Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bert

Medlem
 • Antal inlägg

  55
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Nu är stickan rensad. Jag flyttade över de podsändningar, som kvar och formaterade USB-stickan och nu har jag 6 giga ledigt utrymme, vilket borde räcka till för en tid. Jag förundrar mig varje gång över vilken oerhörd tillgång detta forum är för oss mer eller mindre noviser i datatekniken och hur snabbt hjälpsamma personer ställer upp och förklarar hur nödsituationer kan klaras av. Tusen tack!
 2. Laptopen körs med Windows 10 och till den har jag en MP3-spelare, som fungerar i USB-porten. Spelaren är på 8 Giga och nu är ca 6 giga upptaget av en massa filer av typen E:\FOUND.000\FILE2269.CHK och det verkar finnas en hel hög av dem. Problemet är att jag kan inte se dem och kan därför inte deleta dem. Hur får jag bort dem? Att kryssa för "Dolda objekt" hjälper inte. Jag har inget behov av att få reda på vad filerna innehåller, utan vill bara deleta dem, för att få tillbaka utrymmet på stickan.
 3. Tack för hjälpen! Jag tog bort tillägget "Privacy Badger" och nu är problemet ur världen och löst.
 4. Har just öppnat min hemmadator och tryckt F12 och valt Console och får mycket rött, som jag inte förstår mej på. Vad kan jag göra? Så här ser det ut på ett skärmklipp:
 5. Just nu är jag på mitt sommarställe och har endast min lilla reselaptop med mej och på den fungerar "Tripadvisor" felfritt, så problemet finns endast på min hemmadator. Den kommer jag åt först om några dagar, men då skall jag använda era goda råd och hoppas det ordnar sig.
 6. Tyvärr fungerade det inte. Jag har rensat webbhistoriken "från tidens början", men den avskalade sidan kommer upp fortfarande. Men tack för försök till hjälp.
 7. Jag har varit nöjd med Chrome och den visar fint alla sidor utom dessa två. Och det är något som har uppenbarat sig för en kort tid sedan. Hoppades bara att någon känner till problemet.
 8. Plötsligt har Chrome slutat att visa "https://www.tripadvisor.se/" ordentligt. Skickar med en bild av resultatet. Samma sak gäller för "Myheritage.se". Sidorna visas korrekt med Edge. I förrgår var det inget fel på Chrome, men plötsligt sker detta.
 9. Hallå! Min Amilo slocknade helt plötsligt och vägrar att starta eller visa några som helst livstecken. Enligt vad jag har läst är det troligen moderkortet som har gett upp. Jag antar att hårddisken med mina filer är oskadade, men hur kommer jag åt dem. Jag har skruvat loss disken och bifogar en bild av den för att visa vilken typ disken är. Jag har inte för avsikt att försöka reparera datorn utan hade redan tidigare köpt en nyare laptop. Men vad är det som behövs för att komma åt hårddiskens innehåll - ifall den är intakt. Troligen fick jag inte med bilden. Vet in hur man gör.
 10. Hej! Har samma problem, även om min HDMI fungerade ännu i januari 2016, men nu visar TVn bild och laptopen ger ljudet. Kör med Windows 10. Har läst om problemet på en del andra fora, men utan att någon lösning visat sig.
 11. För några dagar sedan kommer en varning när jag startar Vista och den lyder så här: "Den här datorn slutar snart ta emot uppdateringar för Google Chrome eftersom stödet för Windows XP och Windows Vista kommer att upphöra." Vad innebär det här. Min Vista har visserligen några år på nacken, men fungerar tillfredsställande för mina behov. Vad borde jag göra? Bert
 12. Windows Vista och Chrome. Använder tilläggen "LastPass", "Google Mail Checker" och "RSS Feed Reader". De här tilläggen har kryss i rutan och är aktiverade. När jag startar Chrome fungerar de oftast inte, trots att de fortfarande har sitt kryss och därmed aktiverade. Jag måste sedan avaktivera och aktivera på nytt för att allt ska fungera. Finns det hjälp för detta?
 13. Installerade om hela Chrome. Tillsvidare inga problem!
×
×
 • Skapa nytt...