Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hottiz

Medlem
 • Antal inlägg

  137
 • Gick med

 • Senaste besök

Om hottiz

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Finns det någon dosa man kan koppla in via usb-kontakten och sen köra med en nätverkskabel? Såg att min reservlaptop inte har nätverkskabelingång.
 2. Händer ofta inget då man loggar in mer än någon autosvarande robot som frågar dumma saker. Eller automatisk felsökning som inget ger. För att ändra och kolla upp saker måste man ringa support dagtid och vänta länge på svar. Skall det behöva vara så i dagens it-värld?
 3. Hej det är då jag ansluter 220v laddaren som fenomenet uppstår...inte alla filmer på youtube blir svartvita men många blir det...blir även så om jag har en platt tv genom hdmi kabel som skärm. Även om jag tar bort batteri o kör bara på kabeln. likadant på mediaplayer osv. nåt stör ut något när laddkabeln anslutes.
 4. Varför tappar datorn färgstyrkan i play rutan när nätsladden ansluts. När den går på batteriet kommer färgen tillbaks direkt. Jobbigt då jag laddat ner telia play+ då streamat drar batteri och måste vara anslutet till laddaren Datorn är en toshiba som är några år gammal ja.
 5. scannat filerna med både antivirus och mailware program o får svar att allt är okey är detta inget virus utan en elak programvara som gjort om mina bilder och måste öppnas tillbaka av något slags låsprogram? synd om jag tappar dem för det är över 400 kort från resor o semestrar mm.
 6. filerna som eg är kort har döpt om sig till en oradda bokstäver o tecken sen i slutet .mole...det är bara korten som är omdöpt och ändrat filformat/storlek inte så att mobilen eller datorn är infekterad...kanske någon kan hjälpa mej återfå korten mot en slant? tankar över dem på ett usbminne och lägger bort...synd bara på flera hundra kort i en 5års period
 7. Det är kort från 2016 o tidigare som blivit tokiga...går inte heller döpa om dem för de verkar ha ändrat egenskaper totalt...hade dem på en annan extern hd där de gick titta på men tyvärr börja den lukta svena och gick sönder...mobilen är en Nokia E7
 8. både de nedtankade och de i mobilen har blivit molefiler och kan inte öppnas... mobilen har legat i en låda sen jag skaffade en ny...startade den också idag med usb kabel och där är alla mina tagna kort i mole format..och går inte öppna... Hjälp mej någon...
 9. Hej har altid fungerat med google crome har ju iaf. en seg explorer för att kuna läsa mailen får testa det sen....men kom inte ens in på swedbank med mitt senaste bankid så något e knas men vad.
 10. Hej jag fick tanka in nytt bankid då mitt gamla gått ut. Sedan fungerar varken att betala på tradera eller logga in på min swedbanks sida...är nåt knas eller? Har provat mot en sida där man kan testa bankid.. och där fungerar det korrekt. Jag får inte fram jag legitimerar mej rutan. Nu kommer en ruta fram att problemet beror på en felkod 10035.
 11. Då kan jag likväl använda min egen powerbank o ta ström därifrån. vid behov Detta batteri är en del av bakstycket.
 12. hottiz

  LÖST LG KS10

  Hej jag har en gammal mobil LG KS10 som fungerar utmärkt. Finns det någon som säljer batteri till den,även begagnat av intresse då nya verkar "out of order" på de butiker jag besökt.
 13. jag har internet o tv från Telia via telefonuttaget. helt nöjd , men vad händer om jag flyttar och det nya boendet bara har fiber? Måste man då rätta sig efter platsens internetleverantör om telefonlinan är bortkopplad?
 14. än vad jag har för medel och trasor får jag en fet hinna med ränder efter torkningen. netonnet skärmrengöring med sprayvätska o duk gjorde det hela inte bättre. Samma blir det på min 32tums tv...som en fet hinna som stör ljusbilden.
×
×
 • Skapa nytt...