Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

reghost

Medlem
 • Antal inlägg

  108
 • Gick med

 • Senaste besök

Om reghost

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Nyköping
 1. reghost

  NVIDIA Kort

  Tack för ditt svar, när jag tänker efter så fick jag en skiva med som är från Gainward, jag ska ge ditt svar ett försök.
 2. reghost

  NVIDIA Kort

  Är det någon som vet vart man kan ladda ner uppdatering för NVIDIA GeForce FX 5200 bios? /micke
 3. Ok. var det så enkelt, tackar för svaret.
 4. Har kört med Norton Ghost i flera år och är bland dom bästa programmen att göra en imagefil med, men jag har hittat ett annat program som heter "Acronis True Image Enterprise Server" och är nästan snäppet bättre på så sätt att det går och göra en återinstallation av imagefilen genom att trycka på knappen F11. Acronis True Image Enterprise Server funkar bra på min vanliga pc men den tycks inte vilja göra en imagefil på servern där jag har windoes 2003 server installerat med 6 scsi-diskar, det är inte windows 2003 server som spökar tror snarare det är scsi-diskarna. Jag gör exakt likadant som jag gorde i min pc och programmet jobbar med att göra en imagefil men när jag sen kikar efter filen så har programmet inte gjort någon imagefil till den skyddade partitionen. Finns det något annan program som kan göra en imagefil som Norton Ghost och Acronis True Image Enterprise Server gör till en server med scsi-diskar? /reghost
 5. Varför säger du enbart till mig för? ser det ut som om jag är ensam om denna dissusion? det kom även in en tredje, men det visar på hur rättvis du är.
 6. Den som lägger sig i andras samtal utan att själv vara inblandat har själv inget att samtala om!
 7. Du har ju verkligen problem! fattar inte varför du hänger kvar vid varje svar, detta visa bara tydligt vem som har problem.
 8. Som sagt, finns det någon som kan? gissningar finns det gott om i dom föregående trådarna!
 9. Bara för att du är känslig och tar åt dig lätt så ska det inte drabba mig och att du sen tycker att mina svar är kaxiga så kan det verka som om du muckar med alla som inte har ett svar som passar dig, det ska inte heller drabba mig det är din egen dumhet inte min. Klart jag vill ha ett svar av någon som kan detta det är ju därför jag skriver här sen kan jag ju själv solla ut svaren som är av värde och är det inte av värde så efterlyser jag bättre kunskaper därav tar du åt dig, men det är inte mitt problem.
 10. Det fungerar bra att komma fram på det lokala ip-numret.
 11. Vadå skärpning? Vad är ditt problem? har du inget liv eller? eftersom du tar åt dig så jäkligt. När jag skriver att jag behöver ett svar av någon som kan och vet så är det inte för den delen ett krav, om du läser dom föregående trådarna och ser till helheten så ser du också att problemet inte löses av svar som dina. Varför skulle porten 80 ligga på routern när det står i routern att port 80 går ut mot webben? Skärp dig!!!
 12. Behöver ett svar av någon som vet och kan detta.
 13. Varför ska jag testa med att: Jag lär ju knappast komma fram bättre för det.
 14. Skriver man utifrån så får man inte upp någonting alls, skriver man innefrån så kommer inloggningsrutan upp för routern.
 15. Tråden är ett par år gammal men tar upp den igen, frågeställaren fick alldrig svar på sin sista förfrågan, jag tar upp dett eftersom jag är i exakt samma sits. Jag har ett domännamn och routern är RP114, när jag skriver in domännamnet eller ip-numret (wan) så får jag bara upp routerns login sida, jag har skrivit in serverns interna ip-nummer samt öppnat upp port 80 både som start och end port. Jag kör även ftp på servern och öppnat port 21 vilket funkar däremot men inte att surfa utifrån nätet. Behöver ett bra tips om hur man kan lösa detta!
×
×
 • Skapa nytt...