Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

City

Medlem
 • Antal inlägg

  69
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Allt postat av City

 1. Har ett irriterande problem...ofta nar jag stanger av datorn far jag foljande felmdedelande: "Resource conflict - PCI network controller in Slot 03 Bus 03 Device 02 Function :00" foljt av: "104 - unsupported wireless network device detected" Jag brukar halla pa och starta om och fippla med att trycka pa esc och ga in och ga ut ur setup, och efter et tag brukar det funka. * Det verkar inte handa nar jag bara startar om datorn * Om jag stanger laptoppen utan att stanga av den, dvs sa den gar i vantlage, sa brukar jag inte kunna komma at det tradlasa natverket efter jag logga in igen. Ikonen ar borta och inget hander nar jag frosoker oppna den fran kontrollpanelen Detta gar att leva med, men det ar irriterande att det kan ta 5-10 min ibland attf a igang datorn efter den varit avstangd... Nan som vet nagot? Tack
 2. Kopte en bok om PHP och dreamweaver (Foundation PHP for dreamweaver) och foroskte installera. Fick direkt problem med php5apache2.dll, men hittade en sida dar de forklarade hur man skulel gora (http://forums.devshed.com/apache-development-15/apache-error-can-t-load-find-php5apache2-dll-349394-2.html) Men nu har jag problemet att Apache hela tiden kraschar. Nar jag kor en test sida och kollar http://localhost far jag forst upp en Index of/ sida. Sen nar jag clickar pa min inde.php visar den sidan, men laddar efter ett par sekunder om till "page cannot be displayed" + ett felmeddelande fran apache... Nu vill jag bara avinstallera allting och forsoka borja fran borjan, men jag vet inte hur jag far bort apache. Gar inte att ta i lagg till/ta bort program, och trots att jag lyckades avinstallera sjalva apache servicen fran dos prompten gar inte filerna att ta bort. Nan som vet hur jag kan avinstallera apache och php helt och borja om fran borjan? Har pillat med detta forkrossande lange nu, har inte ens fatt borja med ph programmering... Tack D
 3. Är hemma över julen och har fatt i uppdrag att försöka fixa en släktings dator...har ominstallerat allt men har fortfarande problem med ljudet. Får felmeddelandet "det går inte att spela upp ljudströmmen: det finns ingen maskinvara för ljud tillgänglig". Problemet är att de har fått datorn och har ingen aning om vad de har för ljudkort (enhetshanteraren kan inte säga heller). När jag söker ny maskinvara kommer det upp 3 saker som är felmarkerade: SM-busstyrenhet PCI-indataenhet Ljudstyrenhet för multimedia Alla befinner sig i PCI slot 3...någon som har någon aning om vad jag kan göra elelr vad nästa steg är? Tack...
 4. tack for svaret, men jag tankte mer pa att fa in specifika kapitel i en fil, tex 1-7 i forsta filen, 8-9 i andra, och 12-17 i tredje. AoA DvD Ripper later en bara valja kapitel till en fil at gangen, vilket innebar att man maste vanta tills varje fil blir klar innan man kan borja programmera for nasta
 5. Har AoA Dvd Ripper som ar ett bra prgoram, problemet ar om jag vill dela upp DVDn till flera filer istallet for en enda stor fil. Vad jag kan forsta gar det inte att stalla flera jobb pa ko, dvs vill jag kopiera kapitel 1-4 till en fil, och sag 14-30 till en annan, maste jag gora klart den forsta filen innan jag kan gora nasta. Det jag letar efter ar ett program dar man kan satta upp en ko sa att den medan man ar pa jobbet kopierar olika kapitel till olika filer i ett svep (Sa nar jag kommer hem finns det tex 5 filer klara med en femtedel av filmen i varje, istallet for att gora en fil i taget). Nagon som har nagra forslag?
 6. OK ser att de filer som blir stora har mycket hogre kbps. Men var staller jag in det? programmet verkar bara valja helt automatiskt. Scener fran samma dvd har helt olika kbps. Jag skulle vilja ha typ 200 kbps, men ibland blir det 554 och de blir grymt stora
 7. Haller pa och overfora min dvd samling till datorn. Det som ar skumt ar att filerna blir sa olika storlek. En 15 min scen kan vara allt mellan 100 - 450 mb. Jag anvander registrerade AoA DvD Ripper, och divx codec. Nan som vet ngt om hur man gor for att fa basta storlek och bildkvalite kombinationen?
 8. jaha, sa det GAR alltsa att kora sin amerikanska laptop I Svergie? Hmm far se om jag vagar, det skulle vara betydligt enklare an att branna ner allt pa cd...tack for hjalpen!
 9. Ar i USA och har en extern harddisk som a rkopt har och saledes ar gjord for amerikanska eluttag. Det finns ju grejer att kopa for att konvertera europeiska uttag for att funka med amerikanska saker, men det funkar bara inom ett visst antal watt. Jag har hort att forsoker man koppla in en amerikansk dator med en konverterare sa riskerar man att skada datorn...jag kan inte hitta att det star nanstans pa min externa hur manga Watt det ar, ar det nan som har nan aning om jag kan ta med min externa till Sverige, eller om jag maste branna over allt pa CD/DVD?
 10. Jag kopplade ur min externa harddisk och kollade in min kamera och nu dyker min externa harddisk upp som F: istallet for E: som tidigare (har kopplat ur kameran). Jag har en massa program som anvander min externa som E: hur far jag tillbaka det?
 11. Har en extern harddisk dar jag laddar ner allt fran dc++, samt det ar den jag sharar med andra anvandare. Manga hubbar har so regel att min inte fa ha share pa unfinished files, sa jag andrade i setting sa att mina unfinished downloads ska ga till en mappnan annanstans. Problemet ar att programet skapar ANDA en unfinished mapp pa min externa disk och drar dit unfinished filer, sa jag blir kickad fran en massa hubbar. Ar det nan som vet vad jag kan gora?
 12. har tradlst internet och delar internet anslutning med ett par andra i samma hus. Forsoker komma igang med dc++ och dar maste jag fyla i Ip adressen, hur far jag reda pa den?
 13. Haller pa att kopa barbar och forsoker jamfora med en kompis dator som jag tycker funkar ok. Han har en pentium 4 2.8ghz med Mobiliti Ati Radeon 9100 IGP. jag haller pa att titta pa en AMD Athlon 64 3200+ med ATI Radeon Xpress 200. Borde jag forvanta mig battre eller samre spel prestanda (bada har 512 RAM)?
 14. Har langsammaste chello uppkopplingen och har kollat lite på web acceleratorer. Testade Propel Accelerator, men den maste man ha nagon kod for att den ska ta effekt, nan annan som har nagot förslag?
 15. Har win98 och nyligen har min dator börjat stänga av sig efter den varit på ett tag. Helt plötsligt blir skärmen svart och sen verkar den stå och försöka starta upp sig utan framgång så då får jag stänga av den. Det har hänt en massa gånger, och någon tyckte det luktade bränt och nån gång tycker jag fläkten låtit lite konstig. Kan det vara så att datorn blir överhettad pga att fläkten inte fungerar rätt och då stänger av sig, eller låter det som något annat? [inlägget ändrat 2005-01-03 20:17:10 av City]
 16. Pa mitt jobb (ett vandrarhem)lat de en datakunnig tjej lagga in en massa restriktioner pa datorn, eftersom vi later gasterna anvanda datorn och itne vill att de ska strula med den. Problemet ar att nu har hon forsvunnit, och agaren tankte inte sa langt sa nu har det borjat stalla till en del probelm for oss eftersom vi inte har nagra losenord och det ar ett gang grejer som vi inte kan gora. Det gar ibland att komma runt sparrningar genom att oppna program genom dos-prompten etc. sakerhets programmet heter Security Administrator. Det jag vill gora specifikt ar att ta bort nagot som heter "dot com toolbar" som har satt sig pa explorer, men restriktioner tillater inte att det tas bort pa vanligt vis. (lagg till ta bort program funkar inte heller, finns det nagot satt att na det genom dos?)
 17. Jag anvander MSN messenger, men nar jag laddade ner programmet registrerade min tjej det och nuf ragar den automatiskt om man vill logga in som henne. Svarar man ja sa blir man inloggad automatiskt. Hur tar man bort det? Har letat overallt men kan itne hitta var man tar bort profiler...
 18. Har varit inne på toms hardware och läst lite om det här med RAID etc. Det verkar vara lite överkurs för mig med RAID, men vad är det för fördelar med att ha 2 hårddiskar om man inte är en hejare på datorer? Det jag menar är omd et blir en prestandaökning (utöver det utökade minnet) och liknande utan att man behöver pilla för mycket med inställningar etc. Är det bättre att ha 2 st 60 gig HDs än en 120 gig?
 19. Sitter och läser grafiktester och ser där att de anger frames per second...hur många fps behövs för att spelet ska flyta jämnt? När börjar ett spel hacka?
×
×
 • Skapa nytt...