Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Triad

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej Alla De håller på. Fick just ett samtal från en mr Harry Watson en man med mycket stark indisk brytning,som ville att jag skulle gå till ammyy.com så skulle han lösa alla problem. Det första jag gjorde vara att stänga ner internet. Då försökte han visa hur hemsökt min burk var genom eventwier. Jag har ju en svensk version så han fattade inte vad jag menade. Fick däremot hans direkt telefonnummer +1 855 924 824 han väntar nog ännu. Om någon vill ringa så varsågoda. Kollade på nätet och det finns en hel del om de här försöken. Göran
  2. pci-styrenhet för enkel kommunikation är inte installerad enligt enhetshanteraren. Ingen verkar veta vad den gör eller varför den finns. Min dvd-brännare går inta att bränna dvdskivor med, men väl cd skivor, den kan läsa dvd. Har detta något samband?
  3. Försökte installera BB Flashback, men det gick inte så bra. Vid varje uppstart visas att ny maskinvara hittats -BB capture. Jag har avinstallerat, tagit bort alla filer med anknytning jag kan hitta, men får likafullt info om ny maskinvara och filer som saknas. Vad göra?
×
×
  • Skapa nytt...