Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

fjed

Medlem
 • Antal inlägg

  148
 • Gick med

 • Senaste besök

Om fjed

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1987-06-26

Kontaktinformation

 • Hemsida
  it-bloggen.com

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Kristianstad

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Vet inte om jag ska starta en egen tråd för detta, men jag provar här så får ni annars skälla på mig! Jag har för mig att innan Windows 10 släpptes så delade Microsoft ut produktnycklar på sin blogg till sina insiders. Delar de fortfarande ut nycklar? Jag har inte hittat iallafall. Anledningen till att jag frågar är för jag tänkte börja kika igen på insider-versionerna i virtuell miljö men vissa saker är begränsade utan nyckel.
 2. Du avinstallerar IE genom "Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner" Läs mer här. https://answers.microsoft.com/sv-se/ie/forum/all/hur-avinstallerar-man-ie-11-i-windows-10/3dfb3936-5fe8-43c2-9e07-96e9806e1c36
 3. Tack för era svar! Var ju ett tag sedan jag ställde min fråga. Hade faktiskt glömt bort det! Finns det något som Defender inte skyddar sig mot jämfört med de andra antivirusskydden? Exempelvis spionprogram, malware och andra hot.
 4. Vad brukar du svara när någon frågar om det räcker med Windows Defender? Om du anser att det inte räcker som skydd, vad brukar du rekommendera? Vad är din anledning till att det inte räcker till?
 5. Menar du de blå pilarna som finns på din mapp "SLUPEN"? Pilarna där innebär att mappen är komprimerad.
 6. Själv så är jag den som tycker att det är konstigt att man vill köra Windows 7. Jag vill definitivt inte nedgradera mig till Windows 7. Men det är ju såklart en smaksak och vad man är van vid. Jag har haft Windows 10 sedan det släpptes och innan dess körde jag det parallellt som Insider innan det var officiellt släppt. Har inte haft några större problem så jag trivs med Windows 10. Så svaret på trådskaparens fråga så håller jag med Cecilia "några veckor efter slutdatumet".
 7. Hej! Antingen hade jag försökt dra kabel så långt det går och satt accesspunkt där. Eller så hade jag kört på mesh. En vän har Google WiFi (tre pack) och tycker att det fungerar bra, dock så spelar han inte så han kan inte svara på hur bra det fungerar där. Huset är 2 plan, 140kvm. Bifogar en skärmdump hur hastigheterna ser ut till hans enheter.
 8. Jag ska prova ditt förslag. Jag vet inte vad partitionen på 406 MB är för något. Innan stod det "Återställningspartition" och jag kunde inte göra något med den, inte ens ta bort den. Efter jag experimenterade med Easeus Partition Master (free) så försvann texten Återställningspartition och nu kan jag ta bort den. Kan det bli fel om jag ta bort den tro? C disken har en egen Återställningspartition. Så här ser allt ut:
 9. Hej! Jag skulle vilja utöka partition F med de 200 GB som finns tillgängligt. Men det går inte, det visas grått på Utöka. Om jag förstår det rätt så måste det "inte allokerade" utrymmet vara intill F partitionen. Partitionen imellan är en återställningspartition. Hur får jag över utrymmet utan att behöva ta bort allt?
 10. Vet inte vilken kategori jag ska lägga detta, så jag provar här. Jag är nyfiken och funderar på att prova på min Lumia-lur. Dock så är detta mobilen som jag använder till vardagen. Någon som kör Windows 10 preview till mobilen? Är den någorlunda stabil?
 11. Tack för alla tips! Det blir nog Deltaco-maskinen. Dock hade den utgått hos Dustin men den går väl att hitta någon annanstans.
 12. Hej, Jag har fått i uppdrag att klona ett USB-minne till 200 st USB-minnen. Hur gör man detta smidigast? Finns det något tillbehör och/eller program att köpa för att göra detta enkelt? Alla tips mottages!
 13. Hej, Har nu upptäckt att min server med Windows Server 2012 tar inte emot Windows uppdateringar och man kan inte surfa från den. Men man kan ansluta via remote och VPN till den. Så nu är frågan varför jag kan ansluta till den men kan inte surfa från den? Jag har kollat brandväggen och hittar inget galet där. I Delningscenter står det "Ras (dial in) Interface" - Internetåtkomst saknas. Under mina andra nätverksanslutningar står det att jag har Internet. Kan det vara "Ras" som är orsaken till detta? Hur får jag Internet åtkomst till denna?
 14. Tack för hjälpen! Ang fråga 2 så fungerar jättebra! När det gäller fråga 3 så får jag experimentera lite! Tack!
×
×
 • Skapa nytt...