Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kakelgasten

Medlem
  • Antal inlägg

    502
  • Gick med

  • Senaste besök

    Aldrig

Om Kakelgasten

  • Medlemstitel
    Flitig
  • Födelsedag 1966-05-17
  1. Du skulle ha valt att ta bort din partition och formaterat hårddisken när du installerade. AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  2. Kakelgasten

    Vista

    Jaja, dina "högtalare" = ljudkort fungerar i XP eftersom det finns drivrutiner som gör att det fungerar. I vista finns det inte drivrutiner till all hårdvara ännu. Gå in på tillverkarens hemsida och kolla om dom har släppt drivrutiner till ditt ljudkort som fungerar i Vista. Annars är det bara att vänta eller köpa nytt ljudkort. [Edit] OK AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E [inlägget ändrat 2007-03-12 10:42:45 av Kakelgasten]
  3. Det är som du själv skriver...en fråga om behörighet. Du har förmodligen inte samma inloggningsid på nya datorn. AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  4. Förmodligen kan det vara kört...minneskort till kamera skall man ALDRIG formatera i annat än just kameran. Här finns en länk som du kan läsa om problemet. http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?s=&threadid=19536&highlight=formatera+minneskort AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  5. m3u är filändelse för spellista. Varför formaterar du det i datorn...minneskort till kamera skall formateras i kameran...inte i datorn. Winows lägger till lite grejs när du formaterar i datorn som kameran kan ha svårt att läsa. AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  6. Lämna tillbaka det...förmodligen fel på det. AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  7. Formatera det i kameran... AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  8. Njae...går det verkligen att ta bort Vista så att han automatiskt får XP tillbaka? För det var väl det han undrade...? AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  9. Provat att installera det på nytt och sen ta bort det? AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  10. Inte det han frågar...läs frågan innan du svarar dumt. Han menar såklart om det är bakåtkompatibelt. Jag har för mig att det blir lite knas med bussfrekvensen...men det ska gå...givetvis till en lägre hastighet. AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  11. Det är port 21 som är standard för ftp... Men om du har en D-link så finns det färdigkonfigurerat redan. Tänk på att du skall göra en portforward TILL din IPadress på din lokala klient. Kolla på denna sidan hur du ska göra...börja med att leta upp din Router i listan under D-link. http://portforward.com/routers.htm AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  12. Ja du...din fråga + information gör det inte lätt. Har du en router så måste du fixa till i routern så att du kommer åt din lokala dator utifrån. Du måste tillåta porten i brandväggen kanske. Du kanske har satt upp det fel i inställningarna på din ftp...att du kommer åt den i ftp:n i ditt lokala nätverk innebär inte alltid att det fungerar utifrån. AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  13. Njae...du kan inte bara spara lite kluster som en jpegfil...du får använda ett program som kan återställa bilderna...om det nu går. Finns lite olika program att välja på. Sök på google... http://www.google.se/search?hl=sv&q=r%C3%A4dda+f%C3%B6rlorade+bilder&meta= AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  14. Förmodligen har du filssystemet NTFS på disken...i fdisk måst du då välja alternativet att ta bort icke dospartition...sen skapa ny partition. AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
  15. Det är svårt att ställa en diagnos med så lite info. Har du installerat något strax innan den blev slö? Det kan vara virus...du skriver förvisso att du kör viruskoll, men du kan ha fått virus ändå. Kör HiJackThis.exe och posta loggen på forumet. Kan vara så enkelt som en uppdatering som gått snett...ta bort alla dom uppdateringar om du nu kört några på sista tiden. Det kan oxå vara som så att din disk börjar strula. Det kan vara minnena som är kassa. Det kan vara... Som du ser så har jag skrivit i den ordning som jag skulle kollat om det var min dator. AMD Athlon 64 X2 4400+, Asus A8n-SLI Deluxe, 3GB RAM, 2x200 Sata RAID1, Nvidia 6600 PCI-E
×
×
  • Skapa nytt...