Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kippei

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om Kippei

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 2002-12-31

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Jag har nu några veckor varit lite fundersam på vad Geforce 9800GTX+ är för grafikkort. Jag har inte lyckats hitta någon specefik information om det och det jag sett så verkar det bara vara en snabbare 9800. Men det som förbryllat mig är att när GTX+ korten kom i butikerna började 9800GX2 korten försvinna. Datorbutiken tillexempel säljer inte 9800GX2 korten längre. Någon som vet hur bra GTX+ korten är hjämfört med 9800GX2. Hur jag än ser på det värkar det vara en ersättare som har hälften så mycket minne och är tusen lappen billigare.
 2. Skärpning alla! Detta är ett suport forum inget diskutions forum om Windows vs Linux eller dylikt. http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.120677 Läs detta och jag hoppas att ni hur löjligt det är. Jag letade reda som baraden och hittade att Vista OME får byta dator engång idagsläget. Förhoppningsvis blir det ändringar på det iframtiden det är enheldel företag som diskuterar om saken i media uppfattade jag det.
 3. Hej. Jag uppgraderade ganska nydligen min dator med nytt moderkort och prosessor, när jag installerade in Vista och skulle aktivera det så säger den att min lisens användsredan. Så min fråga är är det värt ringa/maila Microsoft suporten (kostar typ 600kr att kontackta suporten) och säga att dator är upgraderad så jag kan registrera om den eller är det bara köpa ny lisens? Har en Vista Ultimate OME lisens. [inlägget ändrat 2007-09-23 23:34:30 av Kippei]
 4. Jag ska bygga en ny dator och jag vill vara lite förberädd och kunna upgradera och byta ut hårdvara när jag känner det skulle behövas. men jag är lite osäker på hur länge socket775 kommer vara aktuelt nu när det rycktas om att det ska komma nya processorer. någon sov har lite fackta på den frågan om den framtida socketen?
 5. Hej ditt problem verka rätt underligt.. borde inte vara något med behörigheten till skrivaren eller säkerheten på IE7. Lade märke till en sak at filen du vill skriva ut har ett mellan rum det borde intevara problemet heller men prova ta bort det.. ska tänk lite mer på ditt problem kansk jag kommer på något.
 6. Fanns problemet nä du fick datorn eller intallerade vista? minns du om du installerat något och att problemet uppstått efter det. det borde komma upp ett fönster som frågar om du vill skicka in problemet till Microsoft. reomenderar att du gör det.. annars så har det släppts endel uppdateringar nu på senaste tiden så prova uppdatera vista.
 7. Kolla om det fins en äldre drivrutin tillvista för maskinvaran som kanske funkar bättre. Sen har Dell rätt med hänvisningen tillbaka till D-Link. Du värkar ha en nya bra dator som antagligen inte skaffat på sig en massa skräpfiler än. Så skriv till D-Link att problemet kvar står och att fixet för XP inte funkade för din Vista dator. skicka desutom alla felmedelanden du fått vad du provat och vad du har för maskin vara. (Kan också vara bra skriva vad du har för program igång samtidigt.)
 8. StarForce Protection. Är ett anti kopieringsskydd som fins med till endel spel. Jag vet om att mitt spel "SpellForce" har just det skyddet och jag har uppfattat det som väldigt buggat... Men till sak. JAg kollade upp om det kan vara så att det inte riktigt Funkar i Vista men när jag kom in på deras sida så ser man klart att det är Vista kompatibelt. Jag kan dessvärre inte hitta någon direkt mjukvara. Så du får antagligen gå in på http://www.star-force.com/ använda dig av deras "driver removal tool" som du hittar i support. Kan vara att du försökt installera ett spel men det inte gick som det gjorde och det liger filer som förvirrar datorn.
 9. Det tillkommer endeast med vista Engelska, Franska, Spanska och Tyska stöd i stavningskontrollen. osäker på om man kan ladda ner eller uppdatera fler sprek tror inte det men om du har en Svenska stavningskotroll i Ofice borde det finnas med på listan är mina gissningar. du ändrar stanvingskontrollen så här i Windows mail. Verktyg > alternative... I alternative... > Stavning i listen språk fins en lista över språk du har stavningsstöd för.
 10. oki låter som om det är något mer som ligger och dummar sig. men när det blåvit så här krångligt bruar jag e upp skruva upp datorn och kopla in hårdiskarna i den dator jag vill ha sakerna på för att slippa sitta och problem söka. Annars om du vill sitta problem söka kan det vara värt kolla upp dina nätverks kort om de ska uppdatera driverna. om mjukvaran på rougtern ska uppdateras kan okså vara ett tipps om den är så pass avanserad att man kan göra det. Sen kan det vara ett tipps att stänga ner hela nätverket och trycka på reset knappen på rougtern och installera om nätverket. Tror inte jag kan hjälpa dig så mycket mer. hoppas det går bra...
 11. Nej dina program fins kvar men det kan uppstå vissa problem och flera av programen kommer säkert inte funka som de ska. Föreslår att man gör en helt ny istallation av datorn för att det mesta ska funka optimalt.. men räkna inte med att allt kommer funka specielt inte om du kör med x64 kommer dröja en stund till innan det fins stöd för det.
 12. Jag har nu hittat felet och det är löst. det värkade som drivrutinerna till grafikkortet va egentligen gjorda för XP. Nvidia Har änsålänge inte gjort drivrutiner till "Go 7" serien för vista. Men XFX har vist det och har riktigt bra suport har jag en känsla om när jag registrerade mitt kort på deras hem sida tidigare. hoppas andra får nytta av det här okså.. =)
 13. Hej igen.. Hmm har du en mjukvarubrandväg som från symantec så föreslår jag att stänga ner den de är ganska kända för att vara riktigt bra men okså lite för bra efter som de bolkerar det mästa om man nu inte är riktigt kunnig nät tekninger eller om man sätter sig ner ett tag läser igenom vad allt gör och konfigurerar. men om jag förstått rett når båda datorerna internet och rougtern. så då kan det inte vara skadad kabel. det måste vara brandväggarna som ligger i vägen. och det ända protokol som behövs är tcp/ip om du nu inte har en riktigt gammal rougter men då pratar vi om över fem år gammalt.. =) men prova stänga ner alla brandväggar och pinga på nytt så fort det går att pinga borde det inte vara större broblem.
 14. Hej... Vet inte om du tyckte det du fick av Alexa hjälpte dig något. Värkade mer som om han såg ner på dig som ikke kunnig. Dela ut de mappar du har på din XP som du vill ha över till din vista dator. I vista fins det en mapp som heter Nätverks- och delningscenter. där fins att du behöver. Vista funkar väldigt bra i nätverk och du kan även hitta rougtern och andra nätkoplade enheter väldigt lätt. om du inte hittar din XP dator ta reda på dens IP nummer och sök på IP nummret i söt programet efter en dator. (du kan även söka på namn men det är inte lika bra.) Hoppas allt löser sig.
 15. Tjena tjena.. hmm en fråga hadde exakt samma problem förut visade sig att det va Symantec´s Norton Internet Security som krånglade på något vänster hur vet jag inte. Men jag slutade använda mjukvaru brandvägg efter det och kör i stället med brandväggen på rougtern. inte stött på det problemet efter det. prova stänga ner brandväggen om du har någon instalerad på datorn.
×
×
 • Skapa nytt...