Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gaisprästen

Medlem
 • Antal inlägg

  41
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om Gaisprästen

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1969-07-23
 1. I Words 2003 så kunde man söka efter ord eller meningar som man hade i gamla dokument lagrade på hårddisken. Hur gör man detta i word 2007?
 2. Det jag undrar är hur jag skall stå som administratör på den bärbara. Jag har inge ändrat några inställningar från orginal. Så jag vet inte.
 3. Hejsan! Jag har redan bett :-) Jag har kört sätt upp ett hemnätverk bå båda datorerna & de hittar varandra & så. Men när jag skall försöka öppna filerna på respektive dator så säger dem ifrån. Den bärbara säger att jag inte har behörighet att använda resursen ens att öppna filerna genom nätverks sökningen på sin egen dator.
 4. Jag gör allt rätt så vitt jag vet men det sägs att jag inte har behörighet att använda resursen när jag hittar mina två datorer & försöker öppna filer i den ena från den andra. I den ena så funkar det i alla fall att öppna sitt eget så att säga men det funkar inte heller i den bärbara. Så nåt är fel där men vad kan det vara?
 5. Nu ser det ut att ha ordnat sig, vet inte riktigt vad jag gjorde men tack ändå.
 6. DxDiag säger dessutom att det saknas Direct 3D- Acceleration...
 7. Jag har prövat att göra det men det hjälper inte. Dessutom så har datorn de senaste två dagarna helt plötsligt startat om sig själv. det dyker upp en blå skärm som jag omöjligern hinner läsa & så startar den om. Ibland kanske tre gånger innan det funkar.
 8. Det kommer när Windows är igång (jag har XP).
 9. När jag startar datorn får jag detta meddelande "Can not find graphics card information." Vad att göra?
 10. Hur kan jag kolla arbetsminnet eller göra något åt det? Det låter som om det kan stämma.
 11. Datorn beter sig som Färjestad gjorde. För det mesta går det hur bra som helst & så en sekund då & då så låser sig allt. Börjar misstänka att detta kan vara ett hårdvarufel, men vadå? När jag kör vissa spel så låser sig hela datorn för gott så att säga, så måste jag starta om det hela. Har uppdaterat grafikkortet men någoundligt fel. Allt detta uppståd efter en omformatering.
 12. Tack för försöket men detta hjälpte inte heller...attans...
 13. Det är gjort...i alla fall DVD-spelaren...blir galen på detta...
 14. Jag försöker med alla program tillgängliga. Jag har en ASUS & en NEC DVD-rom den ena brännare. Men det blir som sagt bara tysta rippningar. Det är musik jag försöker med.
 15. Drive don´t support MMC? Snälla någon...
×
×
 • Skapa nytt...