Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

uuii

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om uuii

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1984-12-07
 1. Ska du köpa nytt antivirusprogram rekommenderas den här länken. De testar ungefär 11 000 olika hot att jämföra med testsajter och tidningar som brukar testa typ 10 olika hot och ger betyg utifrån det. http://www.av-comparatives.org/
 2. Tyvärr finns det ingen genväg om du vill ha det lagligt, programmet är så dyrt. Inte skulle väl du köpa en bil för 25 000:- om du visste att den hos övriga, kända handlarna kostar den minst 100 000:-. Det är ingen tvekan om att bilen, precis som programmet är snodd/piratkopierad. Köp absolut inte program av sådana sajter med skumma priser. Inte nog med att du kör piratkopierat, du har dessutom betalat massa pengar till kriminella. Jag förstår att det lockar. Att köpa billigt lindrar kanske samvetet kanske men det du gör då är betydligt "värre" än att bara ladda ner olagligt. Den enda möjligheten är om du är student, då är priset krafttigt reducerat. Så antingen köper du programmet lagligt eller ledar efter andra billigare alternativ.
 3. Hej, Har Windows Server 2003 på min server och har två klienter här hemma. Då de kör Vista Home Premium kan jag inte skapa ett domän och på så sätt få åtkomst till filer och skrivaren på servern. Hur kan jag fixa det ändå utan att jag måste fylla i serverns administratörslösenord varje gång jag gör en åtkomst från en klient? Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...