Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

krilleett

Medlem
 • Antal inlägg

  29
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Har fått ett virus, polismyndigheten, när jag var inne på facebook. Nu är datorn låst. Hur gör jag för att göra en ominstallation? Har ingen lust att betala 1000 kr till dessa busar!

 2. krilleett

  Kräver en stor datorskärm kraft?

  Du måste ha ett grafikkort som klarar full HD. Skärmen i övrigt skall inte skapa några problem.
 3. krilleett

  Kan ej se TV4 PLay

  Kan någon hjälpa mig med ett problem? Jag kan inte se TV4 Play. Jag undrar om det kan ha något att göra med att jag har bytt grafikkort. Jag får felkod 100 efter några sekunders tittande. Min bredbands nedladdning är mer än tillräcklig. Jag har provat med olika webb läsare. Jag har senaste Flach Player. Jag har inga problem att titta på SVT Play eller att streama långfilmer ifrån nätet. TV4 Plays support kan inte hjälpa mig. Mycke tacksam för hjälp! Krille
 4. krilleett

  GIck inte att ansluta till e-post servern

  Har du kollat allt i ditt e-mail konto? Hade nämligen samma problem fast med Thunderbird. Jag skapade ett nytt konto och då upptäckte jag att det var en bokstav som var fel. Efter detta fungerade det igen.
 5. krilleett

  Fylla hela skärmen

  Fick köpa ett kraftigare grafikkort!
 6. krilleett

  Fylla hela skärmen

  Ja,de e svarta kanter runt om. Under en kort stund igår fick jag bilden att täcka hela bildrutan. Kan det behövas ett nytt grafikkort?
 7. krilleett

  Fylla hela skärmen

  Har tyvärr inte det alternativet i Windows 7
 8. krilleett

  Fylla hela skärmen

  Jag har kollat upplösningen och har kollat eventuell uppgradering av grafikkort.Tyvärr så hjälper inte något av det! Grafikkortet har de senaste uppgraderingarna.
 9. krilleett

  Fylla hela skärmen

  Köpte en Samsung 24 tum bildskärm i idag. Jag får inte bild i hela rutan! Kör Windows 7 (32 bit ) När skärmen kör sitt startpogram ser jag att den kan visa bild ända ut till ramen. Kan någon hjälpa mig?
 10. krilleett

  Thunderbird 3.1.8

  Jag använder Thunderbird e-post program. Mitt problem är att inkomna medelanden försvinner när jag startar programmet. Om jag får ett antal medelanden och inte hinner läsa dom och sedan vill läsa dom nästa dag så ser jag att dom försvinner. Har försökt att ändra inställningar men det funkar inte. Comhem har ju en web mail men medelandena försvinner där också. Hjälp mig, snälla!
 11. Låter precis som att du behöver utöka intern minnet.
 12. krilleett

  Kan inte se SVT Live i Windows 7

  Tack, men jag har kontaktat dom också men dom har inte svarat.
 13. krilleett

  Kan inte se SVT Live i Windows 7

  Har öppnat den porten men det hjälper inte. Har Comhems snabbaste bredband:
 14. krilleett

  Kan inte se SVT Live i Windows 7

  Vill jag se ett program på SVT play så måste jag välja Windows, för annars låser sig bilden. Men vill jag se SVT Play Live sändningar finns inte det alternativet. Då startar det automatiskt ifrån Flashplyer. Jag kan se You tube,jag kan se SF anytime utan problem!
 15. krilleett

  Kan inte se SVT Live i Windows 7

  Det är bara bilden som "fryser". Om jag går till inställningar på SVT PLay och klickar på Flashplayer så går programet igång ytterligare 10-15 sek. Det är ingen skillnad om jag kör i stort eller litet fönster.
×