Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Equium

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Equium

 1. Denna skulle fungera bra! https://www.inet.se/datorkomponenter/grafikkort/powercolor-radeon-hd4870-1gb/5408338/
 2. Först och främst, vad ska du använda datorn till?
 3. Hej! På skärmen finns det en knapp som heter source, prova att ändra med den.
 4. Låter som det är trasigt, finns ju nya för bara några tior
 5. Tack för svar molle98 !!! Nu ser det bättre ut.
 6. Equium

  Bilder Zoomas

  Hej! När jag gör ett bildspel i Adobe Premiere Pro så zoomas alla bilder in. Man ser inte hela bilden. Har letat runt en del men hittar ingen lösning. Någon som vet varför bilderna zoomas....jag vill ha de normala!!!!! Tack!!
 7. Equium

  Normal Temperatur?

  Hej! Undrar vad om som är en normal temperatur för en Q6600 med ThermalRight Ultra 120 eXtreme? När man inte gör någonting ligger den på 28-31 När man te x kör Farcry 2 på högsta grafiken ligger den på 34-38 Dessa temperaturer är tagna med Coretemp, något att lita på?
 8. Okej, tack! Vad är bäst? AMD Phenom X4 9750 2,4 GHz Eller Intel Core 2 Duo 2,5 GHz Ska användas mycket till spel.
 9. Har Pentium 4 3.0 GHz vad kan man jämnföra den med i dual core serien? Hur stor är skillnaden mellan pentium 4 3.0 GHz och Pentium Dual-Core 2.5 GHz Värt att uppgradera för spel osv? MVH
 10. Equium

  Datorstart

  Tack för alla svar jag fått, verkligen tacksam. Det blir moderkortsbyte tillsammans med ram och processor Grafikkort har vi ju precis köpt! Tacksam om ni kan ge lite tips/exempel på bra grejer, Ram, moderkort och processor under 2000kr Tack!
 11. Equium

  Datorstart

  Så det går inte att lösa problemet på något sätt?
 12. Equium

  Datorstart

  Nej och nu startar det inte över huvud taget, men gjorde det för ett tag sen. Jag är som sagt inte 100% att det är grafikkortet som är felet. Men förr gick den igång när man knackade vid/på Grafikkortet Det enda som händer när man knackar på det integ. grafikkortet med det nya grafikortet i, är att dess fläkt börjar snurra och den startar. Men skärmen får inget signal. Anledningen till att den inte går igång med det nya grafikkortet är väl att drivrutinerna inte är installerade??
 13. Equium

  Datorstart

  När jag skriver att skärmen är svart menar jag att det står typ "No Signal"
 14. Equium

  Datorstart

  Köpte en ny hårddisk med 500GB (Western Digital), knackade vid grafikkortet och datorn gick igång. Vi installerade Vista och allt fungerade, vi antog då att det interna grafikkortet var paj så vi köpte ett nytt externt (Sapphire Radeon HD 4850 Dual Slot) och nu när vi skulle starta datorn och installera drivrutiner m.m innan vi monterar grafikkortet. Så nu går det inte längre att knacka igång datorn, DVD läsaren lyser ca var 3-5 sekund och skärmen är svart. När man knackat efter ett tag så slutar DVD läsaren att lysa men annars ingen förändring, skärmen är svart. HJÄÄLP ! ! ! MVH
 15. Equium

  Datorstart

  Nu har jag skaffat ett grafikkort. Och det dumma är jag inte kommer in på datorn alls längre. Det hjälper inte att knacka eller nått, har även bytt och testat andra kablar m.m Jag måste ju in på datorn och avinstallera det gamla och installera det nya men det går ju inte nu! Nån som vet vad som kan göras/testas ?? För den andra delen är jag inte riktigt 100% att det är grafikkortet! Någon ide ?? Mycket Tacksam för svar ! ! ! MVH
 16. Equium

  Dålig Bas

  Verkar inte finnas några sådana inställning, och man ska väl inte behöva ändra någon? Har jämnfört med min skol dator med vista och hemdatorn med XP, det är stor skillanad mellan ljuden. XP har mer diskant och mindre bas, vista har mer bas och lite sämre diskant, kanske bara verkar som det efterson basen tar upp den mesta diskanten. Som jag sa har jag ju även testat med vista på XP:n och då funkar ljudet som det ska!!, vill helst har kvar XP som OS om det nu går att lösa. Någon som vet vad man kan testa eller är det bara så att ljudet är annorlunda i XP och Vista ????
 17. Equium

  Dålig Bas

  Hej köpte nyligen Logitech Z-2300, då jag körde Windows Vista. Men just nu så kör jag Windows XP. I Vista dunkade basen på ordentligt, men i XP är den mycket klenare, har använt samma drivrutiner till ljudkortet och även testat andra. Finns det någon möjlighet att få samma dunkande bas i XP ????
 18. Problemet löst !! Plockade bort ena hårddisken som troligen felade, och nu funkar omstart och allt !! Tackar för alla svar ! !
 19. Jag har ingen skiva i någon av läsarna och har också redan avaktiverat Floppy Disk i BIOS. Om jag te x har Floppy Disk aktiverat får jag änuu ett meddelande innan Drive error press F1 to resume Har 2 hårddiskar om det har någon betydelse, men allt funkar ju när man startar datorn från att den är avstängd. Det är altså bara vid omstart detta felmeddelnde kommer ! ! !! Någon som vet vad jag kan testa med för att det ska fungera??!!
 20. HEJ! När jag startar upp min dator från att den är avstängd funkar allt perfekt, men när jag startar om den så får jag ett felmeddelande: BOOT Failure Insert BOOT diskette in A: press any key when ready varför bara när man startar om? skulle vilja få bort detta felmeddelande !!!! Tacksam för snabba svar !!
 21. Equium

  Prestanda

  Tack För svar !!!!! Uppskattas verkligen
×
×
 • Skapa nytt...