Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

annmarie

Medlem
 • Antal inlägg

  66
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tar för mycket tid att lära sig ett nytt program och jag trivs med Word 2010.
 2. Jag vill bara förbereda för eventuellt köp medan jag väntar på att F-Secure hör av sig när det blir vardag. Allt annat i datorn fungerar som det ska och eftersom antivirusprogrammet blockerade har jag väl inte fått in trojanen? Borde det inte gå att att avinstallera Word Starter och installera Office 2010? Det kunde vara bra att ha en fullständig version av Word. Är det någon som vet om detta är legalt? https://pcmac.se/produkt/microsoft-office-2010-home-and-student/ Var hittar jag licensen för Word Starter?
 3. Som jag skrev har jag använt Word Starter 2010 som följde med datorn, så jag har ingen licens. Innan jag får svar från F-Secure vågar jag inte göra något. Det kanske ställer till det ännu mer. Installera om datorn kanske inte går längre om Microsoft har tagit bort uppdateringarna?
 4. Är Office 2010 från PcMac legalt? https://pcmac.se/produkt/microsoft-office-2010-home-and-student/
 5. Tack för tipset, jag kontaktar F-Secure. Vet du något om det övriga som jag undrade över?
 6. Jag använder Windows 7 och Word Starter 2010 och är nöjd med det. Nu kommer jag inte in i programmet längre sedan ett par dagar, se bifogade skärmklipp. För övrigt fungerar datorm som vanligt. Jag är osäker på om alla uppdateringar finns kvar att hämta hos Microsoft så jag har inte vågat installera om. Jag antar att jag inte bör tillåta trojanen? Kan jag avinstallera Word Starter 2010 och köpa en ny likadan eller måste jag köpa Office 2010?
 7. Licens? Självklart kör jag Windows update tills det inte finns fler uppdateringar. Och självklart rör jag inte datorn under installationen. Det är bra att du är extra grundlig i din information, men jag kanske inte är riktigt så borta som jag har gett intryck av.
 8. Det verkar redan nu som om det inte är gratis längre. Länken du skrev går ju inte till Microsoft. Är det OK att ladda ner därifrån?
 9. Jag har bärbara datorer. Jag använder styrplattan tills jag har installerat musen med cd:n. Så har jag blivit lärd. Det du skrev om tangentbord och skärm gäller väl andra typer av datorer.
 10. Stort tack för informationen. Nu får jag fundera på om jag vill uppgradera lite längre fram.
 11. Jag har under alla år kopplat bort alla anslutna enheter under installation och uppdatering, även musen, bara strömkabeln är kvar.
 12. Tack för utmärkt information. Skrivaren är Canon Pixma IP7250 och skannern Canon CanoScan 9000F. Nu är ominstallationen av den andra datorn klar och det blir numera inte "leveransskick" när Windows Update har gjort sitt. Office Starter 2010 finns med, men inte Windows Live Mail. Min ekonomi tillåter inte att jag skaffar nytt, så Office Starter får hänga med trots att det inte är säkert att använda. Ska kolla Thunderbird e-post, det borde gå bra att installera även efter ominstallationen. När datorn är precis nyinstallerad rekommenderas man att bränna kopia på CD av filerna och det gjorde jag när den var nyinköpt. När ska de användas? Om ominstallationsfilerna i datorn försvinner? Är det den typen av standardinstallation du nämner?
 13. Det verkar som om en ominstallation på vanligt sätt inte återställer datorn till leveransskick numera. Program som har funnits tidigare verkar tas bort under ominstallationen, till exempel Windows Live Mail och Office Starter. Jag håller på att ominstallera en annan dator och det är inte klart ännu, men Microsoft verkar se till att vi måste köpa nytt.
×
×
 • Skapa nytt...