Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bafucin

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Bafucin

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1960-03-27
 1. Seriöst....finns det nån nuförtiden som använder Internet Explorer?
 2. Tack för att ni försökt hjälpa mig. Jag lyckades dock lösa det på egen hand nu. Gjorde som du skrev Cecilia men det funkade inte i alla fall men när jag hade ur kortet fick jag se att det heter "D-Link Airplus DWL-G520+. Tänk vad ett litet "G" kan ställa till det. Laddade ner drivrutin med rätt namn och visst, det funkar klockrent. Tack för visat intresse i alla fall.
 3. Ja nu när du nämner det så har jag för mig att jag läst det nånstans. Skall prova så får vi se...
 4. Kortet har jag haft i några år och det har funkat under XP förut. Med denna drivrutin: http://www.dlink.se/cs/Satellite?c=TechSupport_C&childpagename=DLinkEurope-SE%2FDLTechProduct&cid=1197319509430&p=1197318962293&packedargs=locale%3D1195806930208&pagename=DLinkEurope-SE%2FDLWrapper Nu fungerar det dock inte och jag vet inte varför.
 5. Sitter och försöker installera ett trådlöst nätverkskort på min sons dator. Kortet är ett D-Link Airplus DWL-520+ Wireless PCI Adapter. Datorn är en Compaq med Windows XP sp3. Vad som händer är detta... Jag sätter i kortet, datorn hittar det men när jag skall installera drivrutinerna som jag hämtat från D-Links hemsida så säger datorn att dessa inte är lämpliga och därför inte kommer att installeras. Om jag gör det ändå så fungerar inte kortet utan det är gult utropstecken och det står att enheten inte kan starta (Kod 10) Jag har provat några olika versioner av drivisar men det vill inte funka. Det roliga är att kortet fungerade på samma dator när jag hade Windows 7 installerat för att prova. Och med samma drivrutin, men nu vill det inte. Några tips?
 6. Tack för svaren. Eftersom det funkar i Firefox så har jag inte brytt mig om att kolla tipsen. Är svärmor nöjd så är jag nöjd:) Jag kanske kollar när de åkt hem...
 7. Hej alla datakunniga. Nån som har en idé om vad följande beror på? Min svärmor har en dator med mobilt bredband från 3. Kontantkortsvarianten. Härom dagen gick det inte att komma ut på nätet längre. Fick bara upp "sidan kan inte hittas" i Internet Explorer. Spelade ingen roll var man provade, alla sidor var likadana. Uppkopplingen mot mobilnätet var dock okey så det var inte där felet låg. Pulade lite, ringde sen supporten som bad mig ominstallera alltihopa. Gjorde det medan jag satt i telefon med dem, men det funkade inte i alla fall. De föreslog att jag skulle prova på en annan dator för att utesluta modemfel så jag tog och installerade på min laptop och ser man på, inga problem alls. Tog igår hem deras dator till mig och anslöt den till min fiberuppkoppling och det funkade i IE. Laddade då hem Firefox och se, det funkade perfekt med det mobila. Vad kan detta bero på? Datorn har XP sp 3.
 8. Hej Min bror behöver hjälp. Han har en daror som krånglar och han misstänker antingen moderkortet eller hårddisken. Eller båda. Han lånade en dator av mig som han satte hårddisken i som slav. När han startar datorn så kommer han så långt i starten att disken hittas av bios i uppstarten. Sen tar det stopp. Tar han ur disken startar datorn normalt. Kan en trasig disk stoppa en datoruppstart även om den är kopplad som slave? Ser fram emot svar. Disken som krånglar är en Seagate Barracuda. Datorn han har lånat är ganska gammal men kör XP professional. Bios på den datorn är från 1999, kan det spela in? I hans egen dator kommer han inte ens in i bios, utom vid enstaka tillfällen. Även utan att disken är kopplad. Den piper bara en gång vid uppstart alltså som den alltid gjort.
 9. Nu har jag kört igenom memtest ett antal gånger och det verkar inte vara nåt fel på minnena. Skall forska vidare i drivrutinsdjungeln så får vi se om nåt dyker upp.
 10. Hej alla På en av mina datorer hemma (den som frugan använder) så dyker det då och då upp den berömda blåskärmen. Den visar "pfn list corrupt" och nån gång ibland "memory managment". Vad jag har lyckats lista mig till ka detta bero på minnesproblem eller möjligen drivrutinsproblem. Det sitter två minnesmoduler i datorn så jag plockade ur ett i taget men problemet kvarstod vilket som än satt i. Är det nån som känner till ett bra program för att testa minnena? Helst gratis förstås:) Finns det nåt annat att göra? Jag kan tillägga att jag har bytt moderkort i datorn men att detta inte påverkade detta problem. Jag bytte för att kondensatorerna börjae se dåliga ut. Datorn är en Compaq med en 3mhz Pentium 4 processor och 1 (2 x 512) Gb minne. Windows XP sp3. Tips mottages tacksamt, speciellt av frugan som blir tokig varje gång blåskärmen dyker upp.
 11. Det löste sig. Jag körde nätverksguiden på datorn ifråga och nu funkar det.
 12. Hej på er. Jag har ett litet problem som jag inte kan lösa. Jag har ett hemmanätverk med tre datorer inkopplade. Två st med Win XP Home och en med Vista Home Premium. När jag sitter vid Vista datorn och kollar nätverket så ser jag samtliga datorer, den ena kommer kommer jag åt som vanligt men när jag skall ansluta till den andra så frågas jag om användarnamn och lösenord. Något sådant har jag aldrig skapat på nån av datorerna. Varför är det så här?
×
×
 • Skapa nytt...