Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kiwi01

Medlem
 • Antal inlägg

  649
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  7

kiwi01 vann dagen: 20 augusti 2017

kiwi01 hade det mest gillade innehållet!

Om kiwi01

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Stockholm
 1. "Väderklockan" visar fel tid

  Jag vill inte prova någon annan! Jag är fullständigt nöjd med "vädret" , jag vill ha detta tydliga utseende och se att nu är det - 7 och det snöar. när jag vaknar på morgonen. Går det inte att rätta till tidsangivelsen så får det vara.
 2. "Väderklockan" visar fel tid

  Nej, jag vill inte ha en app som måste öppnas och stängas, jag vill ha det här stora formatet och tydliga stora siffror som jag har idag - men med korrekt tid. Nu ger jag jag upp, det här verkar ju vara ett helt hopplöst företag. Skrev ett chattinlägg till Samsung och fick köplats nr 8, efter ca 10 minuters väntan hade jag köplats nr 2, inte illa alls. Efter ytterligare nån minut kom ett meddelande upp om att jag kunde skicka ett mejl eller vänta kvar på en ledig handläggare. Lät chatten stå på i ca 20 minuter utan att något alls hände. Skrev ett mejl. Min modellbeteckning finns inte i deras lista, inte heller har jag något serienr på min platta, inte någonstans, och utan dessa uppgifter går inte mejlet iväg hur många gånger jag än försöker intyga att jag inte är en robot...
 3. "Väderklockan" visar fel tid

  Jag instämmer i både Ceilias och bgtmaris analys av DST men likväl har inte jag den inställningen. Övergången till sommar- resp vintertid sker utan att jag behöver göra något.
 4. "Väderklockan" visar fel tid

  Har gått igenom länken men hittar inget som hjälper mig. Vet inte vad DST betyder - google översätter den till Daylight saving selector - men någon sådan har jag inte. Den inställning jag väljer i AccuWeather är min plats som jag redan nämnt, om jag inte minns fel så sökte gps upp platsen. Ska se om jag under dagen kan livechatta med Samsung support.
 5. "Väderklockan" visar fel tid

  Gör inte det! Alla råd är välkomna utom dom dåliga
 6. "Väderklockan" visar fel tid

  Här är jag osäker på vad du menar - plattans klocka är manuellt inställd, för AccuWeather finns ingen manuell inställning, jag kan bara ställa in min plats.
 7. "Väderklockan" visar fel tid

  Ja men UTC finns ju inte i min plattas katalog, där finns bara GMT. Nu är det ju vintertid som gäller och klockan visar rätt tid, men "väderklockan" dvs, AccuWeather visar en timme för mycket för det. Så hur menar du att jag ska korrigera det?
 8. "Väderklockan" visar fel tid

  Var hittar jag denna UTC? I min platta kan man välja tidszon som anges i GMT, en mängd olika städer räknas upp med angivelse av - eller + samt antal timmar. Stockholm finns inte med. Hade för mig att vi är 1 timme före GMT så jag provade detta, men det fungerade inte, tiden blev en timme för mycket jämfört med alla mina övriga tidskällor. Valde till sist GMT +00.00 som gav rätt tid jämfört med övriga klockor.
 9. Ja men eftersom det är ganska fullt på startsidan måste jag prioritera bort och flytta några appar innan jag drar fram den.
 10. Tack, jag har lyckats dra fram den men bara till sidan två, drar jag den till hemskärmen blir det nog kaos bland apparna. Men nu räcker det med ett tryck med fingret så syns den, bra så.
 11. Det är rätt länge sedan nu som tidsangivelsen med stora siffror liksom väderrapporten försvann från min mobil (Samsung Galaxy A3) vilket gör att mobilen är helt värdelös som klocka. De små siffrorna i högra hörnet är för små för att jag ska kunna se dem, jag tvingas alltid gräva fram ett par glasögon. Obs bilden jag bifogar är från min surfplatta men det är exakt så här det såg ut på mobilen också. Finns det något jag kan göra för att få det tillbaka?
 12. "Väderklockan" visar fel tid

  När jag installerade min surfplatta (android) ombads jag välja tidszon för att ställa klockan, det är tiden som syns längst upp i högra hörnet. Men tiden som visas på väderprognosen från AccuWeather går en timme före oavsett årstid. Det är inte ofta jag låter mig luras av det men jag vill gärna att korrekt tid visas även där. Hur gör jag?
 13. Vad lyssnar du på just nu?

  Mycket nostalgi i denna tråd så varför inte fortsätta
 14. mobilt bankid

  Om det är Samsung Galaxy A3 du menar så har jag en sådan, inköpt 2015, uppgraderad till 6.0.1. Denna är min första smartphone, bytte från en gammal pytteliten Ericsson och tyckte att jag köpte en jättestor en. Dock tycker jag numera att skärmen med sina 4,7 tum är i minsta laget; det är besvärligt att skriva text - det är svårt att träffa rätt bokstav - liksom publicera foton på Instagram. Inte minst när du är ute och reser tror jag att du har nytta av en lite större skärm.
 15. Facebook vänförslag

  Du har helt rätt, Dimos. Tycker bara att då det finns en ta bort möjlighet ska det fungera just så, man ska slippa se dem om och om igen. Men det är Facebook som styr.
×