Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hakke

Medlem
 • Antal inlägg

  207
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Hakke

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 30 december

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://-
 • MSN
  -
 • ICQ
  -
 • Yahoo
  hackke
 • Jabber
  -
 • Skype
  -

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Umeå
 • Intressen
  Det mesta
 1. Funktionaliteten i IE är verkligen inget att hänga i granen. Jag föreslår att du låter dina dogmer undersöka andra alternativ.
 2. Hej alla! Jag har ett antal filmsnuttar i .avi-format med både matta färger och färgfel. Jag undrar om någon vet om det finns program för privat bruk som man kan justera kontrast och färg med eller är allt låst i och med konverteringen till .avi?
 3. Tack för snabbt svar, men som synes i mitt editerade inlägg hittade jag svaret direkt efter jag postat min fråga.
 4. Hej alla, jag har börjat få upp en varning som säger: "Firefox har förhindrat att denna sida uppdateras automatiskt" när jag ska öppna de flesta sidorna på Internet. Den inställningen vill jag inte ha men hittar ingenstans att ställa om det. Någon som kan Firefox 7.0.1? PS. Hittade lösningen under "Verktyg/Inställningar/Avancerat". Bockade ur "Varna när webbplatser försöker styra om eller hämta om sidan" och problemet var borta.
 5. Hakke

  Firefox

  Det brukar ibland vara nödvändigt med omstart av datorn för att få avsett resultat. Hur var det med den saken?
 6. En vanlig VHS-spelare eller en DVD med inspelning är ju det naturliga valet om du bara vill spela in. Timer-styrt. Har du bild i din TV är du redan ansluten och betalar via hyran. Pratar du om att spela in på datorn måste det nog till att stoppa in något TV-kort i burken, finns massor av sidor på Google om detta.
 7. Hakke

  Access Denied

  Nej, ingen proxy och det är bara Umeå-polisens hemsida som blockeras av FX.
 8. Hakke

  Access Denied

  Den här texten möts jag av när jag försöker öppna en viss länk efter sökning i Google med Firefox 7. Access Denied (policy_denied) Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team. Samma länk fungerar hur bra som helst i Opera och Internet Explorer så jag antar att det finns någon inställning i Firefox som jag inte hittat. Eller kanske sidan är så dåligt kodad att den inte kan öppnas i FX? Finns det någon kunnig person som kan hjälpa mig?
 9. Hakke

  google instant

  Googles nyhet Instant vill jag inte använda men trots att jag bockar i rutan för att slippa kommer det fortfarande upp en massa förslag så fort jag skriver in en bokstav i sökfältet. Det visas förvisso inte en massa länkar till sidor som börjar med min inskrivna bokstav men den gamla funktionen Komplettera automatiskt går tydligen inte att stänga av, eller har jag fel? Någon som vet?
 10. Det borde vara rätt enkelt att se vilken kabel som försvinner upp bakom läsaren. Följ den till moderkortet. Lycka till!
 11. När min läsare försvann fick jag den tillbaka på följande vis: Stäng datorn, öppna sidoplåten, dra ur kabeln till kortläsaren, starta om datorn med kortläsaren bortkopplad. När datorn startat och gått en stund stäng den igen, återställ kabeln till läsaren och starta om igen. Är läsaren inte trasig borde den nu synas i "Den här datorn". Inga garantier, men detta hjälpte mig.
 12. Prova att avinstallera MP först innan du gör ominstallationen.
 13. Hej, till dags datum har jag kunnat bestämma om Google ska fylla i massa idiotiska förslag när jag skriver in t.ex en fråga. På en sida som ska kryssas för olika alternativ och sedan sparas. Nu har något konstigt hänt; trots att jag kryssar i att Google inte ska ge förslag vid sökning hinner jag bara skriva en bokstav så har jag en lång lista på orealistiska förslag på frågan. Trots att jag kryssat att Google ska ge fan i mina förmodade önskningar. Vad har hänt och hur återställer jag eländet?
 14. Tack för det svaret, jag har också sett den sidan men får fortfarande upp en dialogruta som säger att skyddet har stoppat Wyzo. Jag undrar om det går att helt stänga av tjänsten Dataexeveringskydd?
 15. Hakke

  Dataexeveringskydd

  Hej alla! En enkel, men svår fråga: hur stänger jag av Dataexeveringskyddet i xp home SP3? Diverse Microsoftsidor med snusförnuftiga råd hjälper som vanligt ingenting. Därför ställer jag mitt hopp till alla er experter där ute i verkligheten. Går det att stänga av? Och i så fall hur?
×
×
 • Skapa nytt...