Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

keni-boy

Medlem
  • Antal inlägg

    36
  • Gick med

  • Senaste besök

Om keni-boy

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1993-11-24
  1. Tack för hjälpen nu funkar det! Fick igång det efter att jag installerade denna ifrån sidan du länka!: Original file Intel_LAN_V15600_XpVistaWin7.zip (118 Mb) Mvh Kenny
  2. Driver for Device Intel® PRO/100 VE Network Connection 129366.devid.info.exe (280 Kb). Original file Intel_LAN_V15600_XpVistaWin7.zip (118 Mb) dessa två filer har ja tanka ner och tänkte prova de imorgon om det funkar.
  3. PCI\VEN_8086&DEV_27DC&SUBSYS_336C1462&REV_01 PCI\VEN_8086&DEV_27DC&SUBSYS_336C1462 PCI\VEN_8086&DEV_27DC&CC_020000 PCI\VEN_8086&DEV_27DC&CC_0200 Så står det på Maskinvaru-ID. Är det meningen att jag ska klistra in allt på den dära sidan och få upp infon?
  4. Har intstallerat det trådlösa drivrutinerna som fanns på HPs hemsida för datorn, Även chipset, Men det blir ingenskillnad, "Ethernet-styrenhet" är fortfarande ett guld frågetecken och uttropstecken. Och nätverks drivrutinerna kan jag installera om och om igen står inget om att de redan är installerade som det gör med alla andra drivrutinerna =/ Har provet alla det nätverks drivrutinerna som finns där på HP sidan. När jag installera det trådlösa så vart det ett Belkin Wireless program och när jag startar det står det "Belkin Wireless adapter is not installed" Kan inte komma på vad det kan vara för fel. Känns som att de dära är fel drivrutiner för nätverkskortet =/
  5. Okej tack så mke, Får försöka imorgon, Har haft mke att göra, Sista året i skolan så inge tid för data nu när det inte är så mke kvar av året
  6. Tjenare! Jag installerade om tjejjens data med en XP-skiva. Fått alla enheter att fungera utom nätverkskortet som är inbyggt i moderkortet. det är en HP data. HP compaq dx2300 Microtower heter den. Moder kortet heter (intel R pentium dual CPU E2160) den har inbyggt grafikkort och nätverkskort. Men när jag är in på HPs hemsida för att ladda ner alla drivrutiner får jag inte nätverkskortet att fungera. Jag hittar nätverkskortet i enhetetshanteraren men där är den ett gult ? och ! att der inte är installerat. Men jag kan inte connecta till internet för att söka efter drivers till det. Så jag har försökt att ladda ner alla drivers på min data och för sedan över på ett usb-minne men det funkar ej. Hjälp uppskattas ) Mvh Kenny.
  7. okej... Men kan ja få en liten enklare beskrivning hur det var jag skulle göra för att anmäla och det dära tack?
  8. men om de är någon som använder min email borde de inte då bara räcka med att byta lösenord?
  9. aa man får alltid hoppas på att de sitter någon där hemma och klurar på detta
  10. Tjenare Mats, Filtreringen verkar inte funka för mig, Jag får fortfarande mail ifrån de =/ Tack för tipset ändå Wedajm, Exakt så är de för mig oxo skit drygt
  11. Hur gör man det då? Jag änvänder mig utav hotmail/msn.Jag har försökt blockera emailen som det skickas ifrån men jag får de fortfarande efrån en annnan email med nästan likadant namn, Kenny
  12. Tjenare, Jag har nu under en viss tid fått en massa spam från Mail Delivery Subsystem, Så hära står det i varje mail, Kan inte någon hjälpa mig att bli av med dig en gång för alla? Mvh Kenny The original message was received at Wed, 7 Apr 2010 23:44:04 -0500 from blu0-omc2-s37.blu0.hotmail.com [65.55.111.112] ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <barerbones1@sbcglobal.net> (reason: 554 Message not allowed - UP Email not accepted for policy reasons. Please visit http://help.yahoo.com/help/us/mail/defer/defer-04.html'>http://help.yahoo.com/help/us/mail/defer/defer-04.html [120]) ----- Transcript of session follows ----- ... while talking to mx2.sbc.mail.yahoo.com.: >>> DATA <<< 554 Message not allowed - UP Email not accepted for policy reasons. Please visit http://help.yahoo.com/help/us/mail/defer/defer-04.html [120] 554 5.0.0 Service unavailable
  13. jag har en gul viedo sladd, Men går den att koppla in i datorn på något sätt? ja har även en s-video skarv men den har 8piggar :S de är även en gul hona på den och ett vanligt s-video utag med 4hål? Kan ja göra något me de?
  14. Är de ingen annan som kan hjälpa mig att försöka få färgen på tvn att fungera när ja koplar in datorn?
  15. Ja är inte precis den bäste på dessa grejer inom datorer, Men hur ändrar man te av på datorn? Och ja har kollat runt lite och sett man måste ändra inställningar till PAL-B? hur gör man de isf? Allt de andra har ja oxo prövat utom komposit kabel. =/
×
×
  • Skapa nytt...