Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

TheHellMan

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för hjälpen, men just verkar det som det löst sig. Har gjort scanningar med ett flertal anti-virus och spywarr program plus städade i datorn med ccleaner och en omstart av datorn på det och den försvann. Återkommer om problemet inte försvunnit ändå. Tack. Mvh Andreas
 2. Hej! Jag har ett problem med min dator. Det var så att jag startade om den efter att jag fått nya uppdateringar, problemet är att därefter ger datorn ifrån sig pip med ett mellanrum på ungefär 1 - 1 1/2 sekund. Det är inte högtalarna utan det är datorns hårdvara som ger ifrån sig den. Jag är inte helt säker men jag tror det är grafikkortet som ger ifrån sig det. Jag har provat göra en systemåterställning till lite tidigare på dagen innan det hände men problemet kvarstår. Vi provade att blåsa rent kortet/fläkten ifrån damm. När vi nu startade datorn osade det/luktade bränt och jag vet inte riktigt varför, misstänker att det har med damningen av fläkten att göra för lukten försvinner mer allt eftersom. Men pipet är fortfarande kvar. Jag behöver hjälp. Vad ska jag göra åt saken? Mvh Andreas
 3. Okej, det visste jag inte! Men den stod väldigt länge, mycket längre än den någonsin gjort förut. Förmodligen över en kvart..
 4. Jag kör Windows XP. Det har inte hänt något vad jag kan komma på.. Något speciellt du tänker på?
 5. Hej, datorn skapar en extra hårddisk som jag inte kan komma in på på något sätt ("åtkomst nekad"). Det enda sättet att få bort den är att göra en systemåterställning, vad är det för någon och hur får jag bort den? Den ger alltid konstigt namn. Istället för kanske D: som det borde vara (efter "C:" disken) så blir det Q. Hjälp snälla! Mvh Andreas Hellman
 6. hmm.. okey, tack men vet du om detta sker av någon slumpmässig grej eftersom det inte har hänt förut vid ominstallationer?
 7. Jag hämtar dem ifrån "http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" väljer inställningar och tar ner drivrutinerna. Ja, från början iaf. Det är en acer men vi har gjort ominstallationer flera gånger förr så jag vet inte om det räknas fortfarande? Vet inte riktigt. Tror att grafikuppdateringarna kom relativt tidigt.
 8. Är det möjligt att dessa drivrutiner kommer med Windows Update eller liknande?
 9. Okej, så en vanlig XP-skiva skulle endast funka till en dator? För en berättade för mig att när man installerade Windows 7 så samlar den in information om datorn, bl a BIOS, så att Windows 7-nyckeln därefter är låst till bara den datorn.
 10. Hej! Har nyligen installerat om XP på en dator. Uppdaterat med allt ifrån Windows Update. Allt är okey tills jag installerar grafikdrivrutinerna. De första gångerna krånglar det i installationen. Men inte de två senaste gångerna. Som vanligt när man installerar grafikkortsdrivrutiner behöver man starta om datorn. Här börjar det riktigt krånglet. Datorn låster sig när det står "Windows avslutas...". Måste hålla in datorns strömbrytare för att stänga av. När jag sedan startar är det samma slags "screen" som när man väljer t ex Felsäkert läge. Men nu står det att det är något fel och man ska väla "Profil 1" för att fortsätta. Man kan även välja att klicka "F" för att använda de senaste fungerande inställnignara. Detta ger dock inga skillnader mot standrad (som man kan byta tillbaka till efter att klickat "F" genom att klicka "S".) Vad ska jag göra? Har prövat att installera om flera gånger men samma resultat. Snälla hjälp! Mvh Hellman
 11. hej! Vi har installerat Windows XP på en datorn här hemma nu men vi har ett problem. Varken musen eller tangentbordet funkar längre, båda har lagt av. Men vi har provat att koppla in de med äldre uttaget (vet inte vad de heter men icke USB). Då funkar det. Det konstiga är att då börjar både musen och tangentbordet med USB att funka, men såfort vi kopplar ur det gamla tangentbordet och musen slutar de att fungara. Vad är problemet och hur ska vi lösa det? Tack på förhand.
 12. Men Windows 7 har jag hört att det ska komma en ny grej med opertivsystemsskivornna, som gör att skivan endast kommer fungera på EN enda dator. Stämmer detta? Och kommer detta gälla gammla XP-skivor också? Tack i förhand!
 13. Hej! Jag har precis fått en bärbar dator från mitt gymnasium för att underlätta skolarbete för de som inte har någon dator osv. Den kan hitta trådlösa anslutingar genom WLAN, men problemet är att jag har inget trådlös router hemma. Har bara med kablar. Så jag undrar om det finns något man kan koppla in i routern som i sin tur sänder ut anslutningar som min dator kan använda? Vad det heter ungefär vad det kan kosta osv. Eller måste jag köpa en helt ny trådlös router? Tack på förhand!
 14. okej, jag ska se om det funkar, hör av mig sedan om resultat :-)
×
×
 • Skapa nytt...