Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

snuffe1111

Medlem
 • Antal inlägg

  43
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Har installerat PC För Allas prenumerationsgåva, en tv-mottagare med bl a mediespelarprogrammet "BlacedD TV 6.0". Jag har nu fyllt i registreringformuläret åtta gånger, och kollat att alla 26 bokstäver och siffror stämmer. Men varje gång jag klickar på "Registrera" får jag upp meddelandet: "Ogiltig registrationsinfo". Någon annan som råkat på samma problem??
 2. Hej "esd". Det fungerar jättebra! Återigen, tack för tipset. Skall snarast gå in och kolla din hemsida. Ha en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!
 3. Tack för tipset "esd". Jag laddar hem och kollar. Återkommer när jag testat!!
 4. Jag har en dvd som är inspelad med mpeg1, men datorn (mediaspelaren Win 11) vägrar att spela upp filmerna. Får ett felmeddelande om att nån typ av "codec" saknas. Har, efter tips, installerat VLC Media Player, men det hjälper inte heller. Datorn totalvägrar att spela upp mpeg1-skivan. Jag har XP Professional med alla uppdateringar. Vad ska jag göra??
 5. Till Cecilia och Avira: Tack för era tips! Jag har nu avinstallerat Firefox och ska försöka installera det på nytt igen. Se'n får vi se vad som händer. Angående "SmartWebPrinting" så slängde jag in cd:n som följde med min HP-skrivare. Och när SWP hade hittat de efterfrågade filerna på skivan så blev plötsligt allt ok igen vad gäller det problemet. Återkommer när jag på nytt har installerat Fx.
 6. Hej Avira! Ursäkta dröjsmålet med svaret. Jag har gjort en ominstallation av Fx, men det hjälper inte. Firefox vill av någon konstig anledning inte ladda. Dessutom har det hänt något konstigt med IE8. Varje gång jag startar webläsaren dyker det upp "SmartWebPrinting" gång på gång och försöker installera sig.
 7. Plötsligt i torsdags kväll när jag skulle starta Firefox så hände ingenting. Timglaset rör sig en liten stund, men sen så händer ingenting. Programmet vill helt enkelt inte dyka upp på bildskärmen. Men när jag stänger datorn så kommer en ruta med meddelandet "Firefox måste avslutas innan datorn stängs". Sen tar det en stund för datorn att stänga programmet. Tydligen finns Firefox någonstans i bakgrunden. Men jag fattar ingenting! IE Explorer fungerar däremot helt felfritt. Likaså Google Chrome.
 8. Hej Cecilia!Tack för ditt svar. Jag testade att dra ur nätverkssladden innan jag stängde av, men det blev tyvärr samma resultat. Datorn startade om igen. Kan det möjligen vara ett fysiskt fel?
 9. Ja, du Olle... Jag får väl upprepa min initiala fråga (som f ö inleder den här tråden).Alltså: min dator vill inte stänga av sig, utan startar om när den har loggat ur Windows och sparat inställningarna. Då plötsligt - poff - så startar den om igen. Jag har följt Alexas råd (ovan) att avaktivera "starta om" under Egenskaper i Den här datorn. Jag har även kört diskkontroll, men det har inte skett någon förändring. Datorn startar lika förbaskat om efter att jag har stängt av den. Nu har du chansen Olle, att lösa problemet och visa vilken duktig magister du är!
 10. Varmt tack för tipset, Alexa! Stringent och tydligt svar. Det är sån't man uppskattarSamtidigt en liten klackspark till Ollemunter: försök vara åtminstone lite ödmjuk, och återigen - sluta lek magister!
 11. Tjena Olle! Jag har faktiskt CCleaner installerad. Glömde bara att nämna det.! Vad som är trist, är att du försöker sitta som nå'n sorts magister när du skriver på webben. Vi andra är - tro't eller ej - rätt datakunniga också. Ge istället handgripliga råd om de problem vi söker, istället för att mästra. Ännu så länge ligger du på minus vad gäller bl a mitt problem. Frågan var inte vilka program jag har installerade i min dator, utan varför min dator startar om när jag fysiskt har stängt av den. Svara på det Olle! (om du kan...)
 12. Min dator (XP Professional) har blivit helt knasig idag! Vid lunchtid stängde jag som vanligt av datorn via "stäng av"-knappen. När jag kom tillbaka till arbetsrummet så var datorn igång igen. Jag stängde av den på nytt, och upptäckte att när den loggar ur Windows, sparar alla inställningar och ska stänga av, så startar den om igen - helt av sig själv. Jag har Avast antivirus, SuperAntispyware, SpyBot, AdAware, Registry Mechanic, Registry Clean Expert mm. Har kört allihop under dagen, men datorn fortsätter att starta om när jag har stängt av den. Kan det helt enkelt vara ett fysiskt fel - eller kan det vara nå't virus som jäklas med min dator? (För ett par år sedan fanns det ju ett virus som stängde ned Windows. Nu är det precis tvärtom - nu startar Windows istället :=( Tacksam för tips!!
 13. Tack för hjälpen - ännu en gång...
 14. Återigen stort tack för hjälpen, Cecilia. Jag laddade ned wotfilen och installerade den i Firefox. Jag klarade däremot inte av att installera den i Google Chromewebbläsaren. Kan jag slänga filen från skrivbordet nu när jag har installerat den i Firefox?
 15. I efterhand måste jag erkänna att jag var nog ganska naiv som blev påverkad och köpte registerrensarprogrammet Free Registry Fix när det dök upp på skärmen och visade att jag, efter scanning, hade flera hundra problem i olika typ av register.Jag betalade drygt 300 riksdaler för programmet som efter nedladdning, installation och scanning emellertid återställde samtliga rapporterade problemfiler. Men det känns ändå som att jag blivit lurad. Idag dök nämligen "Free Registry Fix" upp igen, per automatik på skärmen, och scannade min dator. Nu hade jag plötsligt 485 nya problem, trots att jag scannat datorn varje dag med det inköpta programmet. Dessutom var det program som dök upp på skärmen i version 5.0. Det jag köpte förra veckan var version 3.9.0.0. Problemet är bara att det inte går att uppdatera till en nyare version, eftersom länken på programmets startsida inte fungerar. Det händer ingenting när man klickar på länken. Nog sagt. Jag känner mig blåst...
×
×
 • Skapa nytt...