Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JorLar

Medlem
 • Antal inlägg

  88
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om JorLar

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1967-07-20
 1. Tanka ändå Finns det nån som vet vad det kan vara för fel i msn. Vi har 3 anv.konto på datan. När jag loggat in på mitt så kan alla tre logga in på msn, men om jag loggar ut och vi byter anv. så kan ingen logga in på msn . Fel = Det gick inte att logga in på Windows live Messenger eftersom tjänsten är otillgänglig gör tillfället.Försök senare. Fel kod = 800401f3 ?? Jag har provat att installera om msn flera gånger men går ej ändå. Men varför går det att alla kan logga in genom mitt anv.konto ?? Hjälp snabbt.
 2. Tanka ändå jag undrar om det finns nåt finess i msn eller på nåt program nätet så att man kan sätta ett lösenord på programet?
 3. Tanka ändå jag har problem att när jag ska öppna en länk som är "förskriven" i ett fönster så öppnas NÄSTAN alltid: mina dokument där han vill ha ett filnamn iskrivet. Filformatet är redan inskrivet som Körbara filer (*.exe) Finns det nåt att göra åt detta?
 4. Tanka ändå jag har problem att när jag ska öppna en länk som är "förskriven" i ett fönster så öppnas NÄSTAN alltid: mina dokument där han vill ha ett filnamn iskrivet. Filformatet är redan inskrivet som Körbara filer (*.exe) Finns det nåt att göra åt detta?
 5. Tanka ändå Ja alla fönster ser lika ut. Ibland så radas de upp över hela skärmen och ibland bara rakt upp och ner. Ska jag skicka en printscreen??
 6. Tanka ändå Ibland när jag ska gå ut på internet så kommer det att sidan kan inte visas (händer ibland om det är fel adress) men i de flesta fall så öppnas det ca 65 st fönster på en gång över hela skärmen med sidan kan inte visas. man får gå in o högerklicka och stänga ner hela gruppen sen går det bra. Det kan vara en sida som man kan gå in i direkt efter och då går det bra. Hjälp
 7. Tanka ändå jag har en mapp eller fil som heter "nwwia" vad är detta för nåt? Går ej att ta bort för det visar bara att det används av ett annat progam eller annan person. Stäng ner alla tänkbara program och försök igen. Mapp heter först "xerox" och i den ligger "nwwia" Sen varför har alla ikoner i fältet webbadresser en ikon som ser ut som när det inte finns ett filnamn och inte explorers ikon?
 8. JorLar

  Webbkamera

  Tanka ändå Är det nån som har eller använt webbkameran som heter "Logitech Quikcm Communicate" Bara undrar om det är en bra kamera. tack för svar
 9. Tanka ändå Jag undrar varför det plötsligt är ikoner som ser ut som om det inte är en fil. Framför varje adress finns inte den vanliga explorerikonen. Har kört med Firefox förut men avinstallarat det. Om man går in i favoriter så har alla en firefoxikon. Kan någon hjälpa mig.
 10. Tanka ändå Finns det nåt ställe där man kan se vilka program som startar vid start av W-XP. Jag tycker att det tar väldigt lång tid även om det inte är program som ligger i autostarten.
 11. Tanka ändå Är det nån som vet om det finns nåt "inspelningsprogram" där man kan spela in det man gör på datorn "online" Om man spela in sekvenser när man spelar ett spel mm.
 12. Tanka ändå Det hände ingen förbättring vad gällande att komma in i systemåterställningen. En annan sak också.Provade att gå in i kon.panel-anv.konton. men det kom fram : "Fel antal argument eller felaktig egenskapstilldelning". Jag skulle köra reparation windows genom w.skiva men vid ett ställe i felsäkert läge skulle man skriva in admn.lösen? Gick tillväga som de stod man skulle göra men kom inte in som förklarningen ovan. Fortfarande inga bilder enbart kryss i en ruta när man öppnar webben.
 13. Tanka ändå Jag har provat detta men det blir enbart en vit sida. Sen visas det inga bilder på webbens sidor utan enbart ruta med kryss i ? Går jag in i W-uppdate så vill han att jag installerar ActiveX men det går ej.
 14. Tanka ändå Hej Jag sitter och försöker att göra en systemåterställning. När jag går in i "support och hjälp" sen systemåterställning så markeras raden men sen händer inget. Går jag in i och tittar vad för program som är igång så väntar svar. ???? Jag vill prova att göra en återställning för att jag får inte en scanner att installeras ordentligt och misstänker att nåt har hänt vid ett tillfälle. Jag satte en punkt precis innan detta hände (tror jag )
×
×
 • Skapa nytt...