Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jan A

Medlem
 • Antal inlägg

  127
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Jan A vann dagen: 9 februari 2016

Jan A hade det mest gillade innehållet!

Om Jan A

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1959-03-29

Profil

 • Kön
  Man
 1. Den är 10 år gammal så det får bli en ny. Ville bara försöka lära mig något om anledningen för att kunna undvika det i framtiden. Kommer det att sprida sig?
 2. Inte vad jag vet. Kan det finnas andra förklaringar?
 3. Jan A

  Bildskärmsskada

  Hur uppkommer en skada som den på bilden? Finns det något man kan göra för att laga den?
 4. Tack för tipset om annan enhet, men det påverkade inte. Har dock nu kommit på vad felet var. De två tv som jag provade chromecasten i är sammankopplade med en tredje nyinköpt samsung-tv via hdmi och en digitalbox. I den nya tv:n finns en funktion som heter anynet+. På något sätt startar chromecast upp även den nya tv:n trots att den inte sitter i den. När den sedan släcks efter 15 minuters inaktivitet så slocknar även bilden från chromecast. Lösningen blev att stänga av anynet+, då fungerar det som det ska.
 5. Efter ca ett års användning har min chromecast börjat visa helt svart bild efter ca 15 min, ljudet finns kvar. Omstart löser problemet, men det blir lite segt att göra det en gång i kvarten... Har provat i en annan tv, samma problem. Jag har även fabriksåterställt med knappen på Chromecasten. Några tips?
 6. Jan A

  Återställning

  Ok, då provar jag det. Skönt att slippa gå igenom alla de stegen. Tack för hjälpen!
 7. Jan A

  Återställning

  Vanlig ominstallation går ju naturligtvis, men i mitt fall är det mycket omständigt. Min originallicens är Vista, sedan har jag köpt en uppgradering till 8.0. Jag måste alltså installera först vista, sedan 8.0, sedan 8.1 och därefter 10. För det går väl inte att fylla i licensnumret för 8.0 när man installerar 10:an?
 8. Jan A

  Återställning

  Ja, det är det programmet jag har använt. Jag tror att det sparar personliga filer, men det framgår ju inte riktigt. Problemet är alltså att min dator inte kan starta på USB. Om jag startar datorn med en DVD för win 10 så kan jag ändå inte komma åt filerna på usb-minnet. Vid vanlig start av win 10 går det utmärkt att läsa usb-minnet.
 9. Jan A

  Återställning

  Återställningsprogrammet/appen som ingår i Windows 10.
 10. Jan A

  Återställning

  Tag tror vi pratar om två olika saker här. En fil för installation av Windows 10 som man hämtar på nätet menar du förmodligen. Det jag pratar om är en återställning av hela mitt system inklusive inställningar och filer. När man gör en sådan skapas ingen ISO-fil.
 11. Jan A

  Återställning

  Det går inte att bränna avbildningen som dvd i Windows 10. Kan man kopiera det som finns på stickan till en dvd, skulle det fungera att starta på?
 12. Jan A

  Återställning

  Jag har gjort en startbar återställningsenhet på ett usb-minne. Hur gör man när man ska återställa en äldre dator som inte kan starta på ett usb-minne? Jag har provat att starta med en WIN 10-DVD, men jag får ingen möjlighet att välja usb-stickan som återställningsenhet då.
 13. Problemet löst! HIttade "appdata som har en värd" under "ta bort webinformation". När jag rensade med detta alternativ ikryssat så fungerade Drive igen.
 14. Ja, datum och tid är rätt.
 15. Jag kör Chrome OS och har då följdaktligen Chrome som webläsare. Nu kan jag inte komma åt Google drive, sidan laddas aldrig in helt. Bara sökrutan längst upp och en snurrande cirkel kommer fram. I inkognitoläge fungerar det korrekt. Har försökt med att ta bort cache och cookies. Vad mer kan man göra för att få det att fungera?
×
×
 • Skapa nytt...