Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hottiz

Medlem
 • Antal inlägg

  120
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. nja...då jag kopplar ur den blir pågående film i färg. och den laddar då den är ikopplad..kan det kanske vara något med att jag kör trådlöst och laddaren stör ut filmvisaren?
 2. försökt fixa det men upptäckte idag att om jag tar ur laddaren från vägguttaget blir allt i färg igen...skumt,Har nån förklaringar runt problemet? Toshiba Laptop med original laddare.
 3. hottiz

  mobil.blocket?????

  Loggade in via en adress genom mobil.blocket med min laptop nu kommer jag inte in på vanliga blocket...hur kommer jag dit? (har rensat cash o startat om datorn)...
 4. Sanning eller skröna? Kompis sa att cd skall lagras i frysen för att hålla längre. Det finns bakterier i brända skivor som vid värme frodas och käkar upp datan som är bränd.
 5. Tyvärr så kan en extern lagrings hårddisk också lägga av. Startade upp min samsung som är runt 10år igår och la ner allt på datorn...då jag märkte att det tog flera försök starta den och då jag lämnat den påslagen så kollade efter 2-timmar då hade den tuffat igång...blir köpa en ny och tanka över. Samt att kablage och ingångar kan bli glapp med åren och strömadaptern lägga av. Allt är inte för evigt...hur skulle då annars teknikbolagen överleva om vi bara köpte 1-pryl och den höll livet ut.
 6. Brände en mp3 cd igår då min ena bil bara tar cd-skivor. Kom tänka på att det var herrans länge sen jag joxa med cd bränning o så. Kollade då upp några gamla bräningar som legat flera av dem hade så stora fel att de borde kastats.(digitala störningar bara av att legat lagrade i skåp) cd skivor tar mycket plats i bilen också och verkar ha dålig livslängd gentemot repor och värme. Cd-n har ju också en begränsad lagringsyta på 700Mb.De flesta ljudsystem som säljs till bilar o hemmet idag har ju inte ens en cd-spelare utan förlitar sig på lagrad media genom usb-sticka, minneskort eller typ spotify. Är cd-skivans glansdagar förbi?
 7. hottiz

  sony xperia bra köp?

  Jag fick övertaga den xperia m5 som vi bytte ut på jobbet men... Bra telefon men vad är nanokort? Har nyss fått ett nytt sim från Telia men inget nanokort stansat. Har märkt vid besök av div. telefonbutiker att M5 klassas som gammal och delar o tillbehör finns inte i sortimentet hos dem. Hur kan en mobiltelefon klassas som gammal redan efter bara några år på marknaden?... hur som helst...blir nog halebop 30gig för snett under 400 då Telia bedöms som dyr och har ingen direkt bra minutkostnad kopplat om man vill ringa mycket också.
 8. Hej vill höra om någon vet hur man ställer in så när man skriver sms inte telefonen söker ord hela tiden , en del ord man skriver ändrar telefonen till sitt tycke.
 9. Vid nertankning av programfiler som winupdate musik filmer osv så går datorn i sömnläge innan det är klart...likadant om man lämnar datorn vid installation och inte rör i musen då och då? Var kan problemet ligga? ps. vid lyssnande av strteamad typ internetradio händer det aldrig utan då går bara skärmen i vilopaus.
 10. hottiz

  Mobilt bredband

  Telia har ju slutat sälja donglar...kompis har sådan och han kan surfa överallt och betalar bara den tid han är uppkopplad...på stugan har jag oftast bara gsm nätet svag 3 men ingen 4G
 11. hottiz

  Mobilt bredband

  själv är jag intresserad av att ha min laptop både i bilen husvagnen och stugan för att göra ¨bankärenden osv. Har man inte tillgång till wifi nätverk där man befinner sig är det bara glömma via mobila nätet då det blir för dyrt. Även surf via mobiltelefonen ter sig okontrollerat dyrt då jag upplever att de som använder det är mjälkkossor till en penninghungrande operatör...trist.
 12. hottiz

  sony xperia bra köp?

  Har funderat på en xperia men sedan flera av våra på jobbet fått bytas ut pga. sprickor på både fram o baksidan är jag tveksam om den är så bra som reklamen säger. Någon här med sdamma funderingar eller erfarenhet av mobilen?
 13. hottiz

  avg security search :(

  peppar peppr men klickade på kugghjulet under röda kryssetlängst upp i högra hörnet och sen hantera tillägg sen sökleverantörer och kunde där ta bort alla utom Yahoo. Kommer avg tillbaks efter jag startat nästa gång är det ett virus som måste plockas bort manuellt...
 14. hottiz

  avg security search :(

  Har raderat avg-men avgsearch verkar fastsvetsat i min browser. Bytt startida men oavsett vad jag skriver där kommer avg-search sidan upp som startsida verkar som detta är ett virus och inget avg har med göra... ta bort program tog bara bort virusprogrammet och inget annat finns kvar ta bort men ändå är avg-search aktiverat i toolbaren för sökmotorer...Yahoo/avg verkar hänga samman
 15. hottiz

  avg security search :(

  Yahoo search verkar också inblandad i eländet tyvärr så blockerar det också funktioner som klipp o klistra i forum vill ha bort eländet. Min dator är en Toshiba laptop precis så gammal att funktionen att ställa av win-update fungerar .
×