Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hogans

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Om hogans

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1956-08-18
 1. hogans

  win7-win10

  Kan inte uppgradera från win7 ultimata till win10. Problemet är att installationen går till 40% sedan kommer meddelandet att Windows inte kan konfigurera ett eller flera systemkomponenter. Inga felkoder eller ledtrådar. Det ända mer det står är vill du starta om datorn och försöka igen. Men det hjälper inte kommer bara dit.har gjort alla uppdateringar till 7 så jag vet i fan. Någon som har ett tips eller varit med om något liknande.
 2. Jag får tacka för tipsen . Nu e de uppgraderat å klart. Nu vet jag te nästa dator.
 3. hogans

  Update till win10

  Att få gratisuppdateringen från win 7 till win 10 går det bara att få den genom update! Jag har reserverat den och väntar å väntar . nu e det snart 7 veckor. Hur lång väntetid är det på den!! . Finns det inte så man kan få hem gratisuppgraderingen på något annat sätt.
 4. hogans

  pc ps4

  kan en ps4 spelare spela tillsammans med en som har en pc. s.k cross over. ex assassiens creed. om möjligt..hur går man tillväga.
 5. Jag gjorde som du skrev "Cecillia" lossade och drog ur kablarna.Sedan kopplade jag bara in en av cd/dvd.rommen så länge..Å kan du tänka dig "Ler stort" Allt fungerar..Nu är den t.o.m ominstallerad. Va braigt..Stort tack till samtliga som har orkat engagera sig i mitt problem "två tummar upp" Nu är det bara resten kvar..Men det ska jag nog fixa själv..Hmmm...tror jag.."ler" Ha det braigt alla
 6. Öhh...Nej den bootar inte i windows ,inte någon av dom två dvd/cd-romen som sitter i."Det ska jag nog kanske erkänna att jag inte har kollat" .Däremot testade jag skivan i en annan dator och där fungerade skivan,så jag vet ju att skivan är bootbar. Varför jag inte har kollat i hp-datorn...Det vet i fasen..Hjärnsläpp kanske.Vad gör man då!!Blir man tvungen att byta ut..eller finns det någon annan lösning? det sitter ju 2 st dvd/cd-romar och att bägge inte bootar..Tja..
 7. Ja datorn fungerar.....Det är ju bara det att den inte vill boota skivan..varför begriper jag inte. Jag vill ha det till att det är någonting jag gör fel när jag ställer bootföljden i bios..Någonting som jag inte har fått aktiverat...Eller någonting jag måste stänga av, för att få cd/dvd-romen att boota skiva.Jag vet inte, men det var en krånglig dator...
 8. Har jobbat så jag har tyvär inte kunnat svara er förrän nu. Hoppas ni har överseende Jag kan tyvär inte använda mig av recovery skivor. Det fungerar inte. Därför har jag införskaffat mig en orginal vista skiva. Där jag kan gå in är "Esc" som är en boot Meny och som ser ut så här ESC Boot meny > HDD Group -3rd Master -4th Master > Cd-Rom Group -5th Master Atapi DVD -6 Master TssTcorpDvD-Rom "Vad jag än gör där så får jag ändå inte vista skivan att boota" Sedan F10 som jag kommer in i Bios med Å så F11 "återställning" Som jag inte kan använda mig I bios har jag ställt Cd/dvd-romen som 1 o2 i prioritering Men det hjälper mig icke heller.. Däremot finns det någonting som heter " Plug and Plug OS Select "Yes" if you are using plug and plug capable operating system. Select "No" if you need the Bios to configure non-bootable devices. Är detta någonting man måster ändra på!! Jag är inte så bra på det här med bios och vill inte röra till det alltför mycket.. Hoppas på svar
 9. hogans

  Ominstallation

  har en HP Pavilion d4885 som jag vill ominstallera med en "ms vista orginalskiva" Men jag kan inte få skivan att boota. Har ändrat i bios så den ska läsa cd/dvd-romen.Men inte gör den det inte. Det finns inga recover skivor så jag kan inte använda mig av det. Men hur fasen ska man få skivan att läsa. Det måste vara någonting annat i bios man ska ändra...Men jag har ingen aning..Någon som kan hjälpa
 10. ska ominstaller mitt operativsystem..Men nu har jag fått ett problem.Jag har på något sätt förlagt min licensnyckel, men jag borde ju kunna se det i datorn någonstans..Någon som vet var jag ska söka så jag kan skriva upp den.
 11. Awww..Nu blev jag glad..Det var den sidan jag tappade bort Cecilia.. Det underlättar för då kan jag skicka en fil å få den scanad av flera virusprog Larmar då merparten av dom..så behöver jag ju inte fundera.. Ska kolla inställningarna Ev så ominstallerar det..Jag har mailat f-secure om problemet så jag tänkte jag skulle få ett svara bara. Bockar och tackar för all tid och hjälp ni lagt ner på mig..Det är verkligen uppskattat.
 12. Jo det går att skicka upp misstänkta filer..Jag har skickat en..Men jag får ju inget svar, Jag hade en länk på min förra dator till en sida som som man kunnde skicka iväg en misstänkt fil som lästes av ett 20 tal olika virusprogram men den försvann när hdd gick sönder å sen har jag inte hittat den igen..
 13. Hmm 020 raden hade jag raderat innan jag läste era svar..Hoppas det inte spelar så stor roll.Däremot sa Spybot ingenting när jag tog bort den. Men om det är f-secure som ger falsklarm.är det då så att det är f-sec proget i datorn som det är någonting galet med ?.För kör jag en online scan på f-secure så hittar den ingenting å jag antar att det använder samma virusdatabas. Jag har gjort flera andra onlinscan från andra sidor som inte hittar någonting heller. Även använt mig av fseasyclean från f-secure med noll resultat.Utan det är bara programet i datorn som ger utslag på virus. Jag skrev för några dagar sedan till f-secure men jag har inte fått något svar ännu Men jag ska naturligtvis rappotera. Jag kanske ska ominstalera telia säker surf..det är ju ingen stor sak så..
 14. Ok 020-AppInit_DLLs: c:\windows\system32\mmmvggyk.dll är någonting efter en trojan.win32.Agent.bugp.... eller någonting jag inte fått bort...Men jag tror det är den som låste hela datorn. Jag har plockat en hel del skit ur datorn innan jag behövde hjälp.. Sökvägen till "Worm.Win32.Small.bk." är C:\Program\Fujitsu Siemens Computers\SystemDiagnostics\OnlineDiagnostic\TestManager\TestHandler.exe och det är den som ändrar namn och försvinner emellanåt..Då heter den .0xe den dyker även upp i C:\Program\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe då oxså som .0xe Jag ska avinstallera dom och lägga in nyare versioner..Men jag vill ju gärna vara säker på att skiten är borta innan *L*
 15. Tog bort DDS logen..Behövs den igen ..lägger jag ut den igen
×
×
 • Skapa nytt...