Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lonewolf

Medlem
 • Antal inlägg

  93
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej! Jag har sedan tio år tillbaka använt mig av FrontPage 2003 till mina hemsidor, eftersom jag inte behärskar HTML. När nu Windows 10 kommer, så kommer FrontPage 2003 inte längre att fungera, eftersom de inte är kompatibla med varandra... Vilken webbeditor kan jag välja då?? Jag behöver kunna fortsätta att uppdatera mina befintliga hemsidor med den layout, som de har idag. Behöver alltså en ersättnings-editor, dit jag enkelt kan flytta befintligt material. Snälla NÅGON, hjälp mig, för jag är verkligen orolig för, att jag inte längre ska kunna hålla mina sidor up to date!!! Jag är pensionär och känner absolut inte för att börja lära mig att koda mina sidor...... Här är exempel på en sida, som jag har gjort: http://socutes.se
 2. Sedan förra veckan har min dataskärm inte startat upp när jag startar datorn (Fujitsu Esprimo Q510 HTPC i3 BluRay). Den förblir helt svart. Jag hör datorns fläkt. Detta problem uppstod helt plötsligt, då jag som vanligt skulle väcka datorn från strömsparläget. Nu är det samma problem, då jag startar upp datorn efter att ha haft den avstängd över natten. Har då även haft strömmen bruten helt och hållet (urkopplad från vägguttaget). Jag har om-installerat hela datorn ”from scratch” och uppdaterat alla dess drivrutiner. Även Windows 7 Home Premium med serverpack 1, har uppdaterats helt och hållet. Efter åtskilliga försök att stänga av datorn via knappen on/off, så kan jag möjligtvis, om jag har tur, få igång skärmen, men då får jag först förfrågan om, jag vill starta datorn i felsäkert läge osv.. Det har också hänt, att datorn vill om-installera hela systemet igen. Då jag väl fått igång skärmen, fungerar allt som vanligt. Enhetshanteraren visar inte på några fel i komponenterna. Jag talade med Microsoft i slutet av förra veckan, men de kunde inte hjälpa mig, så de bad mig kontakta er för vidare hjälp. Jag har också googlat och har då sett, att det är många, som drabbats av samma problem som jag, men det finns ingen lösning på problemet någonstans. Jag har åtminstone inte hittat någon. Vad ska jag göra??? Jag behöver min dator och vill kunna lita på, att den startar…. Nu står mitt hopp till er därute! Jag är en 67-årig gammal dam, som inte kan så mycket om datorer.
 3. skriva inlägg hur gör jag

 4. Hej! Min gamla dator kraschade idag ((( Nu har jag en där Win 7 är förinstallerat, men mitt Microsoft Office Professional 2010 fungerar inte! Det står, att produktnyckeln inte är giltig!!! På denna dator är hårddisken delad i två partitioner. Kan jag lägga in Win XP på den andra partitionen utan att det blir konflikter? Om så är fallet, kan jag ändå spara dokument o.dyl. på den partition, där win 7 ligger? Eller kan jag kanske rent av avinstallera Win 7 helt och hållet och lägga in enbart mitt kära XP???? Inte heller FrontPage2003 fungerar här och det är det enda program jag kan använda, då jag håller på med mina hemsidor..... Jag behöver verkligen all hjälp jag kan få, ser det ut som!!
 5. Hej! Min gamla dator kraschade idag.... Nu har jag en med Win 7 förinstallerat, men där fungerar inte mitt Office Professional 2010. Det står, att produktnyckeln inte är giltig..... Hårddisken på denna dator är delad i två partitioner. Kan jag lägga in Win XP på den andra partitionen?? Om så är fallet, kan jag fortfarande spara dokument osv. på den partition där Win 7 ligger?? Eller vågar jag avinstallera Win 7 helt och hållet och lägga in XP istället????? inte heller mitt hederliga FrontPage, som jag använder till mina hemsidor. Behöver verkligen råd och hjälp här!!!!!
 6. Jag har just uppdaterat till nyaste versionen av Chrome. (Version 33.0.1750.154 m) Vad jag inte gillar med den är, att "url-erna" i adressfältet visas med väldigt tråkigt och relativt svårläsligt typsnitt.... (se bif. fil) Kan jag ändra detta någonstans? Dessutom står det under "Om Google Chrome", att "Administratören har inaktiverat uppdateringar". Vad menas med det? Hoppas på lite hjälp !
 7. Kom själv på nu, hur jag får tillbaka mina hemsidor för redigering!!!! Jag tog hem dem via mitt ftp-program Filezilla . Markerade alla filerna och högerklickade och klickade på HÄMTA Ska försöka komma ihåg detta till nästa gång....
 8. Hej! Jag har ominstallerat FrontPage2003 och SharePointDesigner2007 efter formatering av hdd. Nu får jag inte fram Visa-menyn korrekt FP2003. Där är mappar/mapplista m.m. grå-markerade. Jag behärskar inte html och är inte intresserad av att lära det heller nu på ålderns höst. Dessutom gillar jag FrontPage2003 väldigt mycket . SharePointDesigner2007 går också an... Behöver skyndsam hjälp...... I SharePointDesigner2007 händer detta: Klickar jag på Visa/Mappar, så finns det inga mappar!!!! Klickar jag på Navigationsfält, så finns det inget navigationsfält. Vad kan ha hänt?? Allt material finns intakt på datorn.... MYCKET tacksam för hjälp!!!!! Jag har fler hemsidor, som jag måste kunna arbeta med nu och det är exakt samma problem med samtliga. Ha en bra dag, medan ni funderar på, hur ni kan hjälpa mig ! Vänligen Marie
 9. Tack för svaret ! Tyvärr så är mina bokmärken borta från Utforskaren också..... Har provat att återställa datorn till tidigare datum, men det hade givetvis ingen inverkan. Har också ominstallerat Google Chrome, men det blev ingen skillnad.. Känns väldigt frustrerande, faktiskt! Jag trodde, att Google var ett säkert ställe, där sparade bokmärken skulle finnas kvar, vad som än hände. Hoppas, man kan lita på G-mail....
 10. Hej! Helt plötsligt är alla mina viktiga bokmärken/bokmärkesmappar i Google Chrome borta!!! Hur har detta kunnat hända? Hur får jag tillbaka dem?? Snälla, kom med ett bra tips !
 11. Hej! Min dator har blivit så slö och konstig den senaste tiden. Det gäller i första hand IE och Firefox. Programmen svarar inte och det står "xx svarar inte". Detta händer bl.a. då jag öppnar en sida i ny flik eller öppnar ett nytt program t.ex. PhotoShopElements. Tog screenshots av Aktivitetshanteraren, då jag hade Utforskare, IE och PhotoshopElements öppna. Bifogar dessa, så hoppas jag, att någon kanske kan hitta, vad det kan vara som gör, att detta problem uppkommer. Behövs någon annan info, så ska jag försöka hitta det också. Är bara hemmalärd på datorer.... Med stort TACK på förhand .
 12. Hej därute! Häromdagen, upptäckte jag, att min hemsida (http://socute.minsite.net) var full med symboler (romboid med frågetecken i) för bokstäverna å, å och ö samt att texten på indexsidan flyttats ner en bra bit. Dagen innan var den helt perfekt..... Har det gått troll i det hela!?!?! Jag kan inte html utan gör sidan i FrontPage 2003. Har alltid haft kodningen satt på: Språk: svenska Spara dokument på: USA/västeuropeiska (Windows) Automatisk kodning Har försökt att ladda upp den på nytt via FileZilla, men det går inte att ansluta till servern längre. Jag har två olika ftp dels "freewebtown.com" och "atspace.org". Finns det någon, som kan hjälpa mig?? Har även försökt att spara i unicode8, men har inte kunnat kolla, om det blir bättre, eftersom jag inte kan ladda upp sidan. Stort problem alltså..... Ska jag behöva skriva om alla å till aa, alla ä till ae och alla ö oe eller vad det nu blir internationellet sett.....
 13. Jag har kopplat den precis som en vanlig monitor till datorn. Använder sedan den medföljande tv-kontrollen för att välja PC eller TV. Hjälpte detta något mån tro?
 14. Hej! Jag har min dator kopplad till en Fujitsu Siemens tv, som alltså fungerar som skärm. Min fråga är: Kan jag på något sätt både se på tv och surfa samtidigt. Någon slags "P in p"? Som jag har det nu, så kan jag bara göra antingen eller... Någon som har en bra idé?
 15. Jag har även gjort webplatsen i SharePointDesigner och koden ser likadan ut där.... <!--webbot bot="Navigation" s-orientation="horizontal" s-rendering="graphics" s-type="children" b-include-home="TRUE" b-include-up="FALSE" S-Theme="winter 0110" --> Förstår mig tyvärr inte på css..... Hur fungerar det?
×
×
 • Skapa nytt...