Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

usle3

Medlem
  • Antal inlägg

    175
  • Gick med

  • Senaste besök

Om usle3

  • Medlemstitel
    Aktiv
  • Födelsedag 1933-06-16
  1. Hej Cecilia och Attas. Nu funkar detorn igen. Cecilia var inne på rätt spår. Man skulle trycka "Delite" så kom man in i BIOS. Jag fick vänta tills fick kontakt med en som kunde ändra i BIOS. Tack för er hjälp och intresse. Uno
  2. Nu har jag försökt minst 100 ggr men jag får väl fortsätta och se om jag lyckas. Tack för tipsen. Om någon kommer på nogot mer så hör av er. Tackar för alla tips.
  3. Jag fick in "sidan" med de olika starterna men jag hann inte välja för den slocknade, och visade det där med disken. Jag fick stänga av datorn med knappen. Problemet är att jag måste slå F8 vid start annars visas en svart skärn med en blinkande punkt uppe till vänster och att jag skall sätta in OS-skivan. Men när jag trycker F8 så hamnar jag på BOOT MENY. Där kan jag välja "satadisk 1" och trycka enter. Jag skulle vilja komma in direkt. Kan man fixa något när man är inne i Vista
  4. Jag har provat flera gånger som du sa Cecilia men den slocnade snabbt för mig men det var många alternativ. Skall jag välja det översta ( felsäkert läge ) ? En gång gick det. jag försöker fler gånger. Ni får komma med fler tips. Jag är glad för alla. Tackar
  5. Tack för tipset. Men när jag trycker på F8 så kommer sidan " BOOT MENY " upp. Där kan jag bara boota de olika diskarna. Det finns ej andra alternativ.
  6. Hej! Jag har fått ett problem efter att jag i går den 26/8 laddade ned 3st uppdateringar. En av dem stog det att den var viktig. Efter uppdateringen gjorde jag en omstart men då stanna den och det stog att jag skulle sätta in Win-skivan. Jag tänkte att jag skulle rep. men det jick inte. Då satt jag och testade lite och lyckades få igång den genom att trycka på F8 vid uppstart och där boota C:disken. Men nu skulle jag vilja få felet fixat. Finns det något som heter "starta i felsäkert läge" eller "starta i senaste fungerade" eller nånting d:o ? Jag kan inte eng. för jag är en gammal gubbe på 76 bast. Tacksam för all hjälp
  7. Hej! Om man kör en rensning är os kvar då ??????
  8. Tack för alla tips. Jag har Vista + Avast i min nya burk. är det bra? Räcker det med Avast till XP. Hur hittar jag en bra brandvägg till XP ?
  9. Jag vet att jag inte skall ha flera skydd i burken men jag kan inte eng. Vad måste jag ha för skydd till Vista resp. till XP. Till XP behövs ev. en brandvägg och virusskydd. Vista kräver väll ett virusskydd, men krävs det mera? Vilka skall man ta?
  10. Hej! Jag har 2 datorer en med XP och en med Vista. Har haft Norton 360 i båda de senaste 2 åren men skulle vilja kompletera dem med gratisprogram om det går. Just nu har jag laddat ner Avast till Vista men vet inte om det är tillräckligt. Vad väljer jag till XP till Vista Tack Cecilia för hjälpen med mitt förra problem
  11. Hej! Du kan göra en sök vid startknappen. Adressboken har filnamnet WAB men sök på "adressbok" och "favoriter" när du får upp svaret så hö-klickar du och markerar "visa sökväg" Kopiera lägg de där du vill.
  12. De kaske inte vill ha telefonkontakt med sina kunder. Men det är dåligt
  13. Jag håller med Mikael63. I XP råkade jag ut för samma sak men jag lycades få fram att det var en fil som fanns i Nero. Då laddade jag ned en massa Nerofiler som jag hittade på webben och så var den tillbaka. Jag tror att filen heter CDin och den finns altså att söka på webben. Obs jag tog sedan bort de filer jag inte behövde.
  14. Man skall väl testa hastigheten vid olika tillfällen på dygnet för att få en riktig bild av hasrigheten. Det där med att avståndet skulle ha så stor betydelse tvivlar jag på. Jag har bott på samma ställe och haft tre olika int-lev. Först hade jag Boustrieme 24 och fick ut mellan 18 - 19,5. Sedan köpte BBB uppdt bolaget och jag hade fortfarande 18-19,5. Men efter ett år kom det hem ett nytt modem som jag skulle sätta dit och det fixade jag. Men näs jag efter det skulle ut på internet så var det segt Så jag körde TP-test och fick drygt 8 . Efter en tid lessnade jag och bytte till Glocalnet. När jag satt in deras modem så fick jag 12-13. Som man ser så följer hastigheten med modemen och inte så mycket med avståndet eller kablar eftersom de är desamma. Ett tips byt leverantör Om du har ett sånt läge.
  15. Det är som Irishman säger men när man kopierar så finns de väl kvar på sin ursprungliga plats ??????????????
×
×
  • Skapa nytt...