Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

salmiak57

Medlem
 • Antal inlägg

  58
 • Gick med

 • Senaste besök

Om salmiak57

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1966-11-24
 1. Hej. Jag har köpt en spel från zylom, men när jag ska aktivera det och börja ladda ner den för att spela då får jag en meddelande att gameinst har slutat att fungera. Vet ni vad är det? M V H NOVIS
 2. tack för er tips. Jag tror jag köper iphone, men jag vet inte vilken operatör ska jag köpa ifår, telia, tre, eller telenor?
 3. Hej. Jag har funderat på att köpa en telefon med pekskärm. Det är naturligtvis väldigt svårt att bestämma mig. Jag har fastnat faktiskt på iphone 3 gs men jag har hört att det har varit mycket reklamation på deras display. sant eller ej vet jag inte. Sen är det sonyeriksson satio och samsung omnia. så jag vet inte vad jag ska välja. phone är grymt mobil med uppsjö av applikationer, men nackdelan är att den har inte bra kamera och den har inte heller radio vilka jag använder mycket. sonyericsson satio är helt ny så det inte finns mycket feedback på den men jag har höryt att både sonericsson satio och samsung omnia är svår hanterliga och deras skärm är inte så käsligt som iphone och de bruka hänga sig emmelanåt så nu har jag beslutångest. är det någon som kan ge mig någon tips eller hjälpa mig med valet. har ni någon erfarenheter av samsung och ericsson. m v h
 4. Tack för era tips. som jag ser på problemet så är det bara vissa knappar som inte fungerar bl.a knappen siffran nio, åtta, sex samt fn. nu vet jag inte om det är mjukvara fel eller helt enkelt problem med dessa knappar... ..
 5. ack så mycket för tipset. jag ska försöka med det.
 6. windows password. nu har jag upptäckt att tangantknapperna till siffran sex, åtta, nio, frågetecken samt knappen fn fungerar inte. jag vet inte om det är hårdvara fel eller är någon knapp som jag har aktiverat. eftersomm min lösenort innehåller bl.a siffran nio så kunde jag inte skriva min lösenord rätt. har du någon tips...
 7. Hej! Jag har för ett tag sedan installerat en program " nokia pc suite" i min laptop. Nu när jag har skaffat mig en annan mobil så ville jag ta bort programmet. Jag har lyckats ta bort alla fil men det finns fortfarande en map som heter " Nokia folder browser" i min data som jag inte kan ta bort det. Har ni någon tips?
 8. Hej! Jag har nästan en liknande problem. Det är nämligen så att jag har för tre dagar sedan råkade på en fel och det är att när jjag skulle häromdan starta min laptop ( fujii simens amilo) så nekades min password . jag har försökt många gånger men den nekas hela tiden;: jag vet att jag trycker rätt password, men på något sätt nekas det i alla fall. jag trodde att kanske min 5 åriga son råkade trycka på Num lock eller caps lock knappen men så är det inte fallet. Så nu kan jag inte gå vidare. jag kan inte heller byta passworden nu. jag vill helst inte ominstallera datan för jag förlorar förstås viktiga dokument. har ni någon tips?
 9. Hej! Först och främst vill jag tacka alla för er tips. Nu har jag laddat ner opera och min data fungerar fint igen. Men jag har en problem med opera nu. Jag kan inte öppna PDF filer trots att jag har adobe reader 9. Jag kan däremot öppna pdf filer i IE. Dessutom vet jag inte om det finns funktionen " att lägga till favorit", jag hittar den inte i alla fall.har ni någon tips? Tack Age fo din utförliga informationen. Jag tror att problemet var min webläsare och nu när jag laddade ner opera fungerar datan bra igen. Så jag kommer att installera Norman igen och om jag får problem kan jag avinstallera den för gott.
 10. Hej 927! Tack för din tips. jag undrar om detta webläsare är det tillförlitligt. Kan jag ha både internet explorer och opera samtidigt. m v h
 11. Hej Ollemunter! Tack för din hjälp.Jag avinstallerade Norman och helt plötsligt blev mycket bättre. Datorn hänger inte sig på samma sätt längre. Men jag har en problem som gör mig galen snart. det är nämligen så att emmellanåt när jag vill öppna en site på explorer, så öppnas inte hela sidan helt, antingen blir en tomt grått eller vit sidan utan text eller fattas det bilder.Idag uppt'äckte jag att så fort jag trycker på F5 då öpppnas sidan helt. Det irriterar mig för jag måste trycker på F5 varje gång jag vill öppna en sida. jag vet inte om detta är en hårdvarabfel eller mjukvara fel. Har ni nåpgon tips?
 12. Hej Ollemunter! Tack för din tips. Ja, jag fick tre års prenumeration på antivirus Norman på köpet. jag ska ta bort Norman och installera något annat. Jag vill helst inte skicka min nya laptop till service sist tyog det två månader för att tillbaka min laptop. Apropå Restore så vad så att ingen som sa något. jag hade LG innan och då fick jag alla skivor med dessutom när jag köpte min diemension 5000 från dell fick jag också alla skivor. Rätt som det var när jag startade min Fujitsu då började krångla till efter två dagar, när jag ringde till kundtjänst så sa de att jag skulle ha bränt recovery skiva först. och då sa de att detta kan beror på att jag inte brände recovery skiva när jag startade min laptop första gången. Hur som helst skickade de átt antal skivor efter 10 dagar. jag tar bort min antivirus som du sa och installera en annan antivirus. Får se om den fungera. tack
 13. jag hade kanske missuppfattad. jag har nog IE 8, jag trodde att kanske det är någon fel på min internet explorer eller kanske min antivirus Norman. men hur som helst kan jag inte ta bort IE 8 eller när jag ville ladda ner igen IE 8 då fick jag varning att det inte gå att installera det. Jag vet inte om jag ska överhuvudtaget avinstallera den eller ej. Jagär väldigt novis i it branschen och ville ha tips.
 14. jag försökte själv att installera fx igår på min laptop men den fungerade inte så troligen är det någon fel på siten.
 15. Hej! jag har nyligen köpt en fujitsu amilo si365. nu efter bara 2 veckor så ter min dator konstigt. För det första när jag vill gå till start och öppna menyn så stängs startmenyn ganska omgående och jag hinner inte agera. sen på internet är samma sak igen när jag öppnar internet och vill skriva någon adress så räcker det med att skriva ww och då går den tillbaka till samma adress. när jag lyckas att öppna en site så är siten blank. jag har vista premium och anti virus norman. jag har sökt datorn men finns ingen virus i det. jag har hargjort återställning av datorn. men det blev inte bättre heller. jag fick tips om att laddar ner internet explorer 8 då antagligen internet explorer 9 krånglar till med vista. är det någon som har någon tips. förresten när jag försökte ladda ner internet expl 8 fick jag då att jag kan inte ladda ner den för jag har en senare version installerat. hur avinstallerar jag internet explorer nu?
×
×
 • Skapa nytt...