Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

fjädern

Medlem
 • Antal inlägg

  362
 • Gick med

 • Senaste besök

Om fjädern

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1953-08-05
 1. Jag undrar varför allt inte kommer med när man skriver ut? T.ex Google, där kommer inte Googleloggan med utan bara övrig text på sidan!
 2. Jag har musikfiler i min dator som har något format som heter FLAC. Kan ej spela upp dom i Mediaplayern. Vad gör jag? Behövs någon codec eller vad?
 3. Jag har problem med utskrifter från vissa websidor, allt som syns på sidan blir INTE utskrivet. T.ex Google Där kommer inte Googleloggan med när jag skriver ut sidan. Är det inställningsfel eller har jag en för gammal dator 7 år gammal XP Explorer 7.
 4. När jag ska söka i google och skriver in det jag söker och klickar på "sök" så får jag upp ett meddelande från Google som säger så här " Våra system har upptäckt ovanlig trafik från dittnätverk. Den här sidan kontrollerar att det inte är en robot, utan du som skickar information" Sen får man ange ett antal förvrängda bokstäver i ett tomt fält och sen "skicka" Då fungerar det en stund. Någon idé om vad detta är?
 5. Jag har ett väldigt konstigt problem. När jag ska logga in på G-mail från min Laptop så tar det en väldigt lång stund och sen slutar det med att det inte går. Då får jag välja alternativet med "vanlig HTML" vilket är en enkel och gammal version av G mail. Detta ska tydligen bero på att jag har långsam uppkoppling mot Internet..Tycker inte detta ska var ett problem då jag vid tester har 2-3 MB/s och en svarstid av ca 300 ms. På min stationära dator funkar det alldeles utmärkt. På laptopen har jag Vista och på den stationära har jag XP. Hur ska jag lösa detta irriterande problem? Mvh Fjädern.
 6. Hej. En kort men tydlig fråga: det är stört omöjligt att lägga till nya kontakter i mitt Msn. Vi ser varann som "offline" båda två och får heller ej en förfrågan som man normalt får om att man ska godkänna att någon ska läggas till bland kontakterna. Vad är fel?
 7. Tack för alla svar..Jag får prova mig fram. Mvh Fjädern
 8. Hej igen Har "Googlat" lite och såg något som heter FFdshow..skulle det kanske funka? Mvh Fjädern
 9. Hej Du måste missuppfattat min fråga..Jag behöver inte konvertera till Avi filerna är redan Avi och det ska väl mediaplayern egentligen klara? Min fråga är därför...varför går detta inte? Mvh Fjädern
 10. Hej Har laddat ner några filmer i Avi format och det ska väl Mediaplayern klara? Men det går inte att spela upp filerna i Mediaplayer Vad har hänt? När jag försöker får jag något konstigt besked om att ändra namn på filen men det hjälper inte. Vad ska jag göra? Mvh Fjädern
 11. Tack för alla bra svar Mvh Fjädern
 12. Tack Cecilia Nu när jag vet att det är något som ska finnas så är jag lugnare. Mvh Fjädern
 13. Hej. Hittade detta under Processer i Aktivitetshanteraren. 'lucoms^^1.exe' Vad är det och vilken skada gör det..Om det är skadligt? Mvh Fjädern
 14. Hej. Hur gör man bäst och säkrast ren en skärm utan att skada den.....repor och dylikt? Mvh Fjädern
×
×
 • Skapa nytt...