Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

daum

Medlem
 • Antal inlägg

  71
 • Gick med

 • Senaste besök

Om daum

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Det finns inga meny- eller verktygsfält i Windows Live Mail. Det som man fann där innan finns numera under flikarna.
 2. Jag håller helt med dig Lolle12. En seriös och professionell moderator skall hålla sig till de uppgifter denne har att utföra på forumet. Inte tillrättavisa frågeställare med personliga synpunkter och moralpredikningar.
 3. daum

  Skrivarproblem.

  Har du kollat så att alla transportsäkringar, tejp och pappskivor verligen är borta? Verkar vara skannern som inte rör sig.
 4. Kanske artikeln om tigerns sexualliv var en bidragande orsak till att sajten tillfälligt stängdes... Men det är borttaget nu.
 5. Har länge använt Ashampoo Burning Studio vilket är ett mycket bra och lättarbetat program både vad gäller bränning av CD/DVD och backup. Även gratisversionen Burning Studio 6 går långt utanpå andra brännarprogram även de som du måste betala för. Däremot har jag inte använt eller testat Ashampoos officesvit men tänker göra det snarast. Openoffice har den egenheten att det inte alltid funkar med andra kontorsprogram. Det brukar konstra när man skall öppna filer i andra format eller när andra skall öppna filer skapade i Openoffices eget format.
 6. Jodå Age N, du kan med all rätt betrakta dig som kunnig. Det är ett nöje att läsa dina utförliga och kompetenta svar på frågor som ställs här i forumet. I ett sådant här forum behövs det verkligen någon som är seriöst kunnig och vars svar är enkla och förklarande och som inte består av enmeningssvar och motfrågor. Det verkar som om du lätt förstår problematik och kan därefter formulera ett mycket bra svar.
 7. När du uppgraderar från Windows Vista till Windows 7 försvinner ju Windows Mail eftersom det inte ingår i Windows 7. Dock finns alla dina e-postmeddelanden och dina kontoinställningar kvar efter att du uppgraderat datorn (dock inte om du gör en ren installation). Efter att uppgraderingen till Windows 7 är klar så installerar du Windows Live Mail från download.live.com och startar programmet. När du startar Windows Live Mail första gången så importeras dina e-postmeddelanden och kontoinställningar automatiskt. Viktigt! Dock rekommenderar jag starkt att du skapar en säkerhetskopia av dina e-postmeddelanden (och allt annat viktigt på datorn) innan du uppgraderar till Windows 7. Spara säkerhetskopian på exempelvis ett USB-minne eller på Windows Live Skydrive. Om något skulle gå snett under uppgraderingen så kan du i så fall göra en ren installation av Windows 7 och importera dina e-postmeddelanden från säkerhetskopian. Du kan mycket enkelt göra en säkerhetskopia av dina Windows Mail-meddelanden genom att välja Arkiv, Exportera, Meddelanden. Följ sedan exportguiden och välj att spara Alla mappar. Vill du även skapa en kopia av dina e-postkontoinställningar så går du tillbaks till huvudfönstret i Windows Mail, väljer Verktyg-menyn, Konton, markerar e-postkontot du vill exportera i dialogrutan Internetkonton och klickar på knappen Exportera. En säkerhetskopia av dina kontakter kan du ta genom att välja Verktyg-menyn och sedan Windows Kontakter.
 8. Det låter mycket bra. Förstår att du tröttnat på hobbypoliserna som stryker inlägg och flyttar inläggen för att visa att de har makten att göra det. Intresset för denna sidan har svalnat betydligt och folk söker sig till andra forum. Tråkigt att det blivit så men det finns forum där man blir bemött på ett bättre sätt utan tillrättavisningar och pekpinnar. Klart att det skall finnas regler men hobbypoliserna måste ha lite omdöme själv också. Tack för all din hjälp här på forumet!
 9. Men vet du hur man instruerar Windows eller Microsoft att programmet är ok och att det inte behöver felmeddelas?
 10. Jag menar Internet Explorer. Bifogat meddelande får jag om en del installerade program men jag väljer det du frågade om för det är installerat med köpt cd. Alert: Microsoft has detected software on your computer that might be malwareThe software that might be malware is named Spyware.CyberAlert (infokbl.dll).What is malware? Malicious software, also known as malware, is software designed to deliberately harm your computer or collect information about you (including personally identifiable or other sensitive information). For example, viruses, worms, and Trojan horses are malicious software. To help protect your computer against malware, make sure you are using up-to-date antivirus and antispyware software. Solution To prevent this problem from occurring again, install and run an up-to-date antivirus and antispyware program on your computer.For steps to manually remove Spyware.CyberAlert (infokbl.dll), go online to the following website and follow the instructions:Kiguolis.comFor more information and resources related to virus, adware, and spyware removal, see the Additional Information section below.Additional
 11. Som jag kommer ihåg det nu, sedan datorn var ny. I början var det mycket annat som tog tid, nytt operativsystem, rensa reklam osv så då klickade jag bara bort det men efterhand såg jag det mer och mer som ett problem och försökte åtgärda det. Då med i första hand antispionprogram tex Windows Live Onecare i betaversionen för Vista. Det som verkar mest underligt är att det kan anta skepnaden av ett originalmeddelande från Windows vilket jag beskrev i något av mina första inlägg. Jag har sökt en hel del på Kiguolis och det verkar som om det är en tillverkare av program från någon av de baltiska staterna. Det ser helt proffesionellt ut på deras hemsidor men det finns varningar för dessa program då de påstås innehålla adware och malware. De installationer jag gjort sen jag köpte datorn är, som jag kan se det, inget utöver det vanliga och det mesta har jag haft installerat på XP innan.
 12. Jag har kört städprogrammet för Norton. Problemet kvarstår.
 13. Har faktiskt aldrig haft Norton installerat. Datorn är drygt ett halvår gammal med Windows Vista förinstallerat. Plus då en massa annat skräp som tyvärr följer med nya datorer. Kanske det fanns något reklamprogram från Norton/Symantec som jag inte fått bort. Har endast haft F-Secure/Telia installerat genom min försorg. Family Cyber Alert är ett köpt program från InfoWorks Technology Company och skall finnas på datorn. Om jag skall använda städprogram för Norton, vilket skall jag välja? Jag har ju inget att referera till.
×
×
 • Skapa nytt...