Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dimos

Medlem
 • Antal inlägg

  163
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Dimos vann dagen: 25 januari 2017

Dimos hade det mest gillade innehållet!

Om Dimos

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 30 juni

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

5 729 profilvisningar
 1. Tack Lasse, jag ska prova ett par applikationer. Att betala för licensen gör dock saken inte mera "laglig", misstänker jag!
 2. Tack Ove för dessa "royalty free" tips, men jag var ute efter några gamla hederliga svenska barnsånger som man känner igen! Tack också alla er andra om synpunkterna, som jag ska beakta i fortsättningen.
 3. Min avsikt var egentligen att ladda ner några barnsånger (!) för att kunna ha som bakgrund på mitt barnbarns fotofilm, som jag håller på att redigera! Men det går väl att låna några CD från biblioteket och rippa dem till mp3. Det borde väl vara tillåtet???
 4. Hej Det finns ett antal program som konverterar Spotify-låtar till mp3, typ Tunebite eller Apowersoft. Har någon erfarenhet av dessa eller något annat gratis- eller betalprogram? Jag har Spotify premium och en Windows 10 dator. Tack
 5. När jag ändrade i Inställningar / Enheter / Spela upp automatiskt till att Visa filer i utforskaren, så gick det vägen! Jag är nästan säker på att den senaste windows10-uppdateringen ändrade mina inställningar till "default". Det verkar alltså funka igen med USB-sladd som tidigare, men jag ska prova även med bluetooth så småningom, enligt Vertpre's förslag. Tack igen
 6. Av en tillfällighet gick jag in i Inställningar / Enheter / Spela upp automatiskt, och då såg jag att för iPhone X kunde jag välja alternativet att importera genom appen Foton. I denna app kunde jag sedan markera de foton jag ville importera samt till vllken mapp, vilket lyckades! Det finns även alternativet att visa filer i utforskaren, vilket jag ska prova imorgon. Tack för alla svar!
 7. Hej Vertpre. Mina bilder på iPhone har jpg-format (jag ha ändrat i inställningarna). Som jag skrev i början ang bluetooth, så kan jag inte koppla mig från mobil till datorn och därför kan jag inte dela en bild via bluetooth (om jag förstår dig rätt). Ang USB-koppling, jag har bytt 3 sladdar och ändrat USB-port, samt startat om datorn med sladden i några gånger, utan resultat. Jag har kunnat göra det förut, som jag också skrev. Kanske den senaste windows-uppdateringen spökar!
 8. När jag klickar på mappen Bilder i iTunes, ser jag meddelandet att "iCloud-bilder är på - iPhone X har åtkomst till bilder på iCloud.....", men jag förstår inte hur jag kan överföra bilderna från iPhone till datorn.
 9. Jag har senaste iTunes 12.9.2.6, men jag har alltid importerat bilder till datorn via USB till utforskaren. Går det via iTunes också? Jag ser inte sambandet.
 10. Hej och tack för länken. Den berättar allt som Apple vill informera om icloud. Jag har installerat iCloud för Windows och i mobilen, men jag har fortfarande inte lyckats koppla min mobil till PCn, varken med kabel (vilket har fungerat tidigare och som jag föredrar) eller med bluetooth. Jag ska försöka gå igenom inställningar mm och se om jag kan lyckas. Tack så länge
 11. Hej Jag har ofta problem med att överföra bilder från min iPhone till utforskaren genom en USB-sladd. Internal storage i mobilen är tom, enligt utforskaren. Det är ingen fel på USB-sladden, i och med att jag kan koppla mig till iTunes utan problem strax efter. Jag har försökt att koppla mig till datorn via bluetooth, men det går inte heller. I datorns inställningar ser jag att min iPhone är kopplad och i mobilen ser jag att datorns namn finns, men när jag klickar för att koppla mig får jag "Anslutning misslyckades". Tacksam för förslag till båda problemen. Jag har en ASUS Z240IC och en iPhone X Tack
 12. Jag får alla vänförslag och vänförfrågningar under "Hitta vänner". Jag har inte ändrat något i inställningarna.
×
×
 • Skapa nytt...