Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Fiskaren

Medlem
 • Antal inlägg

  62
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Fiskaren

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1952-04-02

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Huddinge
 • Intressen
  Ul-fiske.
  Fågelskådning.
  Allmänt naturintresserad.
 1. God Jul på er själva. Och till alla andra också.
 2. Hej CraazyDave. Jag har också svarat och håller med Jonas om att det vore intressant att att se resultat. Lasse
 3. Tack för svaren. Jag tog hem Firefox, nu fungerar det. Mvh, Lasse
 4. Hej Laso Jag gjorde som du sade och det är IE9 som jag får upp.
 5. Hej. Jag har nyss fått hjälp installera Windows 7 Home Premium 64 bitars. Mitt prolem nu är att jag såg att det var 2 varianter av IE8 både 32x och 64x. Jag angav 64x som standard web läsare och avinstallerade 32x!! Bank id fungerar inte med 64x. Jag har ingen systemåterställningspunkt ( tabbe 2 ). Jag provade med att hämta hem IE9 men det hjälpte inte. Är det någon som har en lösning på detta?
 6. Hej. Jag tog den här bilden & några till. Panasonic FZ5. Autoläge. Jag tog stöd mot en fönsterkarm.
 7. Tack för hjälpen. Det har fixat sig nu.
 8. Hej. Det där hade jag missat fullständigt!!! Jag lade till dom uppgifterna men jag ska nog inte använda port 995?? Jag får meddelande om att jag försöker identifiera mig med ogiltig information. Nu har jag ändrat till pop 3 port 110. Vad ska jag fylla i på utgående? Rutan jag hamnar i frågar efter en beskrivning?? Server? Är det stockholm.bostream.se??
 9. Hej igen. Jag har tydligen missat någon inställning, jag har inte tagit emot några mail sedan jag startade Thunderbird. Jag har skickat och dom kan jag se i skickatkorgen. Jag var precis ute och testade med att skicka webmail från Bredbandsbolaget men jag får inte in dom på Thunderbird varken på min eller min frus adress. Jag hade missat att ange Thunderbird som e-postprogram i internet alternativ jag har gjort det nu och startat om datorn men jag får fortfarande inte in någon mail. Vad är det jag missar??
 10. Tack för hjälpen Cecilia, det fungerade väldigt bra. Mvh Lasse
 11. Hej. Jag provade med det diret men det hände ingenting. Jag tittade igen men det går inte. Hur hanterar man olika identiteter i Thunderbird?
 12. Hej Nu har jag kört filen, men jag kan inte se att min frus mail eller adressbok kommit över. Vad ska jag göra för att få in hennes adressbok + mail i Thunderbird? I outlook express hade vi varsin adress. Så vi växlade identitet för att komma åt vår egen personliga mail. Kan jag backa installationen och göra om?
 13. Hej Cecilia & Mikael63. Det får bli Thunderbird. Jag har hämtat filen. Är det bara att starta den så får jag val under installationen vad jag vill göra??
×
×
 • Skapa nytt...