Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bauta

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Bauta

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. I mappen finns en dold fil som heter Desktop.ini. Redigera den för att byta ikon. Finns det bara en ikon i den fil du vill använda sätter du IconIndex=0.
 2. Det kan hjälpa att högerklicka i videofönstret (inte fullskärmsläge), välja "Settings..." och sedan avmarkera "Enable Hardware acceleration".
 3. Om PKC: http://www.office.com/productkeycard Där finns också en länk till "Vanliga frågor och svar".
 4. Finns några tips här: http://www.fixadindator.se/f6/transparent-textbakgrund-pa-skrivbordet-i-xp-618/
 5. Förmodligen en onödig fråga, men lyser datorns lampa för den trådlösa enheten (antennsymbol till vänster om strömknappen)? Den ska lysa blått när enheten är aktiverad. Den fungerar troligtvis också som på/av-knapp för enheten.
 6. Kanske den här länken kan hjälpa dig? http://support.microsoft.com/kb/287563
 7. Adresserna i Problem 2 ligger i en fil som heter outlook.nk2. För att föra över dem till Kontakter behövs ett annat program t.ex. http://www.nk2.info. Se http://www.nk2.info/help.php#6 för mer info.
 8. Jag förstår inte riktigt. Du högerklickar på en bild, väljer "Öppna med" och sedan "Välj program". Får du inte upp en ruta då där du kan välja t.ex "Visningsprogram för bilder och fax" eller "Paint"? Jag hittar inget alternativ "Egenskaper" där. Det hittar jag bara direkt efter jag högerklickat på en bild. Hänger detta problem ihop med problemet att öppna jpg-filer från Outlook eller är det löst?
 9. Microsoft har följande lösning på problemet. Klicka på Start och välj Kör... I rutan skriver du regsvr32 %systemroot%\system32\shimgvw.dll och klickar på [OK]. Rutan som dyker upp bekräftar att kommandot är utfört. Klicka på [OK]. Länk till Microsofts sida (på engelska): http://support.microsoft.com/kb/921048
 10. När du högerklickar på en jpg-fil kan du välja alternativet Egenskaper. I rutan som då visas står det vilket program som används för att öppna filen. Klickar du på knappen [Ändra...] så bör du få upp en lista där du kan välja ett annat program. Du kan t.ex. testa med Paint för att se om det gör någon skillnad.
 11. Microsoft har också ett sätt att skapa pdf-filer från Word 2007. http://www.microsoft.com/business/smb/sv-se/tipstricks/veckansofficetips/tips009.mspx
 12. Du kan prova att installera om programmet som du öppnar jpg-bilder med. Även om det fungerar att öppna jpg-bilder som ligger på annan plats än i eposten.
 13. Med autofilter och makron kan du komma nästan ända fram (testat i Excel 2000). Markera i kolumn A från raden Tag-namn ner till sista raden (inkl. tomrader). Aktivera autofilter (Data/Filter/Autofilter). Öppna Visual Basic Editor (Alt+F11). Skriv in makron enligt bifogad bild. Stäng Visual Basic Editor (Alt+Q). Makro2 i exemplet är kopplat till en knapp (verktygsfältet Formulär) i arbetsbladet. För att underlätta inmatning i sökfältet kan du ställa in Excel att inte flytta markören när du trycker på Enter (Verktyg/Alternativ/Redigera). Med F2 öppnas sökfältet igen och du kan skriva in fler bokstäver.
 14. http://windows7.nu/mjukvara-f10/minimera-msn-till-aktivitetsfaeltet-tray-i-windows-t40.html
×
×
 • Skapa nytt...