Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hottiz

Medlem
 • Antal inlägg

  137
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av hottiz

 1. blir åka förbi net on net då jag kommer hem till umeå
 2. Finns det någon dosa man kan koppla in via usb-kontakten och sen köra med en nätverkskabel? Såg att min reservlaptop inte har nätverkskabelingång.
 3. Händer ofta inget då man loggar in mer än någon autosvarande robot som frågar dumma saker. Eller automatisk felsökning som inget ger. För att ändra och kolla upp saker måste man ringa support dagtid och vänta länge på svar. Skall det behöva vara så i dagens it-värld?
 4. Hej det är då jag ansluter 220v laddaren som fenomenet uppstår...inte alla filmer på youtube blir svartvita men många blir det...blir även så om jag har en platt tv genom hdmi kabel som skärm. Även om jag tar bort batteri o kör bara på kabeln. likadant på mediaplayer osv. nåt stör ut något när laddkabeln anslutes.
 5. Varför tappar datorn färgstyrkan i play rutan när nätsladden ansluts. När den går på batteriet kommer färgen tillbaks direkt. Jobbigt då jag laddat ner telia play+ då streamat drar batteri och måste vara anslutet till laddaren Datorn är en toshiba som är några år gammal ja.
 6. scannat filerna med både antivirus och mailware program o får svar att allt är okey är detta inget virus utan en elak programvara som gjort om mina bilder och måste öppnas tillbaka av något slags låsprogram? synd om jag tappar dem för det är över 400 kort från resor o semestrar mm.
 7. filerna som eg är kort har döpt om sig till en oradda bokstäver o tecken sen i slutet .mole...det är bara korten som är omdöpt och ändrat filformat/storlek inte så att mobilen eller datorn är infekterad...kanske någon kan hjälpa mej återfå korten mot en slant? tankar över dem på ett usbminne och lägger bort...synd bara på flera hundra kort i en 5års period
 8. Det är kort från 2016 o tidigare som blivit tokiga...går inte heller döpa om dem för de verkar ha ändrat egenskaper totalt...hade dem på en annan extern hd där de gick titta på men tyvärr börja den lukta svena och gick sönder...mobilen är en Nokia E7
 9. både de nedtankade och de i mobilen har blivit molefiler och kan inte öppnas... mobilen har legat i en låda sen jag skaffade en ny...startade den också idag med usb kabel och där är alla mina tagna kort i mole format..och går inte öppna... Hjälp mej någon...
 10. Hej har altid fungerat med google crome har ju iaf. en seg explorer för att kuna läsa mailen får testa det sen....men kom inte ens in på swedbank med mitt senaste bankid så något e knas men vad.
 11. Hej jag fick tanka in nytt bankid då mitt gamla gått ut. Sedan fungerar varken att betala på tradera eller logga in på min swedbanks sida...är nåt knas eller? Har provat mot en sida där man kan testa bankid.. och där fungerar det korrekt. Jag får inte fram jag legitimerar mej rutan. Nu kommer en ruta fram att problemet beror på en felkod 10035.
 12. Då kan jag likväl använda min egen powerbank o ta ström därifrån. vid behov Detta batteri är en del av bakstycket.
 13. hottiz

  LÖST LG KS10

  Hej jag har en gammal mobil LG KS10 som fungerar utmärkt. Finns det någon som säljer batteri till den,även begagnat av intresse då nya verkar "out of order" på de butiker jag besökt.
 14. jag har internet o tv från Telia via telefonuttaget. helt nöjd , men vad händer om jag flyttar och det nya boendet bara har fiber? Måste man då rätta sig efter platsens internetleverantör om telefonlinan är bortkopplad?
 15. än vad jag har för medel och trasor får jag en fet hinna med ränder efter torkningen. netonnet skärmrengöring med sprayvätska o duk gjorde det hela inte bättre. Samma blir det på min 32tums tv...som en fet hinna som stör ljusbilden.
 16. jag undrar hur mailutskickaren kan se via min webbcam...jag har kopplat min laptop så min tv är skärm och har täckt över datorns med en röd vikt plastkasse som täcker kameran...he he...låter mina mail gå direkt i sopkorgen.
 17. Jag får också ett liknande mail fast på svenska med betalningsadress bitcoin och en massa siffror. Okey...jag erkänner att jag porrsurfar ibland men...hur kan mailskribenten då ha gjort en film med mej i halva rutan och porrsajten i andra halvan då jag kör min tv som bildskärm och har laptopens övertäckt med en vikt plastpåse som ligger an mot den camera som finns på skärmsidan...Enligt en bekant hon känner en dataingengör som bara skrattar då hon nämner hon fått något tokigt i mailen och säger...ta bort det och bry dej inte...det är skrämselmail som tyvärr folk går på av okunskap.
 18. nja...då jag kopplar ur den blir pågående film i färg. och den laddar då den är ikopplad..kan det kanske vara något med att jag kör trådlöst och laddaren stör ut filmvisaren?
 19. försökt fixa det men upptäckte idag att om jag tar ur laddaren från vägguttaget blir allt i färg igen...skumt,Har nån förklaringar runt problemet? Toshiba Laptop med original laddare.
 20. Loggade in via en adress genom mobil.blocket med min laptop nu kommer jag inte in på vanliga blocket...hur kommer jag dit? (har rensat cash o startat om datorn)...
 21. Sanning eller skröna? Kompis sa att cd skall lagras i frysen för att hålla längre. Det finns bakterier i brända skivor som vid värme frodas och käkar upp datan som är bränd.
 22. Tyvärr så kan en extern lagrings hårddisk också lägga av. Startade upp min samsung som är runt 10år igår och la ner allt på datorn...då jag märkte att det tog flera försök starta den och då jag lämnat den påslagen så kollade efter 2-timmar då hade den tuffat igång...blir köpa en ny och tanka över. Samt att kablage och ingångar kan bli glapp med åren och strömadaptern lägga av. Allt är inte för evigt...hur skulle då annars teknikbolagen överleva om vi bara köpte 1-pryl och den höll livet ut.
 23. Brände en mp3 cd igår då min ena bil bara tar cd-skivor. Kom tänka på att det var herrans länge sen jag joxa med cd bränning o så. Kollade då upp några gamla bräningar som legat flera av dem hade så stora fel att de borde kastats.(digitala störningar bara av att legat lagrade i skåp) cd skivor tar mycket plats i bilen också och verkar ha dålig livslängd gentemot repor och värme. Cd-n har ju också en begränsad lagringsyta på 700Mb.De flesta ljudsystem som säljs till bilar o hemmet idag har ju inte ens en cd-spelare utan förlitar sig på lagrad media genom usb-sticka, minneskort eller typ spotify. Är cd-skivans glansdagar förbi?
 24. Jag fick övertaga den xperia m5 som vi bytte ut på jobbet men... Bra telefon men vad är nanokort? Har nyss fått ett nytt sim från Telia men inget nanokort stansat. Har märkt vid besök av div. telefonbutiker att M5 klassas som gammal och delar o tillbehör finns inte i sortimentet hos dem. Hur kan en mobiltelefon klassas som gammal redan efter bara några år på marknaden?... hur som helst...blir nog halebop 30gig för snett under 400 då Telia bedöms som dyr och har ingen direkt bra minutkostnad kopplat om man vill ringa mycket också.
 25. Hej vill höra om någon vet hur man ställer in så när man skriver sms inte telefonen söker ord hela tiden , en del ord man skriver ändrar telefonen till sitt tycke.
×
×
 • Skapa nytt...