Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kiwi01

Medlem
 • Antal inlägg

  668
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  7

kiwi01 vann dagen: 20 augusti 2017

kiwi01 hade det mest gillade innehållet!

Om kiwi01

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. kiwi01

  Anti malware

  Varken bättre eller sämre än något annat antivirus.
 2. kiwi01

  Anti malware

  Jag är less på min Malwarebytes Free då den numera flera gånger per dag uppmanar mig att uppgradera till betalversion och det går inte att hindra denna uppmaning. Hittade denna sajt:https://www.top10bestantivirus.com/free-malware-protection där TOTALAV (freee) är utsedd till vinnare. Någon som vet om denna sajt är att lita på? Nedladdning finns på https://www.totalav.com/antimalware-free-download Behövs detta typ av program? Jag har McAfee LiveSafe som viruskontroll.
 3. kiwi01

  Skrivtecken

  · world_day_happy#ダイエット成功 #綺麗に痩せる #バリ #旅の思い出 #旅の記録 #旅行好き#インドネシアの良さを伝えたい #女子力 #景色 #オシャレ #海外旅行 #空 #art #旅人 #アート #夏 #いいね #フォロー #photo #大人気 mer · mitsk326素敵な投稿ですね✨ また見に来たいと思います! Vilket språk använder dessa skrivtecken? Vill gärna gissa på vietnamesiska men kan ju ha helt fel. Kinesiska? Japanska? Men vi har väl en medlem här som talar även detta språk flytande så - hallå! hallå! - svara då! mbgmarie 😃
 4. kiwi01

  LÖST Inloggning varje gång

  Problemet med inloggningen kvarstår. Eftersom avsändaren av den nya länken menade att det är flera som har drabbats av samma problem, samt att den gamla länken inte längre fungerar, så gissar jag att felet ligger hos dem. Såvida det inte är så att de andra som har drabbats är sådana som också fått Windowsuppdatering i dagarna. I första hand tänker jag höra av mig till företaget, men är det någon som har en annan idé så är det välkommet.
 5. kiwi01

  LÖST Inloggning varje gång

  Har just fått mejl med ny länk till webbsidan, får se om den fungerar.
 6. kiwi01

  LÖST Inloggning varje gång

  Det fungerar på andra webbsidor, och jag har inte CCleaner.
 7. kiwi01

  LÖST Inloggning varje gång

  Chrome. Men vilken inställning är det som har ändrats i så fall?
 8. Efter den senaste Windows10-uppdateringen måste jag varje gång (efter att ha stängt av/startat datorn) logga in på en viss webbsida där jag tidigare varit inloggad hela tiden. Dvs; jag kommer till inloggningssidan där uppgifterna är ifyllda men jag tvingas att logga in, och före det bockar jag för "Håll mig inloggad" som dock är borta till nästa gång. Har kollat inställningarna , både "Erbjud att spara lösenord" och "Logga in automatiskt på webbplatser med hjälp av lagrade inloggningsuppgifter" är på. Jag har inte ändrat något så jag vet inte vad det är för fel, så hur ska jag få det att fungera? Det gäller en webbsida som jag besöker flera gånger varje dag.
 9. kiwi01

  Cortana i version 1803

  Ps Lika jäkligt vår det att posta ovanstående inlägg. Gång på gång krävdes jag på Titel fast jag klart och tydligt fyllt i en rubrik. Jag krävdes också på tagword, om och om igen. Vad är det dumheter? Först en haltimme senare gick inlägget att skicka. Brrrr. (Från surfplattan, datorn kom jag inte åt.)
 10. kiwi01

  Cortana i version 1803

  Gårdagen var en trög dag datormässigt. Först skickade jag en länk från McAfeepanelen till nya mobilen men hämtning och installation misslyckades bla för att telefonnumret redan var upptaget. Insåg till slut att jag måste avlägsna den gamla enheten från panelen och då gick det bättre. Den nya enheten syntes dock inte i panelen så jag gjorde en omstart. Hann precis se att den nu var synlig, samtidigt som Dell Support trängde sig på med uppmaning om att installera nya drivrutiner. Gärna det, men det gick inte att klicka. Var det för att "ditt supportavtal har gått ut" ? Såg sedan att hårdvarutest har startat och åtföljdes av ytterligare två moment. I det läget krävdes omstart så jag gissade att de nya drivrutinerna ändå är på plats, det ska jag väl kunna lista ut när jag väl loggat in. Hann inte logga in innan Windows10 uppmanade mig att installera senaste uppdateringar som denna gång skulle ta extra lång tid. Fick den senvanliga möjligheten att välja tidpunkt (som inte alltid fungerar) så det var lika bra att köra med en gång. Så extremt lång tid tog det inte - men nu krävs att jag tar ställning till om jag vill ha röstigenkänning Cortana eller inte. Jag gillar inte att bli ställd inför val utan någon som helst förvarning och information. Enligt Wikipedia är Cortana inte tillgängligt i Sverige! De kanske inte är uppdaterade? Jag förstår/antar att jag blir av med eländet genom att klicka nej eller liknande ett antal gånger, men hur har ni andra valt? De måste väl finnas fler som har fått denna uppdaterin. Är alldeles utmattad.
 11. En vän till mig hämtade ut sina egna röntgenbilder på Karolinska då han ville få en second opinion av en privatläkare, och lämnade sedan tillbaka dem. Detta var dock långt före digitaliseringens tid, men det ska inte spela någon roll. Ligger de långt tillbaka i tiden kan de ta längre tid att gräva fram dem. Det är väl bara att höra av sig till det aktuella sjukhuset
 12. kiwi01

  LÖST Kopiera - klistra in

  Jag kopierar ofta text från olika webbsidor men klistrar nästan uteslutande in på Word. Kanske är det bara där man får tre alternativ.
 13. kiwi01

  LÖST Kopiera - klistra in

  När man klistrar in finns det 3 inklistringsalternativ. Har du provat alla tre? Ibland fungerar det att byta alternativ har jag märkt, kan inte svara på varför.
 14. kiwi01

  Instagram på Windows 10 fungerar ej.

  Cecilia, inget fel på att du uttryckte dig kort, du bifogade ju en länk för läsning. Var för trött för att läsa igenom. Sån tur att vi har dig!
 15. kiwi01

  Instagram på Windows 10 fungerar ej.

  Hm.. är inte säker på att jag förstår Cecilia heller.. Det går inte skicka foto till Instagram direkt från Dropbox, men det verkar som att foto från Dropbox kan skickas till mobilens fotogalleri och därmed hamnar på rätt plats.
×