Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gungusswe

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om gungusswe

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1940-12-12
 1. Tack för alla tips. PÅ min fråga #2 gäller det att skicka strömmande media typ Spotify direkt ut på Wlan till en mediespelare. Detta för att slippa kabelanslutning. Att första lagra på hårddisken och därefter strömma till mediespelaren via Wlan är inget problem. Jag har inte hittat någon metod att strömma i realtid.
 2. Tack för det. Känner du till något program för att skicka ut streamad media via WLAN istället för med kabel?
 3. 1 Söker program för att ladda ned video från SVT Play. 2. Går det att skicka strömmande media typ Spotify till mediespelare via WLAN?
 4. Min scanner Acer ScanPrisa 640UT tycks vara korrekt installerad i enhetshanteraren. Problemet är att jag inte får kontakt med scannern med MiraScan drivern. Denna driver kan inte hitta scannern. Kan det vara ett Windows 7 problem. Jag har tidigare använt scannern med Windows XP.
 5. Jag kör Windows Media Player i W7. Problemet är att jag inte kan få flash (.flv) filer att fungera. Troligen saknas en plugin. Men hur kan jag hitta och installera en plugin. Gunnar
 6. Jag har samma problem. Har köpt en laptop med blueray spelare men det går inte att spela upp något i Vista. Vilken programvara behövs för att detta skall fungera. Gungus
 7. Finns det något program som stoppar Macromedia Flash på webbsidor? Jag vill ha Flash installerat eftersom det behövs i andra sammanhang.
×
×
 • Skapa nytt...