Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Malvia

Medlem
 • Antal inlägg

  83
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag uppdaterade som sagt till Windows 10 och av en slump såg jag nu att jag varit utloggad i Windows Live Mail efter uppdatering så det är inte så underligt att jag inte kommit åt e-posten. Allt fungerar nu som det skall. Tack för all din tålmodiga hjälp!
 2. Jag kan starta Windows Live Mail men kan inte skriva eller ta emot mail alls. Inte heller kan jag gå in på "Konto" för att göra inställningar. Jag har Hotmailen i Windows Live Mail sedan tidigare men som sagt Windows Live Mail fungerar inte och jag får bara upp ett fönster med ett felmeddelande: "Det går inte att skicka eller ta emot meddelanden för kontot Hotmail (crma63). Serverfel:3204 Server:https://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx` Windows Live Mail Fel-ID:0x8DE20003
 3. Nej, jag kan inte komma åt nya Hotmail mail i Windows Live Mail så det problemet återstår. Windows Live Mail verkar inte fungera över huvud taget. Kan det vara så att Windows 10 behöver en uppdatering av Live Mail för att fungera? Jag har i dagsläget Windows Live Mail 2011 och har försökt uppdatera Windows Essentials men jag har ändå efter uppdatering version 2011.
 4. Jag hittade ett lösenord och nu kan jag i alla fall komma in på mitt Hotmailkonto på Outlook. Ledsen om min snurrighet ställde till med frågetecken.
 5. Jag måste logga in med en Outlook adress för att komma in på websidan för om jag loggar in med min hotmailadress vägras jag inloggning. Hur konfigurerar man Windows Live Mail med POP och IMAP? Jag känner igen båda namnen. I min iPhone står mitt Hotmailkonto som: pop3.live.com. Kan det hjälpa? Det borde väl vara det samma som på datorn? Jag använder mest min iPhone för att läsa e-post så jag minns inte när det började krångla. Det kan mycket väl vara så att det började krångla innan jag laddade ner Windows 10. Jag hade Windows 7 dessförinnan. Kan något ha ändrats i samband med att Hotmail blev Outlook?
 6. Jag hade 0% e-post på mitt Outlook konto som tidigare varit Hotmail. De enda som finns där är gamla e-postmeddelanden från senast 18 juli 2015. Dessa är överförda från Windows Live Mail kontot som strular.
 7. Jag förstår inte varför jag då inte har all min Hotmail i Outlook.com automatiskt? Den fanns inte där när jag loggade in i alla fall.
 8. Min Windows Live Mail har slutat att fungera och det visades ett felmeddelande om att det inte gick att hämta mailen. innan dess hade jag laddat ner Windows 10 så jag vet inte om det har med det att göra? Jag har i alla fall installerat om Windows Essentials men det står fortfarande att jag har Windows Live Mail 2011 och inte 2012. När jag synkroniserat hotmailkontot till Outlook.com så har bara de mail som fanns på mitt hotmailkonto innan Windows Live Mail började strula förts över. Jag hoppas jag uttryckt mig tydligare nu och vad kan jag göra?
 9. När jag tittar på min mail är det automatiskt Outlook som gör sig gällande. Windows Live Mail fungerar fortfarande inte trots uppdatering. Ser inte heller någon möjlighet att synkronisera över min Hotmail till Outlook. Har ni någon aning om vad jag kan göra för att få tillgång till min Hotmailadress?
 10. Jag har uppdaterat min Windows Essentials nu men det står att min Hotmail adress inte har synkroniserats ännu. Hur gör jag för att kunna föra över mina mail så jag har tillgång till min Hotmail i Outlook?
 11. Jag har laddat ner Windows 10 och har då fått problem med mitt Windows Live mail 2011 som upphört att fungera. Förmodligen måste jag då ha den senaste versionen Windows Live mail 2012 men jag förstår inte hur jag skall kunna uppdatera. Hittar inte någon sida på nätet med information. Hur skall jag göra?
 12. Jag har Spotify på datorn och tyvärr startar detta program automatiskt varje gång jag sätter på datorn vilket gör att det tar väldigt lång tid för datorn att starta. Hur gör jag för att kunna starta Spotify manuellt istället?
 13. Malvia

  iTunes

  Hej! Jag skulle uppdatera mitt iTunesprogram och fick som felmeddelande att filen MSVCR80.dll saknades på min dator så progamuppdateringen misslyckades. Jag kan heller inte komma in i iTunes när jag försöker göra det. Vad kan ha uppstått och hur gör jag nu?
 14. Jag undrar vilken som är den senaste Antivirusversionen av Nod32? Jag har för närvarande 4.2.67.10 versionen, är det den senaste?
 15. Malvia

  Service Pack 1

  Hur viktigt är det egentligen att ha Service Pack 1 installerat? Jag har just avinstallerat det och nu fungerar videoklipp utan att avbrytas igen som det gjorde tidigare. Allt känns smidigare. Borde jag installera det igen? Jag antar att det är en säkerhetsfråga att ha Service Pack? Önskar jag kunde slippa att ha det men misstänker att jag måste ha det installerat?
×
×
 • Skapa nytt...