Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

johula

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om johula

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1942-10-30
 1. Kan ej få utskrifter på min trådlösa printer när Avast är aktiverad. Men när jag inaktiverar Avast ett litet tag går det bra. Finns det någon inställning jag skall göra i Avast Internet Security för att slippa dessa av-och påaktiveringar vid utskrifter?
 2. Det har alltid varit så. Jag har olika skrivare på sommarstället och i stan, därför går jag in i kontrollpanelen och väljer den rätta standardskrivaren efter varje flytt. Office 10 tar dock aldrig den skrivare jag anger. Är det någon inställning i Officeprogrammen som måste göras?
 3. Hur får jag Word/Excel i Office 10 att automatiskt välja den standardskrivare jag markerat i kontrollpanelen i Windos 7? Hos mig väljer officeprogrammen den första skrivaren i raden av. Inga andra program har detta problem; de väljer automatiskt markerad standardskrivare.
 4. Intressant fråga. Jag trodde det bara var Telia Antivirus (F-secure), men enligt Program/Autostart har jag uppenbarligen följande: - Acrobat Assistant - Adobe Gamma Loader - Certificate Mover - C-Pen 10 *) - Microsoft Office *) - ICLOGIN *) - PowerReg Scheduler.exe Jag måste tillstå att jag bara vet vad de *)-markerade avser. Behövs de övriga?
 5. Till vilket program hör p2esocks_1023.dll? Vid start av Windows får jag varningen att nämnda dll-fil inte går att hitta. Jag tror att jag haft virus i den ursprungliga filen och att den därför är borttagen. Jag vill dock gärna återskapa den för att slippa denna varning vid varje uppstart.
×
×
 • Skapa nytt...