Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

krilleett

Medlem
 • Antal inlägg

  29
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av krilleett

 1. Har fått ett virus, polismyndigheten, när jag var inne på facebook. Nu är datorn låst. Hur gör jag för att göra en ominstallation? Har ingen lust att betala 1000 kr till dessa busar!

 2. Du måste ha ett grafikkort som klarar full HD. Skärmen i övrigt skall inte skapa några problem.
 3. Kan någon hjälpa mig med ett problem? Jag kan inte se TV4 Play. Jag undrar om det kan ha något att göra med att jag har bytt grafikkort. Jag får felkod 100 efter några sekunders tittande. Min bredbands nedladdning är mer än tillräcklig. Jag har provat med olika webb läsare. Jag har senaste Flach Player. Jag har inga problem att titta på SVT Play eller att streama långfilmer ifrån nätet. TV4 Plays support kan inte hjälpa mig. Mycke tacksam för hjälp! Krille
 4. Har du kollat allt i ditt e-mail konto? Hade nämligen samma problem fast med Thunderbird. Jag skapade ett nytt konto och då upptäckte jag att det var en bokstav som var fel. Efter detta fungerade det igen.
 5. Fick köpa ett kraftigare grafikkort!
 6. Ja,de e svarta kanter runt om. Under en kort stund igår fick jag bilden att täcka hela bildrutan. Kan det behövas ett nytt grafikkort?
 7. Har tyvärr inte det alternativet i Windows 7
 8. Jag har kollat upplösningen och har kollat eventuell uppgradering av grafikkort.Tyvärr så hjälper inte något av det! Grafikkortet har de senaste uppgraderingarna.
 9. Köpte en Samsung 24 tum bildskärm i idag. Jag får inte bild i hela rutan! Kör Windows 7 (32 bit ) När skärmen kör sitt startpogram ser jag att den kan visa bild ända ut till ramen. Kan någon hjälpa mig?
 10. Jag använder Thunderbird e-post program. Mitt problem är att inkomna medelanden försvinner när jag startar programmet. Om jag får ett antal medelanden och inte hinner läsa dom och sedan vill läsa dom nästa dag så ser jag att dom försvinner. Har försökt att ändra inställningar men det funkar inte. Comhem har ju en web mail men medelandena försvinner där också. Hjälp mig, snälla!
 11. Låter precis som att du behöver utöka intern minnet.
 12. Tack, men jag har kontaktat dom också men dom har inte svarat.
 13. Har öppnat den porten men det hjälper inte. Har Comhems snabbaste bredband:
 14. Vill jag se ett program på SVT play så måste jag välja Windows, för annars låser sig bilden. Men vill jag se SVT Play Live sändningar finns inte det alternativet. Då startar det automatiskt ifrån Flashplyer. Jag kan se You tube,jag kan se SF anytime utan problem!
 15. Det är bara bilden som "fryser". Om jag går till inställningar på SVT PLay och klickar på Flashplayer så går programet igång ytterligare 10-15 sek. Det är ingen skillnad om jag kör i stort eller litet fönster.
 16. Ja, och den hittade inga problem,utom min skrivare och scanner.
 17. Det ska ju Windows 7 fixa själv? I alla fall kollade jag och där fanns bara drivrutiner för Vista. Provade att ladda ner dom men det hjälpte inte.
 18. Har uppgraderat. Har provat äldre versioner. inget hjälper!
 19. Jag har redan senaste versionen av Flash player.
 20. Snälla! Kan inte någon förklara, vaför jag utan problem kan se SVT Live i min bärbara dator med Windows Vista,men INTE i min stationära dator med Windows? Programmet startar utan problem, men efter 15-20 sekunder "fryser" bilden.Det var inget problem att se live sändningarna när jag hade Vista installerat.Nu tror jag att jag hittat problemet! När programet körs högerklickar man på bilden, och sedan klickar man på "inställningar". I rutan frågas det hur mycket minne t,ex SVT Live får använda på din dator. Markera "obegränsat". Nu kan jag se SVT Live och program från t,ex TV 4 Anytime!
 21. Är jag dum i huvudet? Jag ställde en fråga i Allmänt om datorer, nu står det "moved" på frågan. "Moved" vart? Var någonstans står det en förklaring hur den här sidan fungerar?
 22. Sen jag gick över till Windows 7 från Windows Vista,Så kan jag inte se live sändningar på t,ex SVT. Programet startar men "fryser" efter 20-30 sekunder. Jag har gjort bredbandskollen och nedladdningen är perfekt. Om jag tittar på SVT play så går det bra, för där går det att välja Windows Mediaplayer, men av någon anledning kan jag inte välja den när jag vill se live sändningar(kan bara välja Flachplyer). Kan någon hjälpa mig?
 23. Jag har nu efter mycket strul lyckats installera mitt Windows 7 så att det fungerar perfekt.Problemet är att jag fick installera programet på en ny partion som datorn kallar "D". Jag har även en version av windows 7 installerat på en partion som datorn kallar "C". Av någon anledning fungerade den installationen inte tillfredsställande. Som det är nu måste jag välja vilket Windows jag vill starta vid uppstart. Hur är det med dessa partioner. Är det någon av dom, som datorn räknar som huvudpartion? Om jag tar bort Windows från partion "C", startar den då automatiskt från partion "D"? Eller går det på något sätt att få datorn att starta från "D" utan att behöva göra ett val vid uppstart?
×
×
 • Skapa nytt...