Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tophe

Medlem
 • Antal inlägg

  1 591
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Tophe

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1978-12-25

Profil

 • Ort
  Örebro
 1. Hej. Jag sitter och skriver på en uppsats i en kurs jag går. Funderar lite på en sak.. I Örebro, där jag bor, utvecklar de allra flesta av de större företagen i .NET och C#. Det finns någon som kör Java, men annars är .NET det stora här i stan (sedan är det naturligtvis en massa projekt för iOS, Android och så vidare, men i stort ser det ut så) Ser det likadant ut överallt? Skulle vara intressant att höra vad som är stor i era städer. Kanske särskilt liknande städe som Norrköping, Linköping osv..
 2. Vad härligt! Ajuna Moon och RN minns jag tydligt. Tror Ajuna och jag hamnade i några vilda politiska debatter med varandra, och jag minns att du hjälpte mig med en hel del grejer också. Själv är jag väldigt inaktiv på det här forumet sen flera år tillbaka, men tittar in då och då - utan att tillföra något vettigt. Känner mig som en gammal gubbe som blir nostalgisk över ett forum, men det var rätt speciellt här back then. Cluster - tack för tidsresan! Ultima IX... gosse.
 3. Såg idag att det är några månader sedan det var 10 år sedan jag gick med i det här forumet... Blev lite nostalgisk! Tyvärr verkar alla gamla inlägg vara borta, men jag tror mitt första var nåt om ett Matrox G-400 grafikkort. Minns eforum som väldigt levande då. Det rasade in nya inlägg hela dagarna. Fredagstrådarna var också en höjdare. Men framför allt lärde jag mig sjukt mycket här. Är det någon gammal räv kvar här från tiden runt 2002-2005 så där?
 4. Tophe

  Bra barnspel

  Tack, ska kolla in det!
 5. Tophe

  Bra barnspel

  Hej. Min 3.5-åring har just börjat sitta och pilla med datorn. Hon har provat ett Alfons-spel men det är vissa delar som går lite för snabbt för henne. Har någon nåt bra tips på spel som passar en 3.5-åring? Gärna nåt pedagogiskt med bokstäver eller så, men där momenten inte är tidsbegränsade, eftersom hon har svårt att hinna med att klicka så snabbt.
 6. Tack ska ni ha. Tror nog det får bli 8500-minnen i alla fall. Corsair-minnena ska vara väldigt klockvänliga.
 7. Ingen som har något att säga?
 8. Vad tror ni om denna rigg? Är det nån idé att välja 8500-minnen itället för 6400-minnen? Jag kommer vilja klocka en del. http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=706331&su=87F66AD2-C54D-4AB2-8868-C647958D4AF7
 9. Jag har ett MSI K9N moderkort med AM2 socket. Idag kör jag en AMD X2 6000+ Är lite sugen på att skaffa en lite hetare processor... Men AM2 nömns inte någonstans längre, det är bara AM2+. Hur kompatibla är dessa? Här är en lista över de proppar som mitt moderkort stöder. http://eu.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1415&maincat_no=1#menu Men jag blir inte riktigt klok på alla benämningar. Det var ett tag sedan jag var inne i processorträsket.
 10. Tack, det verkade funka... först. Men DXdiag kraschar fortfarande när det kommer till DirectInput, pga dinput8.dll
 11. Jag installerade en joystick och det sabbade mitt Xp rätt rejält. Inga spela startar och jag kan inte köra spelkontrollsgrejen i kontorllpanelen. Den modul som det blir fel i är dinput8.dll. Den har tydligen med DirectX att göra, vilket blir tydligt när man kör DXdiag... väljer jag fliken Direct Input så kraschar DXdiag och felet beror då på samma modul. Så jag behöver installera om DirectX. Men hur gör jag det? Om jag laddar ner DX så säger den ju bara att det redan är installerat och fungerar bra.
 12. Har någon nåt tips om en enkel gästbok i PHP som lätt kan integreras på en redan designad hemsida? Jag har helt enkelt inte tid att lära mig koda en själv och det är verkligen en djungel av gästböcker därute, så det vore gott att få ta del av någons erfarenhet.
 13. Bara av ren nyfikenhet. Vilka forum hänger ni andra oldtimers på mer än eforum? Kanske har man stött ihop någon annanstans också. Själv är jag en frekvent besökare på tidningen studios forum.
 14. Jo, precis så har jag också uppfattat det. Jag har flera vänner som verkligen lever på marginalen och speciellt en av dem fick det riktigt tufft med den nya regeringen. Jag är inne i en period av nyvaknat politiskt intresse, vilket är väldigt spännande. Jag vill helt enkelt ha tillräckligt mycket kött på benen för att positionera mig så samvetsgrannt jag kan nästa val. Vore kul att få mitt långa, kanske något affektera inlägg, bemött av någon som har invändningar eller som delar min syn på det hela.
 15. Sant! När jag blev medlem hade jag just skaffat min första PC och var fattig musikstudent. Det tog mig en hel dag att lura ut att det lilla kretskortet med processorn på faktiskt skulle sitta fast på det stora kretskortet med alla sladdarna. Nu har jag själv byggt flera burkar till mig själv och till flera kompisar, har två barn och är fattig musiklärare. Så vardagen ser ju aningen annorlunda ut nu...
×
×
 • Skapa nytt...