Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hottiz

Medlem
 • Antal inlägg

  126
 • Gick med

 • Senaste besök

Om hottiz

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Då kan jag likväl använda min egen powerbank o ta ström därifrån. vid behov Detta batteri är en del av bakstycket.
 2. hottiz

  LÖST LG KS10

  Hej jag har en gammal mobil LG KS10 som fungerar utmärkt. Finns det någon som säljer batteri till den,även begagnat av intresse då nya verkar "out of order" på de butiker jag besökt.
 3. jag har internet o tv från Telia via telefonuttaget. helt nöjd , men vad händer om jag flyttar och det nya boendet bara har fiber? Måste man då rätta sig efter platsens internetleverantör om telefonlinan är bortkopplad?
 4. än vad jag har för medel och trasor får jag en fet hinna med ränder efter torkningen. netonnet skärmrengöring med sprayvätska o duk gjorde det hela inte bättre. Samma blir det på min 32tums tv...som en fet hinna som stör ljusbilden.
 5. jag undrar hur mailutskickaren kan se via min webbcam...jag har kopplat min laptop så min tv är skärm och har täckt över datorns med en röd vikt plastkasse som täcker kameran...he he...låter mina mail gå direkt i sopkorgen.
 6. Jag får också ett liknande mail fast på svenska med betalningsadress bitcoin och en massa siffror. Okey...jag erkänner att jag porrsurfar ibland men...hur kan mailskribenten då ha gjort en film med mej i halva rutan och porrsajten i andra halvan då jag kör min tv som bildskärm och har laptopens övertäckt med en vikt plastpåse som ligger an mot den camera som finns på skärmsidan...Enligt en bekant hon känner en dataingengör som bara skrattar då hon nämner hon fått något tokigt i mailen och säger...ta bort det och bry dej inte...det är skrämselmail som tyvärr folk går på av okunskap.
 7. nja...då jag kopplar ur den blir pågående film i färg. och den laddar då den är ikopplad..kan det kanske vara något med att jag kör trådlöst och laddaren stör ut filmvisaren?
 8. försökt fixa det men upptäckte idag att om jag tar ur laddaren från vägguttaget blir allt i färg igen...skumt,Har nån förklaringar runt problemet? Toshiba Laptop med original laddare.
 9. Loggade in via en adress genom mobil.blocket med min laptop nu kommer jag inte in på vanliga blocket...hur kommer jag dit? (har rensat cash o startat om datorn)...
 10. Sanning eller skröna? Kompis sa att cd skall lagras i frysen för att hålla längre. Det finns bakterier i brända skivor som vid värme frodas och käkar upp datan som är bränd.
 11. Tyvärr så kan en extern lagrings hårddisk också lägga av. Startade upp min samsung som är runt 10år igår och la ner allt på datorn...då jag märkte att det tog flera försök starta den och då jag lämnat den påslagen så kollade efter 2-timmar då hade den tuffat igång...blir köpa en ny och tanka över. Samt att kablage och ingångar kan bli glapp med åren och strömadaptern lägga av. Allt är inte för evigt...hur skulle då annars teknikbolagen överleva om vi bara köpte 1-pryl och den höll livet ut.
 12. Brände en mp3 cd igår då min ena bil bara tar cd-skivor. Kom tänka på att det var herrans länge sen jag joxa med cd bränning o så. Kollade då upp några gamla bräningar som legat flera av dem hade så stora fel att de borde kastats.(digitala störningar bara av att legat lagrade i skåp) cd skivor tar mycket plats i bilen också och verkar ha dålig livslängd gentemot repor och värme. Cd-n har ju också en begränsad lagringsyta på 700Mb.De flesta ljudsystem som säljs till bilar o hemmet idag har ju inte ens en cd-spelare utan förlitar sig på lagrad media genom usb-sticka, minneskort eller typ spotify. Är cd-skivans glansdagar förbi?
 13. Jag fick övertaga den xperia m5 som vi bytte ut på jobbet men... Bra telefon men vad är nanokort? Har nyss fått ett nytt sim från Telia men inget nanokort stansat. Har märkt vid besök av div. telefonbutiker att M5 klassas som gammal och delar o tillbehör finns inte i sortimentet hos dem. Hur kan en mobiltelefon klassas som gammal redan efter bara några år på marknaden?... hur som helst...blir nog halebop 30gig för snett under 400 då Telia bedöms som dyr och har ingen direkt bra minutkostnad kopplat om man vill ringa mycket också.
 14. Hej vill höra om någon vet hur man ställer in så när man skriver sms inte telefonen söker ord hela tiden , en del ord man skriver ändrar telefonen till sitt tycke.
 15. Vid nertankning av programfiler som winupdate musik filmer osv så går datorn i sömnläge innan det är klart...likadant om man lämnar datorn vid installation och inte rör i musen då och då? Var kan problemet ligga? ps. vid lyssnande av strteamad typ internetradio händer det aldrig utan då går bara skärmen i vilopaus.
×
×
 • Skapa nytt...