Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Benna

Medlem
 • Antal inlägg

  628
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Benna vann dagen: 17 september 2012

Benna hade det mest gillade innehållet!

Om Benna

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1981-09-29
 1. Gjorde det nu, resultatet; "Windows Resource Protection did not find any integrity violations." Update: Fick det att fungera när jag ändrade min tcp/ip v4 DNS setup till Googles 8.8.4.4 / 8.8.8.8 Dock vill jag använda min egen DNS som ges eller min förinställda...
 2. Jag vet, redan checkat det... inget är hittat där. Se mitt förra inlägg.
 3. Men det jag tänker är att det måste ju antingen vara i HOSTS filen eller så är det något program som är aktivt i så fall måste det antingen vara brandväggen eller Kaspersky eftersom det är de enda som jag har installerat som är igång... EDIT: Hittade detta i Kaspersky; Kan det ha något med detta att göra? Antar att det kan ha med detta att göra, frågan är vad är risken om man skulle innaktivera port övervakningen?
 4. Tack för det enkla tipset, testade på en dator och det fungera. Så det är ju något i denna dator som blockerar... förstår bara inte varför eller vad. Blir jobbigt att avinstallera allting som kan ha blockerat... Tex Brandvägg / AV / säkerhetsprogram tex Malwarebytes.. osv.
 5. Samma sak där, funkar inte. Ja, om det är det jag måste göra så behöver jag väl göra det. Förstår bara inte varför det skulle vara det som blockerar :/
 6. Har testat stänga av brandväggen och AV, ändå funkar det inte. Jag använder mig utav Kaspersky, har dock permanent stängt av webbläsarintegrationen hos kaspersky. Ja, expressen fungerar.
 7. Jag kommer inte in på "http://tv.aftonbladet.se/abtv/" Nej, jag kan vara inne på aftonbladet.se och se deras inlägg och bilder men när jag går och för att spela upp tv / filmklipp så går det inte. Ja, jag har Flash installerat på datorn även om jag inte hade det installerat så borde jag ändå kunna ansluta till deras platser. Ja, jag har senaste drivrutinerna och updates från microsoft, varför skulle det ha något med kopplingen till siten att göra? ;o I vilket fall låt mig veta ifall du kan tänka på någon annan lösning.
 8. Funkade inte. Notera att även när jag gör ett pingtest till tv.aftonbladet.se får jag bara request timed out.
 9. Hej, har testat med både Microsoft Edge och Mozilla Firefox men kommer ändå inte på tv.aftonbladet.se Kan alltså inte se filmklipp eller något som har med klippen att göra... (jag kan se aftonbladet.se) Har testat stänga av annonsblockeringen och rensat cache/cookies och även testat stänga av brandväggen och AV men ändå fungerar det inte. Funderade ifall något säkerhetsprogram har ställt in något på hosts filen men så är det inte... Uppskattar hjälp med detta!
 10. Vill ej heller att det ska baseras på min webbläsare.
 11. Hej, jag vill inte använda mig utav Windows 10 "one note" programet då man måste synca sig i deras moln och använda sig utav ett mail konto / hotmail konto. Finns det något simpelt gratis program där ute som bara gör repeterade påminnelser och alarm, vill ej ha sync bara så att det sparas lokalt på datan. Tack för tips.
 12. Råder till att köra Firefox (med rätta addons) Integritet är viktigast.
 13. Äh, du kanske behöver göra en exorcism :]
 14. First, you need access to a standard Win7 installation DVD. Har ej jag fick med windows 7 på köpet. Och att skapa nytt konto, kan jag överföra alla mina inställningar osv till det nya utan att det blir några problem?
×
×
 • Skapa nytt...