Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lighthouse

Medlem
 • Antal inlägg

  164
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Lighthouse vann dagen: 7 januari 2013

Lighthouse hade det mest gillade innehållet!

Om Lighthouse

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Det må så vara men mitt tips om att scanna datorn med ett bra program var väl ändå inte fel att ge i väntan på bättre förslag, eller? Det tipset har hjälpt andra så varför inte också denna gången. Jag försökte bara hjälpa TS och det känns onödigt att bli nerklankad för det. :-(
 2. När städade du internetcashen sist? Ett utmärkt program för det är annars Ccleaner. Kontrollera även att du har uppdaterat allt i Windows Update och har Windows uppdaterad! Det finns ytterligare tips men vi börjar så här.
 3. Har själv ingen Samsung men dock Android. Öppna kameran så kameran är aktiv och välj "Settings" / inställningar (den där runda taggiga ringen). Där ska finnas att du kan välja "Lagring" i en meny och där ska du kunna välja mellan Minneskort och Internt minne.
 4. Det här tipset borde kunna hjälpa dig att få bort den! Det finns fler hjälptips om man Googlar, det behöver inte betyda en total ominstallation, med lite tur och bra program.
 5. Det verkar inte bättre än så. Köper en ny mobil istället för 99 kr på Siba, det blir billigast och enklast. Tack för svar!
 6. En anledning kan vara om du har ett antivirus som scannar utgående post (kan stängas av och på), och som felaktigt sållar ut och blockerar dina mail som "virus".
 7. Har behov av att använda en gammal Sony Ericsson F305 som extramobil men jag har glömt telefonkoden. "Ange telefonkod" -- Tidigare har den aldrig frågat efter telefonkoden men vid byte av SIM-kort (nytt kontantkort) så började den krångla. Det går alltså inte att använda telefonen alls, utan denna kod. SIM-kortet fungerar i andra telefoner så det är inget fel på den. Testade att byta till ett annat SIM-kort, annan operatör och med abonnemang på men samma resultat ; "Ange telefonkod" -- Har testat standardkoderna 12345, 1234, 0000 och även några koder som jag trodde att det kunde vara, men icke. Vet någon hur jag kan få reda på koderna / återställa den via kommandon (# etc)? (Den går inte att ansluta till datorn)
 8. Tackar för svar! Ingen av dom vanliga "så-här-gör-man" har funkat, inte heller tipsen på länken. Samtliga filer iTunes har varit låsta från att flytta från programmet, och där filer ska ligga i iTunes foldern på datorn har bara varit tomt. Dom finns inte på datorn och kan inte flyttas manuellt från iTunes alls! Men, så fick jag tips om ett iPhone-program och jag testade och det är nu mitt favoritprogram i alla lägen. Det heter Symcios! Stängde av iTunes - installerade programmet och kopplade in iPod'en - och efter några sekunder så hade jag utan problem flyttat över dom röstmemon jag ville åt och lagt på en USB-sticka. Så enkelt! Men med iTunes var det tvärstopp!
 9. ( Vet inte exakt vart tråden hör hemma när den innehåller många olika kategorier, men Moderator får flytta om jag lagt fel. Tack! ) Har ett stort problem med iTunes som jag inte hittar något svar på, och nu vänder mig till er kunniga! Jag har en iPod Nano (5h generation) ipod-spelare och på denna spelare har jag flera viktiga Memo inspelade. När dom förs över till iTunes (version 11) så läggs dom under kategorin Röstmemon och är i formatet AAC. Jag har nu behov av att föra över dessa till en USB-sticka men trots otaliga försök så går inte detta! Läste då att man behöver konvertera om dem till Mp3 och detta är gjort, men fast jag har konverterat om dem i iTunes - Högerklickar - Visa info - Alternativ - Mediatyp - Musik - så står det ändå att dom är AAC när man tittar! Men filerna ligger ändå nu i både Röstmemo och Musik! Det går alltså inte att bara dra och släppa som "alla" beskriver att det ska gå, filerna är troligen skyddade på något sätt!? Tacksam och glad över förslag på hur man kan göra för att föra över dem till USB!
 10. Det finns en mycket (eller egentligen flera) addon att använda i Firefox, men denna är riktigt bra. Du ser då en ikon uppe i högra hörnet på webbläsaren som indikerar om du fått mail eller inte, utan att du behöver logga in någon annanstans. Det sköts automatiskt. Använder du Chrome hittar du en motsvarande addon här.
 11. Något verkar ha hänt med drivrutinerna. Testa att ladda hem respektive drivrutin igen (starta sedan om) och se om det hjälpte. Titta också i Enhetshanteraren och se om USB-enheterna är markerade med ett frågetecken. Då får du en indikation på att något troligen bara är fel med drivrutinerna eller om inte ens din skrivare etc. finns med där.
 12. Jag har letat i timmar efter en lösning, som alltså inte ens finns. Ångrar verkligen att jag uppgraderade (nergraderade, snarare...) till Windows 8 från Windows 7. Ok tack så mycket för svaret, då vet jag och kan släppa det där.
 13. Försöker få ordning på sättet att använda och öppna PDF-filer i Windows 8 för att förhandsifylla, exvis på Försäkringskassan. Varje gång jag försöker öppna en pdf så visas detta : Please wait... If this message is not eventually replaced by the proper contents of the document, your PDF viewer may not be able to display this type of document. You can upgrade to the latest version of Adobe Reader for Windows®, Mac, or Linux® by visiting http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html. For more assistance with Adobe Reader visit http://www.adobe.com/support/products/ acrreader.html. Och överst står att : This PDF document might not be displayed correctly. Open with different viewer. Här får man då möjligheten att spara .pdf - men jag vill inte spara den, jag vill fylla i blanketten online direkt på skärmen som det alltid gick att göra på Windows 7. Vad är skillnaden och hur fixar man detta?
 14. Det låter ändå som det är drivrutiner som felar. Har du kört Windows Update och det fungerar bra utan felmeddelande? Eftersom datorn fick en Recovery-återställning så är det troligen drivrutiner som saknas eller behöver uppdateras. Det finns ett bra progam för det, som automatiskt hämtar det som behövs. Hämta dethär! Kör programmet och välj "download" på dom drivrutiner programmet visar, starta om datorn och se om det hjälpte något. Välj också i kommandotolken - skriv "msconfig" och se vilka program du har i Autostarten. Markera av dom program du absolut inte behöver, ett i taget, starta om datorn och se om du får samma fel.
×
×
 • Skapa nytt...