Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

dedde7

Medlem
 • Antal inlägg

  209
 • Gick med

 • Senaste besök

Om dedde7

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1998-10-25
 1. Jag har en väldigt ny iPhone 4 16gb. Och första dagarna funkade kameran men nu när man går in i kameran så är det bara den där svarta grejen som brukar vara där och det går inte att klicka på nån knapp bara knappen där man kommer till sparade bilder. Kameran funkar när man går in i en annan app. Jag har precis återstäl...lt den till iOS 4.2.1 men den funkade inte heller när jag hade iOS 4.1 och det var det iOSet jag fick den med. Vet nån vad jag kan göra med den för jag vill inte lämna in den.
 2. Okej! Vad kostar en XP LICENS då?
 3. Hej! Jag har en dator med Windows 7 Home Premium. Jag fick licensen som gratis uppgradering se länk. Nu undrar jag om man kan nedgradera den licensen så jag får Windows XP??????? Jag har också en Windows Vista Home Premium licens klistrad på datorn, men jag har inga Windows Vista skivor. Det är en Acer Aspire M5201... går det att göra?
 4. Okej alla!!! Eftersom jag inte kunde göra på nåt annat sätt och inte vet var man laddar ner så har jag nu intstallerat netbook os:et Jolicloud ! Funkar rätt bra
 5. Att det inte går att installera några program på det och att det är mycket fel med språket... Men har inte Microsoft en sida där man kan ladda ner Vista???
 6. Det där alt+ f10 funkade ej . Jag formaterade om disken först när jag installera Ubuntu Linux och sen när jag intstallera Linux Mint... Så jag får väl ta nåt annat OS. Men det är lite dåligt att man inte kan ladda ner från MS hemsida. Man kan ju ladda ner och sen aktivera...
 7. Ok tack. Vet nån annars var man kan ladda ner Vista Home Basic?
 8. Går det om man hittar en Windows Vista Home Basic på internet att ladda ner den och bränna till skiva och sen aktivera med licensnyckeln som är klistrad på? Jag läste på internet att det kan finnas en återställningsgrej i bios... är det sant?
 9. Japp det är en OEM-Version. Men kan man inte ladda ner OS:et och sen aktivera det med licenskoden???
 10. Hej! jag har en acer aspire 3050. jag installera linux mint och tog bort vista och nu vill jag ha tillbaka vista. jag har ingen skiva bara en licensnyckel under datorn. vad ska jag göra?
 11. jag vill inte ha det mer :S när jag startar om hoppar alla ikoner runt
 12. Har installerat om det nu och använder det
 13. HEJ! ALLT ÄR REDAN FIXAT HAR KVAR IOS 4 NU IPODEN FUNKAR
×
×
 • Skapa nytt...