Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dimos

Medlem
 • Antal inlägg

  166
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Dimos vann dagen: 25 januari 2017

Dimos hade det mest gillade innehållet!

Om Dimos

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 30 juni

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

6 140 profilvisningar
 1. Hej Jag har nu uppgraderat till Home och en faktura har skapats. MS säger fortfarande att prenumerationen tillhör Klarna med hänvisning till min gamla mailadress. Har pratat med Klarna support flera ggr som inte kan koppla bort den gamla adressen från mina betalningar utan säger att jag ska ändra mailadress när jag beställer nästa gång. Men när MS skapar en betalning så finns ingenstans något ställe där jag kan ändra mailadress!!! Ond cirkel alltså och dåliga system hos både Klarna och MS. PS prenumerationen gäller nu två år from 3/10 (inte from idag då jag beställde, men man kan inte begära för mycket!). Tack
 2. Hej Christer och tack för (den första) länken som jag inte hittade. Jag vill inte få något gratis men jag ville ha ett års prenumeration med Home och inte två år om jag betalar 899 kr nu (utöver de 649 kr jag betalade en 3/10). När jag väljer att hantera mitt konto står det riktigt att min Personal prenumeration debiteras på nytt den 3/10 2020 och om jag uppgraderar idag borde det stå 9/10 2021. Så långt är jag med! Under året har jag bytt mailadress, både på MS-kontot och på Klarna, där pengarna dras ifrån. När jag klickar på Konto i tex Excel står det till vänster att jag är inloggad med min nya mailadress, men under Produktinformation till höger står det att den tillhör min gamla mailadress. Kan det bli fel om jag uppgraderar?
 3. Hej Jag har förnyat och betalat Office 365 Personal nyligen. Jag vill uppgradera till Home. Ms Store vill att jag betalar 899 kr och inte mellanskillnaden mellan 649 och 899 kr. Hur blir det med debiteringen och faktureringen? Någon från Microsoft som kan svara? Tack
 4. Tack Lasse, jag ska prova ett par applikationer. Att betala för licensen gör dock saken inte mera "laglig", misstänker jag!
 5. Tack Ove för dessa "royalty free" tips, men jag var ute efter några gamla hederliga svenska barnsånger som man känner igen! Tack också alla er andra om synpunkterna, som jag ska beakta i fortsättningen.
 6. Min avsikt var egentligen att ladda ner några barnsånger (!) för att kunna ha som bakgrund på mitt barnbarns fotofilm, som jag håller på att redigera! Men det går väl att låna några CD från biblioteket och rippa dem till mp3. Det borde väl vara tillåtet???
 7. Hej Det finns ett antal program som konverterar Spotify-låtar till mp3, typ Tunebite eller Apowersoft. Har någon erfarenhet av dessa eller något annat gratis- eller betalprogram? Jag har Spotify premium och en Windows 10 dator. Tack
 8. När jag ändrade i Inställningar / Enheter / Spela upp automatiskt till att Visa filer i utforskaren, så gick det vägen! Jag är nästan säker på att den senaste windows10-uppdateringen ändrade mina inställningar till "default". Det verkar alltså funka igen med USB-sladd som tidigare, men jag ska prova även med bluetooth så småningom, enligt Vertpre's förslag. Tack igen
 9. Av en tillfällighet gick jag in i Inställningar / Enheter / Spela upp automatiskt, och då såg jag att för iPhone X kunde jag välja alternativet att importera genom appen Foton. I denna app kunde jag sedan markera de foton jag ville importera samt till vllken mapp, vilket lyckades! Det finns även alternativet att visa filer i utforskaren, vilket jag ska prova imorgon. Tack för alla svar!
 10. Hej Vertpre. Mina bilder på iPhone har jpg-format (jag ha ändrat i inställningarna). Som jag skrev i början ang bluetooth, så kan jag inte koppla mig från mobil till datorn och därför kan jag inte dela en bild via bluetooth (om jag förstår dig rätt). Ang USB-koppling, jag har bytt 3 sladdar och ändrat USB-port, samt startat om datorn med sladden i några gånger, utan resultat. Jag har kunnat göra det förut, som jag också skrev. Kanske den senaste windows-uppdateringen spökar!
 11. När jag klickar på mappen Bilder i iTunes, ser jag meddelandet att "iCloud-bilder är på - iPhone X har åtkomst till bilder på iCloud.....", men jag förstår inte hur jag kan överföra bilderna från iPhone till datorn.
 12. Jag har senaste iTunes 12.9.2.6, men jag har alltid importerat bilder till datorn via USB till utforskaren. Går det via iTunes också? Jag ser inte sambandet.
×
×
 • Skapa nytt...