Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bengt_Olsson

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Bengt_Olsson

 1. Ganska säker på att det inte finns. Läser mycket fotolitteratur. Har ett svagt minne av att Samsung har förannonserat en kamera med extrem vidvinkel, men hittar inget om det just nu i alla fall. kanske bara något jag minns fel.
 2. Tja, läser man systemkraven så rekommenderar de uttryckligen en quadcore i stället för dualcore som är minimumkrav, så jag gissar att det är en ganska kraftig optimering.
 3. Sitter som inköpare av bl.a. mobiler till mitt företag. Vi kör just nu Elm och Naite som standardtelefoner utan problem alls - funkar klockrent! Däremot kan jag säga att 502:an hade vi jätteproblem med. Men kan du övertala dem till Nokia så är C5 oerhört poppis också - vi är ju tvungna att ha både Nokia och SE i vårt standardutbud för att inte bli lynchade... Framförallt så är C5 överlägsen när det gäller täckningen enligt våra erfarenheter i alla fall.
 4. Nej, jag är ingen tekniker. Det enda faktum jag har som är säkert är att ett routerbyte löste problemet. Faktum är att Vista har lite annan hantering av nätverks- och internetaccess. Därför har Microsoft skapat ett testverktyg. Här finns det att ladda hem - har aldrig använt det, men som jag förstår så diagnostiserar det routern?
 5. Jag har haft ett liknande problem och löste det genom ett byte till en Linksys router. En förklaring jag själv fått är att Vista använder många fler "trådar" vid en nätanslutning och att de flesta routrar inte klarar mera än ett visst antal trådar innan de saggar ihop. Därför är Vista en större belastning på routern än XP. Och kör du FTP är det väl sannolikt många anslutningar samtidigt? Enligt sweclockers är Linksys bäst på hantering av många trådar, och för mig löste det problemet - inte en omstart sedan jag slängde ut min D-link! Kolla också så att din Zyxel är certifierad för Vista.
×
×
 • Skapa nytt...