Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Patric Johansson

Medlem
 • Antal inlägg

  568
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Patric Johansson

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1983-10-25

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.dude.se/

Profil

 • Ort
  Sollentuna, Stockholm
 1. Tack för hjälpen! Får ta en kik på detta inom kort.
 2. Så för att summera lite snabbt. 1. Skapa ny användare på servern för varje ny website 2. Sätt läsrättigheter för den nya användaren på hemkatalogen 3. Kör websiten som den nya användaren Förstår jag rätt då?
 3. Användaren på IIS/ASP.NET är inte ändrad och som jag sa till andra personen som svara så om man har t.ex. ett webbhotell så vill man ju inte att sina kunder ska ha tillgång till andra kunders mappar eller andra diskar på servern utan bara rooten på websiten som e confad i IISn. Förstår du hur jag menar?
 4. Om man ser det som ett webbhotell och jag har kunder så vill jag ju inte att dom ska komma åt andras mappar som känsliga filer på server t.ex. andra diskar m.m. Dvs. jag vill inte göra något programmatiskt och användaren ska inte behöva sätta någon specifik användare i web configen
 5. Hej, Har en Windows 2003 Server med IIS aktiverad och kör ASP.NET. I ASP.NET och andra språk kan man ju lista hårddiskar/mappar och filer vartän på datorn. Går det att IISn eller någon annanstans att begränsa en website i IISn till att bara ha tillgång till sin egna mapp, så att man från en ASP.net sida ej kan lista hårddiskar/mappar eller filer den ej har tillgång till så att säga? Tack på förhand! Mvh, Patric
 6. en kopp?! ta en hel kanna, hehe /ProTeuS - citat från "Star Trek - First Contact"
 7. Såhär står det... ADWARE INCLUDED - you can, however, UNCHECK that ADWARE at installation! /ProTeuS - citat från "Star Trek - First Contact"
 8. är det inte bara så enkelt att du glömt skriva PX ? Dvs. såhär: style="width:250px;" /ProTeuS - citat från "Star Trek - First Contact"
 9. Nämen oj va lätt. Tänk att jag inte hittade den dära. Tack så mycket! Trevlig helg!
 10. Hej! Jag vill ha en context menu på valfritt element. Har suttit och letat nu i flera timmar utan att hitta något som gör som jag vill. Det är bara massa som disablar högerklick och andra som visar en meny onClick, även menyer som visas på högerklick på hela sidan oavsett vad man trycker på. Jag vill ha så att man kan högerklicka överallt, men om man t.ex. väljer att en div eller td ska trigga en egen context meny på högerklick så ska den göra det. Ex. <table> <tr> <td onmousedown="getMenu('menu1');">Visa context menu 1</td> <td onmousedown="getMenu('menu2');">Visa context menu 2</td> </tr> </table> Och menu1 och menu2 är någon dold div eller så. Vill alltså ha individuella menyer för varje element jag väljer att visa meny på samt att menyn endast ska visas när man trycker på höger musknapp. Någon som har gjort något sådant eller vet var det finns? Vore evigt tacksam om någon kunde fixa detta åt mig! Tack på förhand!
 11. Nu är ju saken den att vi får använda MSN i skolan samt att vi är administratörer på skolans datorer för att vi ska kunna göra saker, men men...
 12. Jag sitter här i skolan som har en dum proxy som stänger ute mina försök att komma ut med en MSN klient. Det går att använda MSN Messenger men den har ju inbyggd inloggning till proxy. Jag snackade med en polare och fick tag på något för socks från Hummingbird men fick det inte att fungera. Där skulle man installera några DLL och ändra i en config som lades in. Någon som har några tips på program som kan göra att jag loggar in på proxyn och tillåter programmet att connecta? Tack på förhand! /ProTeuS - citat från "Star Trek - First Contact"
 13. Jag och en klasskamrat håller på med en MSN klient och har problem med skolans proxy. Vi behöver ett sätt att authentisera mot proxyn. Någon som har någon ide? Tack på förhand!
 14. Vill ha en fin liten ruta som alt o title attributen ger fast egen inställd. Har en men funkar inte i Mozilla. Någon som har någon sådan kod liggandes som man kan få? Tack på förhand! /ProTeuS - citat från "Star Trek - First Contact"
 15. Jag har en liten kod som innehåller en XMLHTTP på min dator. Server.CreateObject("MSXML2.ServerXMLHTTP") Men när jag lägger upp på mitt webbhotell funkar den inte för att dom kör med Chilisoft Asp för Unix. Så hur får jag det att fungera? Tack på förhand! /ProTeuS - citat från "Star Trek - First Contact"
×
×
 • Skapa nytt...