Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

guuhhh

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om guuhhh

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1958-07-03

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Gick in på Appsoftias hemsida antar jag, kollade inte så noga utan googlade fram den men där var den men minns inte som sagt om det var deras hemsida, borde ju ha varit det eftersom kalendern är därifrån, men kan även ha varit svenska-apps.se
 2. Jo, det var den, mindes inte vad företaget hette bara att det inte var på Google play den låg, och mindes svagt det där med v2 på slutet, jag lyckades faktiskt ladda ner kalendern från deras sida och den verkar fungera, tack för hjälpen. :-)
 3. Hej. Behöver tips på en bra svensk googlesynkad kalender. Min telefon dog hastigt förra veckan så jag fick köpa en ny, men jag hittar inte kalendern i google play, den hette svensk kalender vill jag minnas, men söker man på svensk kalender i google play så får man ju upp femtioelva träffar. Ogillar de flesta kalendrar då de har minimala fyrkanter för varje dag vid månadsvy så man behöver mikroskop för att se händelser, alternativt klicka upp rutan, känns opraktiskt, min gamla var så att hade man månadsvy uppe så såg man alla dagarna i månaden. Varje dag var som en rad i telefonen så man såg alla händelser den dagen när man alltså höll telefonen som vanligt, inte i landskapsläge. Någon som vet var man hittar den kalendern eller en med samma upplägg?
 4. Hej. Har precis installerat Google home hemma, undrar om man kan ansluta fler ljudkällor än bara spotify och youtube music? Kan man ställa in Google home så att den kan nosa upp och spela musik man har på hårddisken hemma? Måste den datorn vara på då? Eller fungerar det inte alls? Eller kan man be den leta upp musik som ligger på en NAS? Samma där, en NAS sttår ju på, fungerar det då? Och hur gör man i så fall? När man installerar Google home hemma varkar det ju som sagt bara finnas Spotify och youtube music att ansluta som kan spela musik? I så fall känns det lite fattigt.
×
×
 • Skapa nytt...