Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

wanadoo-es

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om wanadoo-es

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1946-07-10
 1. Apropå Pirate Bay rättegången börjar jag tro att den var mer politisk relaterad än att göra en rättvis bedömning av dom fyra åtalades agerande i sakfrågan. Troligtvis har dom stora amerikanska bolagen inom film och musik haft stora pådrivningsmedel. Inom politiken pågår mycket som vi inte känner till även när det gäller utrikes politik. Låt mig avsluta med en fråga varför blev Annika Östberg frigiven helt plötsligt? Är det utbyteshandel eller va då? Som bekant har Guvernören i Kalifornien varit involverad i en del Hollywood projekt. En som inte samtycker med Tingsrättens dom. Kommentarer mail@hatje.biz
 2. Hej! Skapa nya användarkonton i kontrollpanelen, skydda med lösenord. Så kan ni använda Office Outlook på varje användarkonto, utan att ni kommer åt varandras E-post. Rolando
 3. om man vill ha det på Svenska. http://www.undercoverxp.tk/
 4. Hej! Under Cover XP. www.undercoverxp.tk/ Rolando.
 5. Hej! Den åsikten hade flera bekanta till mig också, och sa samma sak som du men konstigt nog så fungerar det tydligen. Rolando. Alla är lycksaliga i sin tro.
 6. Hej! Jag har haft mycket skräppost och annan skit post om att köpa klockor, spela Casino och köpa olika tabletter (ni vet vad jag menar). Det var mest på fyra adresser som jag har, dom andra var fria. Hittade av en tillfällighet IncrediMail e-post program, som jag provade. IncrediMail har en funktion att sända tillbaks skräppost, högerklickar och väljer åter tillavsändaren, tro det eller ej men efter några dagar märktes det en avtrappning av skräppost. Jag hade 30-50 skräppost per dag. Idag kan jag få 1 st per vecka, har använt IncrediMail ca en månad. Rolando.
 7. Har nyligen monterat mina gamla hårddiskar i en annan dator. XP krånglade i början men gick att starta, körde XP skivan i reparationsinstallation läge, och om installerade några program. Kunde dessutom aktivera XP via Internet. Det var inte utan problem.
 8. Har tidigare använt Panda med mycket problem, och det slöade ner datorn. Använder nu mer AVG Free sedan ett år tillbaks utan problem. Som brandvägg använder jag Comodo Firewall pro mycket bra dessutom på Svenska. Roland,
 9. En bra gratis brandvägg är Comodo Fiewall mycket bra test resultat
 10. OK ny adress http://www.snapfiles.com/get/mailpass.html Klicka på DOWLOAD för att ladda ner programmet välj spara på skrivbordet, packa upp programmet och installera det. Rolando.
 11. Prova med programmet Mail pass View. http://www.nirsoft.net Rolando.
 12. Hej. Har också använt panda tidigare, men datorn blev slö. Panda support hade ingen förklarig till problemet, svarade mig att av installera panda och installera på nytt, utan resultat. Har nu AVG Free sedan något år utan problem Roland.
×
×
 • Skapa nytt...