Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

arctos

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Om arctos

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1943-05-07
 1. För en del år sedan hade jag ett program med vars hjälp man kunde göra egendesignade ikoner från t.ex. egna bilder. Tyvärr tappade jag bort programmet i samband med datorbyte. - Någon som kan tipsa?? Det är ju inte så överskådligt att ha ett halvdussin Google Crome-ikoner som genvägar på skrivbordet. TACK! Arctos
 2. När jag kopplar upp mig på facebook via Firefox visas inte bildrena på mina vänner. Om jag däremot kör via Internet Explorer funkar det. Någon som vet orsaken???
 3. Å tack för tips om fria antivirusprogram.En sista fråga: Har du någon uppfattning om hur Norton förhåller sig kvalitetsmässigt jämfört med de två som du nämner? Norton är för närvarande det program som man har möjlighet att att få gratis i ett år om man prenumererar på Pc för alla.
 4. Yes! Yes! Tack för tipset, för nu är det lugnt! Men eset hittade totalt tolv grejer till som togs bort och då tänker man ju automatiskt på W. Security Ess., som körts minst ett dussin gånger de senaste två dygnen. Vad gör det för nytta???
 5. Meddelandet: "Security Essentials har identifierat 1 potentiellt hot och inaktiverat det tillfälligt. Klicka på "rensa" om du vill ta bort hotet". När klickandet utförts har datorn startats om enligt ny anvisning som dyker upp. Efter ett par minuter dyker det första meddelandet upp igen och så kan det hålla på, hur mycket man än klickar. Micr. Security Ess. är uppdaterat. Varningsikonen säger att datorn är i fara - förstås. Det verkar inte bero på att man besökt samma webbplats.
 6. Sedan två dar påpekar påpekar Security Essentials att man identifierat ett potentiellt hot, som då heter win32win maximizer. Jag har rensat åtskilliga gånger och startat om datorn efter varje rensning men problemet kvarstår. Jag har nyss uppdaterat Security Essentials, Windows Vista. Vad kan man göra???
 7. Hej! Jag har Windows Vista, Canon iP 4800 och Brother HL2030.
 8. Hej! Jag har både Firefox och Internet Explorer, men båda med samma resultat. Det inträffar dock inte med alla utskrifter. Det funkar att kopiera och klistra in enligt ditt förslag, men det borde väl ändå gå att fixa??.
 9. När jag ska skriva ut något från Internet blir text och bild jättesmå, ca 1/4 av normal storlek. Jag har Vista och både svartvit laser och bläckstråleskrivare, men båda ger samma resultat. Var sitter felet??
 10. 1. Vilket antivirusprogram anses vara bäst och som inte gör datorn alltför trög? Het en dator med Vista och en äldre laptop med XP. Jag har för närvarande AVG gratis en månad, men tycker det går en aning segt. 2. Vilka gratisprogram är bäst när det gäller att snabba upp datorn, rensa register m.m.?
 11. För 2-3 år sedan hade jag ett bildbehandlingsprogram som bl.a. kunde fixa röda ögon på ett helt gäng bilder samtidigt. Programmet åkte tyvärr iväg i samband med nån ominstallation, men har nu blivit aktuellt igen. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad programmet hette, inte heller varifrån jag fick det. Kan någon tipsa??
 12. När jag ska anmäla mig till Smartsons tävlingar får jag alltid meddelandet "Windows har stött på problem och måste avslutas". Vad kan det bero på?
 13. Kan någon tipsa om ett bra program för stora bilder (i det här fallet en karta) som alternativ till Paint. Photoshop tar inte det aktuela formatet (RIK-format)
 14. Hej alla! Jag prenumererar - förutom på tidningen - på Pc för allas nyhetsbrev. Den senaste månaden har jag inte kunnat gå vidare om jag vill läsa någon artikel i nyhetsbrevet i dess helhet. . "Handen" blir synlig när jag markerar den aktuella rubriken och så långt är allt bra, men det händer ingenting. Om jag högerklickar och kopierar adressen går den utmärkt att öppna i Internet Explorer. Felet är inte unikt för Pc för allas nyhetsbrev. Jag prenumererar också på ett par andra nyhetsbrev och där uppstår samma problem. Däremot går det utmärkt att öppna bifogade filer från andra, t.ex. från privatpersoner. Jag har beskrivit problemet för både Telia och Microsoft men inte fått hjälp. Jag har också provat att stänga brandväggen och dragit ner på säkerhets- och sekretessinställningarna på Explorer och Outlook Express. Allt utan resultat. Jag använder Windows XP, om installerat för 8 månader sedan och är helt uppdaterat, samt Servicepac 2. Antivirusprogrammet är Panda. Vem kan lösa problemet?? Arctos
 15. arctos

  Datorn hänger sig

  Hänger sig gör den som sagt och ofta numera. Jag nöter mycket på ctrl/alt/delete. Ibland vägrar den också öppna worddokument om jag inte startar om. Jag har windows 98. Vad göra??
×
×
 • Skapa nytt...