Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kolizz

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Allt postat av Kolizz

 1. jaa.... det är en himla skillnad mellan 4 högtalare och 5.1, även fast centern inte funkar i något av fallen
 2. dxdiag får man upp genom att skriva "dxdiag" i kör från startmenyn =)
 3. Juste! En sak till... När man använder jämn övergång mellan låtar i winamp blir det rassligt och brusigt när den byter (jobbigt).
 4. Hejsan! Jag har ett SoundBlaster Live! 5.1 Digital med ett Inspire 5100 Ljudsystem. Jag har WinXp på en burk med nåt kinesiskt moderkort och ett Nvidia GeForce 4 MX440 och ett konstigt nätverkskort (på en PCI-plats). Mitt problem är att centern är död. Jag använder dom senaste drivrutinerna från Creative. På beskrivningen till den drivrutinen står det "This update:- Resolves compatibility issues with Sound Blaster Live! products on Windows 2000 and Windows XP", och alltså borde det funka, tycker jag. Men icke. Hur ska jag göra? Måste jag beställa den där CDn jag läste om förut för att få en alldeles speciell drivrutin som inte går att ladda ner? (det vore dumt, jag har ju betalat 1500 spänn för hårdvaran redan) Tack på förhand //Stefan
 5. Japp, det går =) Gör en ny mapp som heter nåt annat än "min musik", sen ändrar du ikon på den, kopierar innehållet i "min musik" (orginalmappen) till den nya. Därefter tar du bort orginalmappen och döper om den nya (med ändrad ikon) till "min musik" det fungerar troligen med mina bilder också jag kör XP, vet inte om det funkar i nåt annat
 6. Kolizz

  CS mus probs..

  alltså... ja kör nvidia... har typ alltid senaste å ingen e signerad... d står ju på nvidias hemsida att drivisen e gjord för XP så man får väl lita på dom även fast microsoft e sega på att signera drivisar =) d där me musen har fan aldrig hänt för mej...
 7. Kolizz

  MSn messenger

  för röst och video är det portar mellan 5004 och 65535 som ska va öppna... d e olika för olika tjänster... på den här sidan står alla: http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/techinfo/deployment/natfw/default.asp
 8. d e iaf inga virus me i DC
 9. Kolizz

  cs cS Cs cs

  ladda ner nya drivrutiner till grafikkortet... det brukar hjälpa... om du har mycket spel inlagt kan det vara en god idé att defragmantera (START, Alla program, Tillbehör, Systemverktyg, Diskdefragmanteraren (I WinXP) ) Om det inte hjälper kan du försöka med att installera om hela datorn (formatera) och installera nya drivrutiner...
 10. ja har tre saker å seja... 1. Direct Connect e mycke bättre 2. Om man har brandvägg behöver man ställa om så de funkar... 3. Det är olagligt att ladda ner spel å sånt (musik får man ladda ner va ja vet, men inte lägga upp)
 11. Kolizz

  open gl,,direkt3d

  fast OpenGL kräver mer av din dator.... segar cs me OpenGL kan d va värt å köra me Direct3D
 12. Har också haft dom här problemen (med en RP114). Jag kom även jag fram till att det var UPnP som saknades. Jag lyckes även få reda på att det gick att göra en ny firmware (programvara i routern) som gjorde det möjligt att använda UPnP, så det är väl bara att hoppas på att dom på D-link och NetGear gör nya firmwares för oss =).
 13. Och om den är packad med sådan info, hur gör man då för att fixa till filen?
 14. jag har liknande problem med msn messenger och NetGear RP114... kollade med deras support och det behövs tydligen UPnP stöd i routern (vilket inte fanns till min router)
 15. Jag förstog inte riktigt vart man skulle ändra dom där inställningarna... hittade inte till meny nr 4... skulle vara trevligt om nån kunde hjälpa mej också, har samma problem som LeLu har/hade.
 16. Kolizz

  cs ljud

  ...och det gör man genom att kryssa i en ruta under Config-menyn (där man ändrar namn å spraypaint).
 17. Kolizz

  Midtown Madness 2

  Du kanske har ställt in för höga grafikinställningar...? Prova o sänk lite.
 18. Kolizz

  cs-adminmod

  Lägg till användarna i Users.ini som ligger i Half-Life\cstrike. Du kan kopiera från översta raden å ändra på namnet å lösenordet. Har aldrig använt scripten...
 19. Om du har laddat ner den nyaste versionen (vet inte vilket nummer) är det den som lägger filerna i en addons-mapp, den har jag inte förstått mig på! Försök få tag på en äldre version (lite klurigt där också, men inte alls lika klurigt!)
 20. Kolizz

  Hackig bild

  Har ingen större erfarenhet, men skulle kunna tänka mig att processorn eller grafikkortet blir för varmt efter en stund. Kan säkert bli så om man har för dålig fläkt... Som sagt, jag har ingen större erfarenhet, så min rekomendation e: byt inte fläkt innan nåt proffs har sagt nåt.
 21. Kolizz

  cs admin

  Det står i manualen till adminmod (som ligger i Half-Life\Admin\Docs, om jag minns rätt) hur man ska fixa till adminpass.cfg. Om du inte lyckas med det kan du testa att ändra namnet innan du startar och sedan skriva in lösenordet varefter du ändrar tillbaka till ditt riktiga namn. Kolla på adminmods hemsida efter alla kommandon (www.adminmod.org), där fins också manualen om du inte har kvar den (http://www.adminmod.org/help/online/).
 22. kolla http://www.cs-maps.us/indexmaps.php?page=intromaps.php . Där kan du både söka och leta själv efter banor. Banorna heter tex de_dust2002 å ifall det finns någon "waypoint" så heter den de_dust_2002.wpt waypoint = extrafil som gör att botarna vet vart dom ska gå.
 23. Har stött på det några gånger och börjar bli riktigt irriterad! Är det nån som vet vad det är och hur man löser det?
 24. Har laddat ner hela spelet och det funkar bra nu. Ska köpa det snart... Hade ett problem med ljudet, alla ljud spelades upp 2-3 gånger snabbare och rösterna lät som smurfar. Det löste jag genom att stänga av hårdvaruacclerationen. Har också XP, det är suveränt! Installerade om 98 och ME stup i kvarten förut, har bytt på alla datorer nu och har aldrig behövt installera om.
×
×
 • Skapa nytt...