Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

båtsman

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

Om båtsman

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1900-12-30

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Vid uppspelning av film eller spel oavsett om det är på nätet, HDD eller skiva så fryser bilden för någon sekund och ett brummande ljud hörs i högtalarna. Ett väldigt diffust problem men ack så irriterande, hoppas någon kan hjälpa mig.
 2. Hej och tack för tipset, kjag kör nu filmerna via youtube tills jag lärt mig att lägga in dom direkt. båtsman
 3. Tack! Jag var in kollade på länken, ska ta mig en sittning och gnugga geniknölarna. Tills jag lärt mig lägga in dom direkt kör jag filmsnuttarna via youtube. båtsman
 4. Någon som vet hur jag ska spara en videofil i frontpage 2000? Har försökt med alla möjliga knep utan att lyckas, får bara ett rött kryss där jag vill att videofilmen ska ligga. Har sparat den i vmv och qvicktime utan resultat. Tack Båtsman
 5. Tack för tipset, men det fanns inte. Men tipset var ändå användbart eftersom jag gick in och lyckades ändra i tangentbordets knappar tack vare tipset. Så nu har jag lyckats progammera om knapparna. [inlägget ändrat 2007-01-03 12:02:47 av båtsman] [inlägget ändrat 2007-01-03 12:03:22 av båtsman]
 6. Hej jag har ett problem, det är att yahoo har kapat min snabbstartknapp till internet. När jag dubbelklickar på IE ikonen kommer jag till min inställda startsida. Men om jag startar med snabbknappen på tangentbordet kommer jag till yahoo. Har kollat i inställningarna för tangentbordet men knappen finns inte, vad gör jag?
 7. Kan man koda om en dvd film från en region (tex 3) till region2? Vilket program klarar detta isåfall? Undrar också om någon vet ett bra dvd kopieringsprogram som klarar kopieringsskyddade skivor? Får gärna vara gratis.
 8. Tack Skiren, att stänga brandväggarna gjorde tricket! Vips så var datorerna synliga i nätverket. Hälsningar båtsman
 9. Hej, jag har ett trådlöst nätverk med bredbandsrouter. Jag kommer ut på internet med båda datorerna men datorerna hittar inte varandra i nätverket, jag får ett meddelande om att nätverket inte är tillgängligt. Jag vill kunna dela på skrivare och vissa mappar mellan datorerna, hur ska jag bära mig åt???? Tacksam för hjälp!
 10. Jag använder två program för att fånga video´n. Sonic My dvd eller Intervideo home theater. Båda följde med datorn när jag köpte den. Men det finns inte värst mycket inställningar i dessa. Gällande kabel kan man välja mella s- video, antenn eller sammansatt (?), jag kör med antenn och det funkar hyfsat. Vad ä en compositkabel? (är inte så insatt i kabelvärlden).
 11. Har kopplat in en vhs video till min dator men får bara sv/v bild på skärmen trots att jag har s-video in till datorn och scartkontakt från videon. Dock fungerar det med bara antennsladd mellan video och dator, varför??
 12. Det verkar som du har en scartkontakt med s-videokontakt ggr 2(?). Om du har två s-videokontakter på sladden och likadan på dator och tv använd dessa annars ansler du s-video kontakten i datorn, och scartkontakten i ett ledigt uttag baktill på tv´n. Sedan kan haända att du måste göra någon inställning på grafikkortet. Här är jag inte riktigt säker på hur, men prova dig fram, kom ihåg hur inställningarna var från början så du kan ändra tillbaka om det inte funkar. Lycka till!
 13. Hej, har du scartkontakt till tv´n? Hade liknande problem själv, scartkontakten gjorde susen. Lycka till.
 14. Jag har problem med att installera ett program som jag kopierat från diskett till CD. Problemet är att datorn som jag ska installera på saknar diskdrive,och att programmet ligger på 2 disketter och vid installation ska jag sätta i disk 2, även vid cd´n. har provat med 2 cd, usbminne utan att lyckas. Hur gör jag? Kent
 15. båtsman

  skriptfel

  Tack till popjosef, länken till supportsidan på microsoft löste problemet. Nu funkar det att skriva ut från IE. Stort tack!!
×
×
 • Skapa nytt...