Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

SofiaaAA

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för hjälpen. Ändring av kompabilitetsläge funkade för msn, men inte Spotify. Har aldrig haft detta problem m spotify förr. Fick ett skadat användarkonto nyligen och efter att jag skapat ett nytt admin kom detta. Gick även tillbaka till det gamla adminkontot för att testa hur spotify betedde sig där, men var samma sak där.
 2. Hur gör jag för att programikoner, som MSN och Spotify, inte lägger sig i aktivitetsfältet bland alla fönster, utan bland "dolda ikoner" längst ner till höger?
 3. Jag har lyckats ange fel produktnyckel till Office student 2007. Finns information på nätet om hur man tar bort den men funkar inte för mig. Jag har windows 7... Någon som kan hjälpa mig?
 4. Så som jag har fattat det är programmet redan bränt från en skivan och redo att installeras, fick via USB. Jag har nämligen inte diskläsare och det har inte min vän heller som fick det installerat så det borde funka i nuvarande format. Svårt att förklara när man inte kan alla termer som kan behövas för att göra sig förstådd.
 5. Jag försöker installera Office 2007 som jag fått av en vän. Det är en ISO-fil. Jag kommer halvvägs i installationen, sen säger den ifrån och att en fil saknas, den går inte att hitta. Den ligger dock bland alla andra filer och så vitt jag kan se är det inget fel på den. Försökte flytta på den och då kom det upp ett meddelande om att det behövdes ytterligare 16MB. Vännen som har detta program har dock mindre utrymme (överhuvudtaget) än jag har, så varför funkar det inte för mig?
 6. Min router är krypterad med WPA2-PSK. Är det en granne som har kopplat upp sin router mot min och kör på min uppkoppling? Jag har använt mig av min egna uppkoppling i ca 1 vecka nu så har inte tänkt på om den andra routern kunnat vara synlig tidigare under nätverksinfrastruktur. Hur gör man för att inte sända ut SSID? Medför det att man blir helt osynlig för grannarna eller att de saknar "information" som gör det omöjligt för dem att komma in i min uppkoppling? Jag har även hört att routrar mår bra av att alltid vara igång, vilket medfört att jag aldrig stänger av den. Kanske man borde ändra på?! Har kollat lite på min routers inställningar och boxen "Enable hidden wireless (also called SSID broadcast) är INTE ikryssad och jag antar att den INTE ska vara det heller?? Upptäckte även att jag inte hade bytt varken användarnamn eller lösen till själva routern (bara nyckeln vid inställning) så nu är det gjort också...Om det kan ha gett andra tillträde??
 7. Grannarnas routrar kan jag se hela tiden i en lista, men inga av dem kommer upp på den platsen som denna netgear gjorde. Blev lite fundersam när just den kom dit och ingen annan.
 8. Under nätverk->Nätverkinfrastruktur finns det delvis min router, men även en router som heter WNDR3300 från Netgear. Hur kommer det sig att den är synlig hos mig? Har en annorlunda ikon än min egen router, ser ut som ett "kylskåp med en antenn"... Nu helt plötsligt försvann den från min lista. Är det en grannes router som jag fick med???
 9. Jag kan inte skriva nåt i word helt plötsligt. Står längst ner i programmet att markeringen är låst. Vilken markering och när hände det?? Har ny dator så har kört på testversion ett tag nu. Fick 25 ggr på mig att pröva och jag antar att de är slut nu. Finns även en möjlighet att pröva officepaktet i 60 dagar. Detta har jag installerat nu men inget funkar ändå. Använde det senast igår kväll. Panik, håller på med uppsats!
 10. Kan man få ner MSN-loggan i fältet med de övriga ikonerna som; batteritid, nätverkanslutning, datum etc. Jag har Windows 7 home premium. Just nu lägger den sig som ett helt vanligt fönster i aktivitetsfältet och tar upp plats. Öppnar man sedan MSN för att komma åt kontaktlistan blir det ännu ett fönster och har man en konversation blir det ett tredje fönster. Mycket irriterande. I Windows XP placeras ikonen, som är i form av en liten grön-grå gubbe (har jag för mig), i "ikonfältet" automatiskt.
 11. Jag undrar vad man behöver för att komma igång m sitt trådlösa nätverk. Nätverkskort är fixat. En del säger att jag bara behöver en router iom att jag har fiberuppkoppling. sant? Andra pratar om modem OCH router eller ja, inbyggd. Vad är det jag ska ha!?!?! TACKSAM för svar
×
×
 • Skapa nytt...