Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Berit Eriksson

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om Berit Eriksson

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1934-12-31
 1. Hej, hoppas nån kan hjälpa mig igen! Jag har inte Word, bara Works. Om jag sänder en Worksfil till någon, hur skall denna person som bara har Word kunna läsa den? Här hjälper ju inte Wordviewer! Detta är ett stort problem! Berit
 2. Hej datordanne. Kanske det kan vara av intresse för någon att höra att jag äntligen fått kontakt med Tele2supporten som meddelade att jag helt enkelt kan strunta i den gröna rutan, som dom själva lagt in men som 'saknar betydelse'??? Dessutom lotsades jag till en svart ruta där jag fick skriva in en formel och vips hade allt ordnat sig!!! Häln.
 3. Hej, hoppas nån kan hjälpa mig. Har nyss skaffat mobilt bredband hos Tele2. I går fick jag upp en grön ruta med texten: ROAM PROMPT. Please note! You are now entering a foreign network which implies high roaming costs for the data used. Vad betyder det för det första? Rutan dyker upp så fort jag anslutit datorn till i-net innan jag överhuvud taget försökt nå ngn adress. Har sen ändå försökt nå Googles och flera andra adresser men får besked om att sidan ej kan nås av ev olika skäl som anges och inte stämmer på min situation. Detta har pågått i två dygn. Tack och lov har jag gamla uppringda anknytningen kvar, den använder jag nu. Där dyker ingen grön ruta upp alls. Är rutan bara en allmän varning eller har jag möjligen fått ngt virus. Vet ngn vad man gör? Ringer Tele2? Brukar mobila anslutning ha sådana fel? Hoppas på ngt svar!
 4. Tusen tack Hakke för svaret! Det står i manualen 'Inställt datum och klockslag kan skrivas ut på bilderna'. Datumet är inställt och visas UNDER bilderna i visningsprogrammet men inte PÅ fotot. Vid utskrift från minneskort kommer inget datum med, men enligt manualen SKALL det ju gå. Tips?? Om jag vetat att jag inte kan få datum på fotona hade jag aldrig köpt kameran. Borde stå i testerna PC för alla gör i så fall. Sov gott!
 5. Hej, hoppas nån kan hjälpa mig. Precis köpt en Canon Powershot A720 IS efter att ha läst Pcförallas test i senaste tidningen. I dag har min man och jag hela dagen försökt ställa in datum så att det visas på fotona när jag lagt in dem i datorn. Vi har läst snart sagt hela manualen fram och baklänges och följt instruktionerna till punkt och pricka men intet datum syns. Så upprepa inte vad som står där. Har ngn ett tips om hur man skall göra i steg för steg? Håller på att bli 'galen'!
 6. Jag öppnade dokumentet i Word Viewer igen och sparade det en gång till och la det på Mina Dokument, öppnade Nero och klickade på Lägg till. Tro mig eller ej så låg filen där som den skulle och kunde brännas till DVD. Jag tror knappt det är sant. Tack vare att NI fick mig att energiskt fortsätta diverse olika 'trick'. Begriper dock inte ett dugg. Jag hittar heller inte något ställe där inkomna e-mailfiler skulle kunna dväljas, bara ivägsända sådana. Tusen tack i alla fall och sov gott.
 7. Jag ska göra ett försök att hitta filen från Nero som fil i Outlock Express, men jag har för mig att den inte heller går att hitta därifrån.
 8. Filen ligger sparad på Mina Dokument både som Open Officedokument och som Word Viewerdokument. När jag går dit för att bränna filen med Nero till DVD så finns den inte där, den syns alltså inte i dessa skepnader. Nog är det underligt!? Tacksam för fler tips. Brainstorming är nog det enda som kan vaska fram ngt!
 9. Jag har kanske uttryckt mig felaktigt. För mig är 'spara' inte att spara i datorn utan att 'bränna' till CD eller DVD. Jag vet inte hur man bränner direkt från Outlook Express? Och mitt brännarprogram Nero 'ser inte' dokumentet när jag skall 'lägga till' det på DVD-n. Detsamma gäller ju när det ligger på Open Office. Det ÄR kanske så att det överhuvudtaget inte går att spara för eftervärlden på skiva?
 10. Hej, hoppas nån kan hjälpa mig. Fick ett Wordsdokument som e-mail. Har inte Word. Öppnade med Word Viewer. Går även att öppna med Open Office. Men varför kan jag inte spara dokumentet. Går det verkligen inte på ngt sätt. Brännaren Nero ser inte denna fil. Kristina
 11. Hej, hoppas nån kan hjälpa mig. När alla ikoner är på plats vid start av WXP dyker en grön rektangel upp med rubriken HP Precision Scan LT Setup och texten: This program updates your HP Scanning Software. You may see a message about Digital Signature Not Found. Your must click yes for the Update to install correctly. Men saken är den att jag inte kan se meddelandet någonstans. Och min ALL-in one-HPskrivare fungerar som den skall ändå!. Jag vill bara ha bort den eländans rutan. Hur gör jag, please! Berit
×
×
 • Skapa nytt...