Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Malvia

Medlem
 • Antal inlägg

  83
 • Gick med

 • Senaste besök

Foruminlägg postade av Malvia


 1. Jag uppdaterade som sagt till Windows 10 och av en slump såg jag nu att jag varit utloggad i Windows Live Mail efter uppdatering så det är inte så underligt att jag inte kommit åt e-posten.

  Allt fungerar nu som det skall.

   

  Tack för all din tålmodiga hjälp! :)


 2. Jag kan starta Windows Live Mail men kan inte skriva eller ta emot mail alls. Inte heller kan jag gå in på "Konto" för att göra inställningar.

   

  Jag har Hotmailen i Windows Live Mail sedan tidigare men som sagt Windows Live Mail fungerar inte och jag får bara upp ett fönster med ett felmeddelande: "Det går inte att skicka eller ta emot meddelanden för kontot Hotmail (crma63).

  Serverfel:3204

  Server:https://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx` Windows Live Mail Fel-ID:0x8DE20003


 3. Nej, jag kan inte komma åt nya Hotmail mail i Windows Live Mail så det problemet återstår. Windows Live Mail verkar inte fungera över huvud taget.

   

  Kan det vara så att Windows 10 behöver en uppdatering av Live Mail för att fungera?

   

  Jag har i dagsläget Windows Live Mail 2011 och har försökt uppdatera Windows Essentials men jag har ändå efter uppdatering version 2011.


 4. Jag måste logga in med en Outlook adress för att komma in på websidan för om jag loggar in med min hotmailadress vägras jag inloggning.

   

  Hur konfigurerar man Windows Live Mail med POP och IMAP?

  Jag känner igen båda namnen.

   

  I min iPhone står mitt Hotmailkonto som: pop3.live.com. Kan det hjälpa? Det borde väl vara det samma som på datorn?

   

  Jag använder mest min iPhone för att läsa e-post så jag minns inte när det började krångla.

  Det kan mycket väl vara så att det började krångla innan jag laddade ner Windows 10.

  Jag hade Windows 7 dessförinnan.

   

  Kan något ha ändrats i samband med att Hotmail blev Outlook? 


 5. Min Windows Live Mail har slutat att fungera och det visades ett felmeddelande om att det inte gick att hämta mailen.

  innan dess hade jag laddat ner Windows 10 så jag vet inte om det har med det att göra?

   

  Jag har i alla fall  installerat om Windows Essentials men det står fortfarande att jag har Windows Live Mail 2011 och inte 2012.

   

  När jag synkroniserat hotmailkontot till Outlook.com så har bara de mail som fanns på mitt hotmailkonto innan Windows Live Mail började strula förts över.

   

  Jag hoppas jag uttryckt mig tydligare nu och vad kan jag göra? :mellow:


 6. När jag tittar på min mail är det automatiskt Outlook som gör sig gällande. Windows Live Mail fungerar fortfarande inte trots uppdatering. Ser inte heller någon möjlighet att synkronisera över min Hotmail till Outlook. Har ni någon aning om vad jag kan göra för att få tillgång till min Hotmailadress? :mellow:


 7. Jag har laddat ner Windows 10 och har då fått problem med mitt Windows Live mail 2011 som upphört att fungera. Förmodligen måste jag då ha den senaste versionen Windows Live mail 2012 men jag förstår inte hur jag skall kunna uppdatera. Hittar inte någon sida på nätet med information. Hur skall jag göra?


 8. Hej!

   

  Jag skulle uppdatera mitt iTunesprogram och fick som felmeddelande att filen MSVCR80.dll saknades på min dator så progamuppdateringen misslyckades.

  Jag kan heller inte komma in i iTunes när jag försöker göra det.

  Vad kan ha uppstått och hur gör jag nu? 


 9. Hur viktigt är det egentligen att ha Service Pack 1 installerat? Jag har just avinstallerat det och nu fungerar videoklipp utan att avbrytas igen som det gjorde tidigare. Allt känns smidigare. Borde jag installera det igen?

  Jag antar att det är en säkerhetsfråga att ha Service Pack? Önskar jag kunde slippa att ha det men misstänker att jag måste ha det installerat? :mellow:


 10. Jag upptäckte att jag direkt efter installationen av Service Pack 1 fick problem med att ladda ner sidor på internet. Så gott som alla sidor jag vill gå in på går jättetrögt att ladda ner. Jag har aldrig haft det här problemet tidigare. Vad kan ha uppstått?


 11. Alternativen till "ask" är väl att antingen blockera allt eller tillåta allt, och ingetdera låter som ett bra alternativ.

   

  PC Tools brandvägg får mycket bra testresultat i den välkända testen på http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

   

  Jag skulle tro att denna webbsida och dess förklaring gäller även i ditt fall: http://www.pctools.com/forum/showthread.php?t=57053 särskilt inlägg #7 och #11

  Dvs det är en feltolkning av resultatet.

   

  När jag går in och tittar på hur bra PC Tools brandvägg är (en brandvägg jag för övrigt har själv) så verkar den ju inte ens rekommenderas som speciellt bra i resultat...


 12. Att antivirusprogrammet lägger en fil i karantän betyder att den flyttar bort filen till en särskild mapp som "ägs" av antivirusprogrammet. Ofta krypteras dessutom filen. Detta innebär att filen inte längre kan köras och därför inte kan ställa till skada. Anledningen till att antivirusprogram gör så är att ibland så gör programmet fel, det falsklarmar, dvs det tror att det är något skadligt i en bra fil och då ska man ha möjlighet att återställa filen, dvs flytta filen från karantänen tillbaka till sitt ordinarie ställe.

   

  I detta fall är det inte fråga om något falsklarm utan du kan inne i antivirusprogrammet visa vad som finns i karantänen och där välja att helt och hållet ta bort filen.

   

  Det är inte fråga om att meddela webbplatsens ägare vid tillfälle utan webbplatsen ska omedelbart bort från internet. Om man inte får tag på ägaren får man vända sig till företaget som har hand om webbservern (hosting-företaget). Detta för att inte många datorer ska bli infekterade och om deras antivirusprogram inte känner igen den skadliga filen som ditt program reagerade på kan deras datorer bli mycket allvarligt infekterade. Detta därför att JS/TrojanDownloader.HackLoad.AD är en skadlig fil som laddar ner fler skadliga filer till datorn.

   

  Jag kan hjälpa dig att vända dig till hosting-företaget om du vill.

   

  Jag skall genast ta kontakt med ägaren till sidan och tala om vad jag varit med om. Jag kanske borde skriva filens namn så de vet vad som blivit infekterat?


 13. Jag har inte märkt några problem med datorn sedan den placerades i karantän. Iallafall inget iögonfallande. Om trojanen är placerad i karantän betyder det alltså att den är borttagen men den är väl inte helt borta om den sitter i karantän? Skall man bara ha den där då i fortsättningen?

  Jag vet vem som har hemsidan och skall meddela dem vid tillfälle. :)

×
×
 • Skapa nytt...