Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Susss90

Medlem
 • Antal inlägg

  46
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jaaa precis så var det! Jag har Asus som märke på min dator (bärbar) och nej vet inte vad datorn har för grafkkort på den heller. Men då laddar jag ner de du läkande så ska de komma upp vad för typ jag har och sen går Jag in på asus sida och söker efter de jag fått upp då?
 2. Jaa det har jag redan gjort! Och bilden är ändå förstorad och bredare än vanligt! Kan man inte åter ställa datorn en dag tillbaka eller något om den gjorde uppdatering och jag råkade trycka någonting medans den gjorde de..
 3. Det kom upp en svart ruta med uppdateringar under tiden jag satt vid datorn råkade nog trycka på någon knapp under tiden den höll på och plötsligt blev allt förstorat på hela datorn ( Mappar, ikoner, text osv ) Testade ändra inställningar på skärm-upplösning och har den enda man kan välja men bilden är fortfarande bred och lite för stor hur ska jag göra? Skickar med en bild så ni kan se hur jag menar. Kan bara välja mellan höga på 1024x768 eller den låga som är på 800x600 Hur ska jag göra? Datorn är precis ny typ :/
 4. Jag provade att göra om det utan att trycka på starta Jeeves och sen starta om datorn, men det funkade inte, den rutan kommer upp och ikonen blinkar med ett rött kryss ..
 5. Fast nu blinkar den igen som förut, även fast jag ändrade. Och detta kom upp ( bilden ) hmm .. Måste vara något mera som gör att det blir så att den blinkar och inte funkar.
 6. Jag testade och det verkade funka nu!! Jätte bra, tack så mycket
 7. Har en liten oklar fråga om mitt Norman "virus program" program. På ikonen blinkar det en rött kryss typ, och det står " Norman Jeeves körs inte " Jag har försökt att klicka på ikonen men går inte att ansluta och komma in på själva "sidan" Någon som vet var problemet är och hur jag löser det? Tack // S
 8. Mats H: Jag har ju redan provat avinstallera Norman och Installerat igen? Eller är det annorlunda på det sättet.. ruben: Jag har redan testat automatisk repair och sedan kört den " Delnvc5.exe "
 9. Ehm hur menar du nu? Jag har gjort flera " internetuppdateringar " men det står bara att den redan är uppdaterad. Men ändå blinkar varnings triangeln...
 10. Jag ringde support och dom rekommenderade till att jag avinstallerade och sen installera igen. Nu har jag gjort det och allt gick bra men fortfarande blinkar den gula varningstriangeln och det står " Genomökningsmotorn är inte uppdaterad ". Personen jag pratade med på Support visste inte varför och sa bara att jag skulle pröva av/installera inget mera..
 11. Jag har provat att starta om datorn ett antal gånger men den blinkar fortfarande. Okej jag får pröva ringa dit och se om dom kan hjälpa mig, annars återkommer jag! Jag har Windows Vista om det är det du undrar, och Norman Security Suite.
 12. På Norman ikonen blinkar det och står "genomökningsmotorn är inte uppdaterad". Någon som har en guide eller kan förklara vad jag ska göra? Jag har gjort en uppdatering och det gör den dagligen av sig själv också, mitt licens gäller till nästa år så.
 13. Okej så bra tack Jaha jag hittade systemåterställningsfunktionen men förstår inte riktigt vad jag ska bocka av eller bocka i så skickar med en bild, om du orkar förklara igen! ska det vara så eller ska jag bocka in någon mera eller bocka ur någon... " http://pici.se/p/XAbcymnqm "
 14. Jag tror det är helt borta från msn nu. Tack så mycket och för att du orkade förklara allt!! Men det viruset "worm" ska jag låta ligga kvar i karantän på Malwarebytes? Eller kan man få bort det helt?
×
×
 • Skapa nytt...